מה הפריט הכי איני שיש לכם??

אור P

New member
מה הפריט הכי איני שיש לכם??

חפץ, בגד או כל דבר אחר שהוא הדבר הפריט שאתם חושבים שהוא הכי INי שלכם...

לדעתי יש לי כמה פריטים אינים...

יש לי שתי חצאיות ג'ינס - האחת מיני , אבל ממש מיני, והשניה שלוש רבעים רגילה מאוד אבל יושבת טוב טוב על המותנים , ומדגישה את התחת יפה . המיני היא של לי קופר והג'ינס הרגילה זה שלא רנואר .. יש לי חגורה מעור שאפשר להצליף איתה ... ואותה קניתי בקסטרו ויש לי חולצה וורדה שהיא כמו קולר כזאת... שקניתי באיזו חנות לא מוכרת אצל מעצבת אופנה ויש רק אחת מהסוג שקניתי , אז אני מרגישה מיוחדת ... ויש לי כל מיני בגדים שניתי בחול, כמו חולצת של אוניל שרק בשנה ההבאה אולי יהיו בארץ , יש לי בגד ים של פילפל , משהו מטריף כזה וורוד זוהר .. וזה נראה טוב עלי ... ויותר אין לי , מה אצלך אורי ?

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifאוקיי, יש לי כמה...

(הממ, שאלה חמודה!
)
הדפסי זברה: כרית, תיק איפור, עט, מסגרת למראה ואני מנסה להרחיב את המשפחה
בובת תצוגה באמצע החדר!
שרשראות קטנטנות עם בובות מפלסטיק, ששמים על רוכסנים/פלאפונים

pepsigirl

New member
mandy ../images/Emo26.gif כנסי!../images/Emo42.gif

ראיתי שכתבת שיש לך בובה של תצוגת אופנה-הכוונה לבובות כמו בחלון ראווה? בכל מקרה, רציתי לשאול מאיפה השגת כמה זה עלה לך' וכו'' ממש תודהההההה!!! זה נראה לי פשוט רעיון מהמם!! ביייי ותודה!!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifאז ככה,

לדודה שלי יש חנות תפירה ומישהו אחד סגר איזו חנות או משהו אז הוא מכר לה 4 בובות במחיר מצחיק.. אז היא הביאה לי אחת כי היא ידעה שאני נורא רוצה!! אם את ממש רוצה אחת בזול, תלכי לחנות שנסגרת או משהו כזה, או שתבקשי ממישהו שעובד בחנות כלשהי ותבקשי..כי לקנות זה נורא יקר. הנה תמונה של הבובה שלי

InTo YoUr SoUL

New member
הכל אצלי אינייייי

הכל אצלי מגניבבבב אני כ"כ מאאאגניבההההההההה אני כל כך סטייליסטיייייתתת חחחחחחחחח הורג אותי לקרא את ההודעות שלכם

חחחייייי יותר מגני לכתוב את זה

ולא לדפוק חשבון את מי זה מצחיק את מי זה משגע , כי זה פורום כזה שמתאים לכתוב כאן ככה , בסלנג כזה של קיטצ'.... זה לא שבפורום אחר אני כותבת את אותו הדבר , אלא אני מתאימה את עצמי לסגנון של הפורום .... לדעתי אם תעשי את זה גם את, תשתחררי קצת מהמרובע שלך ותהיי מישהי שונה פתאום ... נראה לך שבחיים אני כל הזמן מדברת על אופנה ומה אין ואאוט... ? ממש לא ! אבל פה אני מתפרקת ... וסתם מביעה דעות .... את גם מוזמנת .. מה אכפת לך .. שתפי אותנו באיך הסטייל שלך , לדעתי כל סטייל איני גם אם מתלבשים בבגדים של נזירות מהמאה השמונה עשרה ...

Black n White

New member
תורי עכשיו.....

יש לי בחדר בובת תצוגה מדיזל שיאאאאאאאא היפה! ועליה יש את הבגדים שאני יצא איתם היום בערב. אני הכי אוהב באגיז כי זה שיא הנוח. מישהו פה מכיר את החברה Dickies? יש להם מכנסיים יפות שיאאא!

Adi15

New member
Dickies אמפריה../images/Emo70.gif

יש להם את המכנסיים הכי הכי יפות העולם.... ובקשר לפריט האיני: מכנסי צבא מתרחבות בצבעי חאקי....את שלי קניתי מחנות לא מוכרת מעזריאלי אבל כל החנויות עכשיו פשוט מוצפות בכאלה...אהבתי במיוחד את אלו שבקסטרו...

Black n White

New member
ראסמי דיקיז..........

מכנסיים על רמה..אם אפשר לשאול אותך.מאיפה את?

למעלה