ובכן ../images/Emo13.gif
עונה ראשונה - לא זכורים לי ממש הפרקים משם, אבל כל פרק שבו הם נוסעים לאיזה מקום לא שיגרתי אהבתי במיוחד. זכור לי לטובה הפרק מלוס אנג'לס, במיוחד בקטע בו הם פוגשים את הצוות מהוואלי וסאמר אומרת לזאת שמשחקת את הבחורה "אתם יוצאים במציאות? אבל מה יקרה אם תיפרדו, איך תמשיכו לעבוד ביחד?" והבחורה ענתה: "אנחנו עומדים לגלות!" כי הבחור התחיל עם סאמר במכונית, וזאת היתה הקבלה לכך שרייצ'ל ואדם התחילו לצאת, וזה מאוד שיעשע אותי. וחוץ מזה פאריס הילטון היתה מהופעת האורח המצחיקות שראיתי - כשסת' מתנהג אליה כמו אל פוסטמה כי היא כביכול פאריס הילטון (למרות שהיא לא, אבל זו סוג של בדיחה מודעת לעצמה) ואז מגלה שהיא נורא חכמה או משהו בסיגנון. עונה שניה - ללא ספק נשות היום הגשום! זה אחד הפרקים האהובים עלי בכל היסטוריית סדרות הטלוויזיה. כל בדיחה שם ממש במקום, כל סצינה משתלבת נהדר, והסוף פשוט מקסים. עונה שלישית - קשה לבחור פרק אהוב מעונה כל כך חלשה. אני מניחה שבפרקים בהם למריסה לא היה הרבה זמן מסך דווקא היה בסדר. עונה רביעית - פרק הסיום הוא ללא ספק פרק מצוין. למעשה, הוא לא כל כך טוב בהשוואה לאחרים, אבל יש תחושה שהוא קצת אבסורדי במכוון, ומודעות עצמית ללא ספק הופכת כל דבר לקצת יותר טוב. מלבד פרק הסיום, אהבתי את הפרק בו קייטלין אירגנה מסיבה בבית שלה. לא זוכרת את שם הפרק אבל סצינת הסיום שלו היתה מקסימה והשיר ברקע היה לגמרי במקום.