מה הפרק האהוב עליכם מכל עונה?

MaRy FoReVeR

New member
מה הפרק האהוב עליכם מכל עונה?

אם יש אחד כזה,אז יאללה לשרשר!

MaRy FoReVeR

New member
MINE

עונה ראשונה: הפרק הראשון נראלי אני בקושי זוכרת ממנה משהו...אהבתי ממש שסת' עמד על העגלת קפה והכריז לסאמר על אהבתו!(בקרוב אני קונה את 1+2!!) עונה שנייה: הפרק של הספיידרמן...וד.א. הסצנה הכי יפה זה שסאמר וסת' מתנשקים הפוך..יוו וגכם שריאן עוזב לצ'ינו וחולף על הפנים של מריסה
עונה שלישית|:סדגש| חנוכריסמס בר מצווה(10) והפרק ה4..שכחתי איך קוראים לו...זה עם השיר פוראבר יאנג.. עונה רביעית: הרעידת אדמה והפרק האחרון...כ"כ יפה
והקטע עם עונת האפרסקים

זוהר57

New member
הפרקים האוהבים שלי../images/Emo13.gif

עונה ראשונה-הגבהים,לוס אנגלס הפרידה נראה לי ככה זה נקרא שאנה עוזבת..אהה ולאס וגאס עונה שניה-נשות הגשם-עם הספיידרמן,מיאמי עם הסבתא ונשף הסיום הקניון עונה שלישית-אממ לא ממש אבל הפרק עם הפסטיבל שעשועים או איך שזה לא נקרא שסמאר בנתה במקום טיילר ופרק הסעום גם.... עונה רביעית- הפרק האחרון והפרק של עם החייזרית הירוקה שגנבה לטיילר את התיק חח יש לי המון פרקים שאני אוהבת וצמצמתי כמה שאני יכולה=]

jess r

New member
ובכן ../images/Emo13.gif

עונה ראשונה - לא זכורים לי ממש הפרקים משם, אבל כל פרק שבו הם נוסעים לאיזה מקום לא שיגרתי אהבתי במיוחד. זכור לי לטובה הפרק מלוס אנג'לס, במיוחד בקטע בו הם פוגשים את הצוות מהוואלי וסאמר אומרת לזאת שמשחקת את הבחורה "אתם יוצאים במציאות? אבל מה יקרה אם תיפרדו, איך תמשיכו לעבוד ביחד?" והבחורה ענתה: "אנחנו עומדים לגלות!" כי הבחור התחיל עם סאמר במכונית, וזאת היתה הקבלה לכך שרייצ'ל ואדם התחילו לצאת, וזה מאוד שיעשע אותי. וחוץ מזה פאריס הילטון היתה מהופעת האורח המצחיקות שראיתי - כשסת' מתנהג אליה כמו אל פוסטמה כי היא כביכול פאריס הילטון (למרות שהיא לא, אבל זו סוג של בדיחה מודעת לעצמה) ואז מגלה שהיא נורא חכמה או משהו בסיגנון. עונה שניה - ללא ספק נשות היום הגשום! זה אחד הפרקים האהובים עלי בכל היסטוריית סדרות הטלוויזיה. כל בדיחה שם ממש במקום, כל סצינה משתלבת נהדר, והסוף פשוט מקסים. עונה שלישית - קשה לבחור פרק אהוב מעונה כל כך חלשה. אני מניחה שבפרקים בהם למריסה לא היה הרבה זמן מסך דווקא היה בסדר. עונה רביעית - פרק הסיום הוא ללא ספק פרק מצוין. למעשה, הוא לא כל כך טוב בהשוואה לאחרים, אבל יש תחושה שהוא קצת אבסורדי במכוון, ומודעות עצמית ללא ספק הופכת כל דבר לקצת יותר טוב. מלבד פרק הסיום, אהבתי את הפרק בו קייטלין אירגנה מסיבה בבית שלה. לא זוכרת את שם הפרק אבל סצינת הסיום שלו היתה מקסימה והשיר ברקע היה לגמרי במקום.

jess r

New member
נוסעים, לא טסים

לוס אנג'לס קרובה מידי לאו.סי בשביל לטוס לשם

Dr koko

New member
כתוב שם

זאת המסעדה מהאוסיי שתמיד הם ישבו שם ואכלו. מצאתי את זה בגוגל ארט

P A T D F A N

New member
שלייי :]

עונה ראשונה- פרק 7.. TJ ומריסה ניסתה להתאבד וריאן מרים אותה וגרררר
עונה שנייה- פרק 14 אופקורססס ! מריסה ואלכס, נשיקת ספיידרמן, לא זוכרת מה עוד .. וואוו כמה פעמים ראיתית פרק הזהה! עונה שלישית- הפרק האחרון .. סצנת התאונה וכל זה. וגם פרק 18- הסצנה בסוף עם מריסה ו-וולצ'ק.. עונה רביעית- הפרק האחרון נראלי.

MaRy FoReVeR

New member
ווואו נזכרתי במשו../images/Emo99.gif

כשמריסה וריאן בבית הגדול הזה ואז הוא נשרף מריסה באה לחפש את וולצ'ק ומתעלפת ונזכרת בהכל בעונה ה3 ואז היא באה ליומולדת של ריאן להביא לו את הדיסק ונזכרת במה שהוא אמר לה אז:"אנחנו מעולמות שונים" והולכת...זה היה כ"כ עצוב :/

hadi13

New member
אני../images/Emo13.gif

1-the model home וחנוכריסמס 2-שהם תקועים בקניון,הפרק לפני האחרון עם הנשף 3-לא יודעת..... 4-חנוכריסמס?,הפרק האחרון וכמעט הכל....... בעקרון אני אוהבת את כללללללללללללללללללללללל הפרקים

למעלה