מה הפרידה הכי כואבת שהיתה לכם?

מה הפרידה הכי כואבת שהיתה לכם?

היו המון צמדים בסטנד אפ שהתגרשו. חלקם באמת זיעזעו במדינה כלשהי את המדינה. אז מה הפירוק שהכי ביאס אתכם. האם אלה היו:
אלי ומריאנו
אסי וגורי
אורנה בנאי וארז טל
נעים ועזרא- הרי הם יצפאן וסויסה. ות'אמת שאני לא זוכרת עוד אז אם בא לכם להוסיף...

../images/Emo6.gifהזיעזוע שלי../images/Emo70.gif

ת'אמת שאותי אישית זיזע במידה רבה שגורי אלפי החליט לחתוך את הצמד בשיאה של ההצלחה עם 'שידורי המהפכה'.
הם היו כל כך טובים יחד וקשה היה לדמיין אותם לבד. לרגע לא נשכח את 'פקח אני פורק סחורה' ו'מי נתן לך רישיון ילדה'. ואז זה שאסי התמכר לטופי,דוד ותקווה ואת ההילר וכ'ו. אסי לקח את הפרידה מאוד קשה.הוא אמר בכתבה "אני יודע שקשה לי לבד. אני לא טוב לבד. או שאני פחות טוב לבד. בגלל זה היה לי מאוד קשה להתגבר על הפרידה מגורי. אחרי גורי בכלל לא הייתי בטוח שאני יכול להמשיך לבד... גורי היה מבחינתי כל מה שאני לא ,אז אם היו ראיונות, גורי דיבר, וזה היה לי נוח וסבבה, והיה לי נוח שהוא יותר המנחה והוא יותר מצחיק בראיונות, יותר מוביל את הצמד, ואני רק בא ועושה את העבודה שלי. אני אצחיק בתור קוקו ובתור דוד, ואחרי זה יעזבו אותי בשקט. גורי יודע לדבר, הוא יודע לעשות סמול-טוק, הוא אלוף בזה. אני גרוע בזה. אני לא מוצא את עצמי, לא טוב בראיונות, זה היה משהו שהשלים אותי, וברגע שהחצי הזה נפרד ממני גיליתי איזה חלל נהיה לי. הבנתי שיש כל כך הרבה דברים שצריך לעשות, ואני לא יודע איך לעשות אותם. אחרי הפרידה היתה תקופה לא טובה. ממש לא טובה. די נכנסתי לדיכאון עמוק. ישבתי בבית כמעט שנה ולא עשיתי כלום. פשוט כלום. הייתי בטוח שזה הסוף של הקריירה שלי". ולאחר מכן אסי דווקא הלך בכיוון המשחק (לאחר שיכנועים מקרב דנה מודן) הוא השתתתף בתוכנית 'אהבה זה כואב' ובעוד תוכניות וסרטים, ואף נבחר לגבר הכי סקסי בישראל!
וגם גורי הצליח מאוד במשחק מכור וסימן ונוס וכ'ו אז אם ככה הפרידה עשתה להם די טוב בכללי, אבל הייתי מעדיפה שהם עדיין יהיו קצת יחד! לאיזה איחוד מרגש!

Twistttttt

New member
אלי ומריאנו..

אוי.. אני כל כך אוהבת אותם... יש לי קלטת של ההופעה שלהם.. אני זוכרת את כל המערכונים בעל פה.. "אתה רואה אותי?" "לא" "זה כי הסמים מחקו אותי.."

סלים וארזה

New member
מנהל
יש הרבה אבל גם חברי פלטפוס שהתפרקו (חנן לדרמן חזר בתשובה) עשו זאת בשיא ההצלחה

חןשסק

New member
אסי וגורי../images/Emo10.gif

הייתי 6 פעמים בהופעות וכל דומינו מוקלט לי על קלטות...

Oren G

New member
עזרא ונעים הם יצפאן וסוויסה???

טעות חמורה נשמה
עזרא ונעים הם אלי יצפאן ורמי ורד מהתוכנית של יצפאן. יצפאן וסוויסה הם יצפאן ומאיר סוויסה. הזעזוע היחיד שקיבלתי היה בהתפרקות 'פלטפוס' ולאחר מכן אכזבה (לא זעזוע..) בפירוק של 'דומינו' (שאדיר מילר היה שם) אה ואני אורן

אסי וגורי ממש לא ביאס אותי

כי זה הוציא את גורי מנישת "השני" וגרם לו להתפתח ולהראות מה הוא שווה (והוא שווה!)

למעלה