מה הפרוצדורה של הגשת דוחות מס?

קרן210

New member
מה הפרוצדורה של הגשת דוחות מס?

קיבלתי במרץ השנה סושיאל סקיורטי נמבר והבנתי שכל מי שיש לו מספר צריך להגיש דוחות כל שנה רציתי לדעת באיזה תאריך ואיך ממלאים טפסים אלו?
 

odedee

New member
יש להגיש דו"ח הכנסות עד 15 באפריל.

את הטפסים אפשר למצוא ב-www.irs.gov. בדרך כלל לא ממלאים אותם באופן ידני כי אפשר לטעות, וטעות (=שקר, אלא אם כן מצליחים להוכיח שלא) בדו"ח המס היא עבירה חמורה מאד. יש תוכנות שמקלות על החישוב ומדפיסות את הדו"ח, או ניתן להעזר בשירותיו של רו"ח.
 

קרן210

New member
גם אם קבלתי את המספר רק במרץ

אני הייתי צריכה להגיש ב-15/4?
 

טל ר

New member
האם...

האם היית תושבת ארה"ב ב-2003 או היו לך הכנסות בארה"ב ב-2003? אם התשובה היא "לא" על שתי השאלות, למיטב ידיעתי אינך חייבת בהגשת דו"ח שנתי. הכותב אינו איש מקצוע - אנא החליטי בעצמך על סמך מידע מתאים (לא כולל המידע דלעיל). החלטה שגויה עלולה לעלות ביוקר. טל.
 

odedee

New member
הבהרה

הדו"חות שמוגשים עד אפריל הם על הכנסות בשנה הקלנדרית הקודמת. אם קיבלת SSN במרץ 2004, ויהיו לך הכנסות ב-2004, תצטרכי להגיש את הדו"ח עליהן עד 15 באפריל 2005.
 
למעלה