מה הפלא?

מה הפלא?

ברגעים אלה ממש מקיימים מי שאמורים להיות אזרחי המדינה תושבים ערבים וח"כים ערבים שאמורים לייצג אותנו בכנסת כנס הזדהות עם מחבלי עזה שבו מסיתים נגד הצבא והמדינה מה הפלא שהאונ' מאשרת את זה אם המדינה מאשרת את זה בעצמה?! פשוט ביזיון למדינה במקום להיכנס ולפזר את העצרת המסיתה הזאת(הכוללת קריאות בדם נפדה את השאהידים, ודגלי חמאס) לשלול את אזרחותם של הח"כים הערביים ולהרחיקם לאלתר מהכנסת המדינה נותנת לזה יד. פשוט בושה למדינה!

amitk80

New member
כל השבוע היו הפגנות

בישובים ערבים: טמרה, מע'רר, ועוד הרבה מקומות... היום שבו יונף דגל חמאס בקמפוס מאד קרוב. הלוואי שיזרק איזה אבן כדי שהדיקן שלנו יתעורר ויבין שהאוניברסיטה הזאת היא מעוז של התנועה האסלמית ושהאוניברסיטה הזאת היא מוסלמית. אני גם ככה שומע מכל מיני סטודנטים שהם לא רוצים ללמוד בחיפה בגלל שהערבים משתוללים והאמת זה מגיע לאוניברסיטה כי הגיע הזמן שתעשה שם סדר. פשוט גועל נפש..

amitk80

New member
הם בסופו של דבר

יהיו מחבלים בגלל שטיפת המוח שהם עוברים שם...

amitk80

New member
תפסיק להיות

מאלו שמתחסדים... אתה יודע טוב מאד שלמרות שאנחנו דואגים להם הומניטרית הם פוגעים בנו ויורים עלינו פצמרים. אני לא רואה אותך מגנה אפילו את המעשים שלהם כשהם פוגעים ביהודים אלא כשפוגעים בערבים... בגלל אנשים כאלו המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית כזאת הומנית והם מנצלים את זה.

בגלל אנשים כמוני

שלא מפרידים בין דם של יהודים וערבים עוד נותר צלם אנוש במדינה הזאת. אולי תפסיק עם ההצהרות המליטנטיות שלך ותחשבו (אתה מעורב פוליטית עם התא הציוני שפתחת) איך אתם מקדמים את השלום, דוגלים בהסברה, מו"מ, דיפלומטיה, חינוך וכו' ומפסיקים את מעגל הדמים? אולי זה נשמע כמו ססמאות, אבל אין פתרון אחר. אתה רוצה הרג נוסף? ס22ה. היום יהרגו 200 פלסטינים, מחר תתחיל אנתיפאדה שלישית ויהיה (חס ושלום!) כל יום פיגוע. זה מה שאתה רוצה? או שאתה מעדיף דרך אלטרנטיבית של הדברות? אני לתומי חושב ששלום עושים מאחורי שולחן הדיונים ולא מאחורי קלצ'ניקוב\אמ16. ואין פה טיפת התחסדות, לא יודע מה איתך, אבל לי כבר מזמן נמאס לראות את ההרג משני הצדדים.

הגיע הזמן

שאנשים כמוך יתפכחו אין עם מי לדבר לא יהיה ומעולם לא היה כולם רוצים שלום אבל באזורינו זה לא קיים לצערי-צריך להתעורר ולהיות מציאותים!

Alasse

New member
אז כולנו נמות וזהו...

בגלל אנשים "מציאותיים" כמוכם, המציאות לעולם לא תשתנה

amitk80

New member
אז ככה

אני רוצה שלום לא פחות ממך תאמין לי. אני איבדתי ידידה קרובה בפיגוע במצה וחבר שלי התעוור בגלל הפיגוע במקסים. מעניין שאני לא שמעתי ממך (Alasse) או מרק מסטיק במבה (לא זוכר את הכינוי בעל פה) מילת גינוי אחת על ההרג המכוון של הפושע הישראלי בירושלים. אז בוא אני אתאר לכם את המציאות כמו שאני רואה אותה: 1. לא מקובל עלי שיעמדו חברי כנסת ערבים ויתקעו סכין בגב האומה ויסיתו נגדה. אם הם אזרחי מדינה והם שומרי חוק אז החוק שווה בפני כולם ללא יוצא מן הכלל. 2. להזכירך שבסוף שבוע דגלי חמאס וחיזבאללה הונפו בביתו של המחבל במזרח ירושלים. עד כמה שאני יודע ארגון חיזבאללה וארגון החמאס קורא להשמדת מדינת ישראל, אז זה בסדר לעומת הרג פלסטינאים? 3. מתקיימת לך הסתה נוראית באוניברסיטה (אם הזמינו את חללי מהומות אוקטובר (שאגב יידו אבנים שהורגות) וגם הפעילו אש חיה (ותאמין לי שאני יודע את זה ממקורות בטחוניים שאסור לי לפרט עליהם מעל גלי האינטרנט - אז היתה הצדקה לפתוח באש חיה חזרה) למה לא הביאו גם חללים קורבנות יהודים? ! 4. אמנם היתה הפגנה מאד רועשת ביום שני שעבר אבל במקרה אחד המפגינים לומד איתי בחוג ותאמין לי שזה לא ימנע את דו הקיום המינימלי והכבוד ההדדי שאנחנו רוחשים אחד לשני. אך אחד לא אמר שאין אפליה נגד הערבים, אבל גם להם יש חלק במצב. להזכירך 80 אחוז מהציבור הערבי רוצה לעשות שירות לאומי ולתרום למדינה הזאת אבל מי שמסית את ההמון אלו החברי הכנסת הערבים שקוראים להתנגד לעשות שירות לאומי, אז מה הפלא שיש שנאה? מה הפלא שיש את הבידוד והניכור? הגיע הזמן שהם יקחו את הכאב שלהם וינסו ביחד איתנו לאחות את הקרע ולא להמשיך להלחם נגד. אני אבוא ואגיד את האמת גם אם זה ברבים ולא נוח לכם לשמוע את זה. מה שלא מקובל עלי זה פסילת בן אדם על פי הדיעות שלו וזה בדיוק מה שאת עשית אושר ביום שני האחרון. ותקראו לי ולתא שלנו פשיסטים אבל אני לא אסכים לראות את דגלי פלסטין מתנוססים על בנין רבין או לראות את ההתנהגות המבזה של חלק מהסטודנטים הערבים כלפי מדינת ישראל ומוסדותיה. לא מתאים להם לחיות פה אף אחד לא מחזיק אותם בכוח. אבל שיזכרו דבר אחד וגם אתם תבינו, אם הם היו פותחים את הפה כמו שהם היו פותחים את הפה במדינות ערב כוחות הביטחון מזמן היו מעיפים אותם לכלא או טובחים בהם (ראו מהומות בחלב בשנת 2005). אם היום דגלי חיזבאללה וחמאס התנופפו בירושלים אז לא ירחק היום שזה יקרה באוניברסיטה ועדיף למנוע את זה עכשיו מאשר שזה ימנע אחרי מהומות בקמפוס (ותאימנו לי משיחות עם סטודנטים בקמפוס נמאס להם מהמצב הזה)... "פשיסט" גאה!

Alasse

New member
אני לא אכתוב תגובה מאוד ארוכה

אני לא פסלתי אף אחד (כולל אותך) על פי הדיעות שלו, לא חסרים לי חברים ימניים. מה שקרה ביום שני זה שחלפתי על פניך מאוד מהר ודיברתי חצי בצחוק וחצי מעצבים. הפגנת הנגד שלכם לא תרמה לשום דבר חוץ מליהוט הרוחות, היא נראתה סוריאליסטית למסתכל מבחוץ (כמו ילדים בצופים שצועקים "השבט שלי יותר טוב"). היה איתי ידיד שהוא במקרה אשקלוני והוא כ"כ התעצבן על מה שהלך שם בזמן שהמשפחה שלו מותקפת, שלא יכולתי לעצור ולדבר איתך ברצינות. דבר אחרון, מילות הגינוי שלי נשמעות בהחלט (גם אם אתה לא זה ששומע אותן), וגם אני איבדתי חברה במצה, כך שאני לעולם לא אעשה ניצול ציני של פיגוע לצרכי קידום דעותי.

amitk80

New member
במיוחד בשבילך

תכנס לסרטון הזה ותגיד לי אם הם לא חיות...

amitk80

New member
הנה הלינק

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?type=2&m=1818786&Code=MTY4Myc4MzxsX2xpcm8uODFBd2FsbGEuY28tLDE4MTg3ODY

למעלה