מה הפריט הכי שימושי אצלכם מאז הפכתם להיות

מה הפריט הכי שימושי אצלכם מאז הפכתם להיות

הורים? סלולארי? תיק גדול? אצלי זה מגבונים. אני משתמשת בהם די הרבה.

MrCheff

New member
פריט שימושי

1. מגבונים. 2. מגבונים. 3. מגבונים. 4. טישו. 5. שמוליקיפוד.. אני כבר יודע אותו בע"פ...

wild sands

New member
תיק. מכיל הכל, אבל ממש הכל!

אחרי הולדת הבכורה קנינו תיק של Outdoors שהוא תיק גב ונראה די רגיל. אבל המזרון המתקפל שלו והנפח הגדול פשוט מעולים. לא "משטח החתלה" שהוא חתיכת בד או איזה קרטון מתקפל כמו בתיקים שמקבלים מתנה מכל העולם ואישתו כולל הבנק וקופת החולים. מזרון רציני של 5-10 ס"מ עובי שמחזיק מעמד כבר שני ילדים ושלוש שנים אינטנסיביות (איפה לא היה - במים באש ובאויר). המזרון הזה שימש בכמה טיולים ממש מיטה לשינה של הילדים (על אבנים ומה לא). אני מכניס בתיק הזה הכל - בלונים, חיתולים, מגבונים, בגדים להחלפה, קרם לטוסיק קרם לעור קרם לעור נגד השמש, גומיות, מוצצים, כובעים, ספרים, אוכל, סכין, כפיות, נייר טואלט. ואלה רק מה שאני זוכר כרגע ומה שאני בא איתם מראש. תמיד יש עוד דברים. מאיצטרובלים ואבנים, ועד מתנות ולפעמים מצרכים לבית (במקרה שעברנו במכולת בדרך הביתה). זה לא כבד (הבכורה בגיל שנתיים התעקשה לסחוב אותו בעצמה - הרשיתי לה אבל זה לא מחזיק מעמד מעבר לחמש דקות), אבל אני יודע שאני מוכן לכל דבר. וזו הסיבה שאני יכול לקחת את הילדים מהגן ולהשאר איתם עד שש-שש וחצי בטיול ספונטני לפרחים, בקפיצה לבריכה (בקיץ), בביקור אצל חברים מהגן וכדומה. לא הכרנו את התיק הזה עד שהפכנו הורים. עכשיו אי אפשר להפריד בינינו אפילו עם לום.

rubber duck

New member
אין משהו ספציפי

מצד שני אין ספק שהדבר שנחשפתי אליו יותר מכל הם המגבונים ששימושיים להמון המון המון דברים ונמצאים בכמה מקומות בבית שרון

AlonPe

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

ו - אטמי אזניים!!!
סתם! סתם! כן, גם הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא מגבונים. זה כמובן תאורטי, אבל לולא הייתי אבא, אני סבור (או הייתי רוצה להאמין) שלא הייתי בעליו הגאה של טלפון סלולרי! (לקראת הולדתו של הבכור, לפני שנים רבות, כל מחאותיי על רכישת המכשיר הזה, התנפצו לרסיסים על ביטנה התופחת של האם לעתיד. היום, כמובן, אני כבר לא יכול לחיות בלעדיו!)

Master Stav

New member
מגבונים ונייר טואלט רך ....

בכול מקום יש חבליה של מגבונים ולפחו 2 גלילי נייר טואלט רך ....

למעלה