מה הפרופסור עושה בפרק 43

shirkarmon

New member
מה הפרופסור עושה בפרק 43

אהלן, פתחתי את הטלוויזיה באמצע הפרק ואני רואה את הפרופסור מככב עם חבריו ללא מגי, אולי פספתי בהתחלה קטע שהם מעלים זיכרונות מהעבר או משהו כזה? מחכה לתשובה תודה מראש
 

דור118

New member
גם אני לא הבנתי תפרק

מה הפרופסור קשור הרי הוא לא מת לפני 3 4 פרקים? יכול להיות שבAXN טעו בהקרנת הפרק? למרות שלא נראה לי הגיוני כי רשום פרק 43 ואתמול היה 42 ..
 
איזה יופי שודר היום פרק עם הפרופסור

זה היה פרק זיכרונות מאוד יפה וחשוב עם הפרופסור , שכן למדנו בפרק זה שהפרופסור סיפר לרמברנט שהוא חולה במחלה סופנית , אז יוצא שבמוקדם או במאוחר הפרופסור היה צריך למות ממחלה , וזה מסביר לנו למה הפרופסור היה זה שמוכן למות למען חבריו ולקבל כדור בחזה
 
אני יסביר לכם מה עשה הפרופסור בפרק

לוויד היה לה סיוטים על העולם שבו היא נבלעה מתחת לאדמה , והיא סיפרה את לרמברנט ואז הם העלו זיכרונות על אותו עולם , רמברנט סיפר לה מה קרה מעל האדמה איתו ועם הפרופסור , ווייד סיפרה לרמברנט מה עבר עליה מתחת לאדמה , וזה פרק מאוד נחמד שבו אנחנו רואים שוב את הפרופסור שכולנו אוהבים
 
דבר אחד אני לא מבין ....

איך הפרופסור הסכים להשתתף בפרק זה אם הוא הסתכסך עם אחד המפיקים של הסדרה ?????
 

גלבטרון

New member
שוב פעם...

אנא כנסו לקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=91732803
 

גלבטרון

New member
קצת על הפרק

הפרק Lsat of Eden הופק כפרק 16 אבל שודר כפרק 20. הפרק מבוסס על עולם העתידי הרחוק של כדה"א בספר "מכונת הזמן" של ה.ג'.וולס ועל הרעיון של המהנדסים של לארי ניבן, סופר מדע בידיוני מצליח. בפרק הגולשים שלנו מגיעים לעולם הרבוי ברעידות אדמה. לפני עשרות/מאות שנים סאן-פרנסיסקו נחרבה ברעידת אדמה וחלק מהתושבים נקברו איתה ונחשבו למתים בעוד אלו שניצלו עיבדו הרבה מהידע הטכנולוגי שלהם והם חיים חיים פשוטים, כאשר הם נהנים מפירות הטכנולוגיה של קודמיהם. בזמן רעידת אדמה ווייד נופלת אל התהום שם למעשה חיים הצאצאים של אלו אשר שרדו את חורבן סאן-פרנסיסקו. הם נהפכו לקניבלים (עקב חוסר מזון מתחת לאדמה) והם מידי פעם עולים לפני הקרקע על מנת לחטוף אחדים מהמתגוררים מעל האדמה ובנוסף הם רגישים לאור שמש. את ה"מפלצות" גילמו כוכבי Cirque du Soleil, קרקס צרפתי אשר הופעתו נעה סביב עלילת פנטסיה ולא רק ממופעים. הפרק הופק עוד כאשר ג'ון ריס דייויס היה בסידרה אך מסיבה לא ברורה נבחר להיות משודר לאחר שארטורו נהרג ולכן הוסיפו לפרק בפתיחה סצנת דיאלוג בין ווייד לרמי בה הם נזכרים בהרפתקאה שהייתה להם עוד כשארטורו היה חי וזה מוביל לאירועי הפרק. הפרק הוא הפעם השלישית והאחרונה שבה הוזכרה המחלה של ארטורו (מקודם היא הוזכרה בפרק "השומר" ובפרק "סופה במדבר"). שוב יש בעיה של הזמנים בפרק. לקראת הסוף קווין מציין שנשארה להם עוד שעה לגלישה מה שאומר שהוא ו-ווייד היו תקועים מתחת לאדמה ורמי וארטורו היו תקועים בתוך המגדל כמעט 3 ימים - מה שלא נראה כל כך. אבל בסה"כ הפרק היה נחמד, כמובן שהוא לא תרם הרבה לעלילה הכללית אבל נחמד.
 

nick at noon

New member
איך שאני רואה את הפרק

שלא כמו פרקים בעבר שהתבססו בצורה נכבדת על סרט\ספר אחר, כאן הלכו צעד קדימה ופשוט העתיקו את העלילה לחלוטין. אני לא קראתי את הספר מכונת הזמן אבל ראיתי את הסרט וזה כאילו העתק מושלם ודפוק. הרי כדי שיתפתחו כאלו שינויים עצומים בבני אדם שחיים למטה צריכים לעבור אלפי שנים (הרי מכונת הזמן זה 800 אלף שנה בעתיד) אז בעולם שהם נמצאים בו הייתה טכנולוגיה כזאת משוכללת כבר לפני אלפי שנים? אני מופתע שג'ר"ד לא ירה לעצמו בחזה אחרי הפרק הזה. מה הלאה? הם ינחתו באי המטמון? על סירה של אדם שמנסה ללכוד לוויתן לבן? באי שבו ילדים שמונהגים על ידי ילד מעופף נלחמים בפיראטים? בביקור נדיר במפעל שוקולד? בעולם של שבו שלושה מוסקיטרים מנסים להציל את המלך?
 

The Quickening

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

באמת יפה לעשות מחווה לסרט או 2 אבל הם באמת הגזימו!
 

pusher

New member
כמו שאמרו למטה../images/Emo9.gifפלאשבק../images/Emo215.gif

 
למעלה