מה הפרק הכי טוב של חלומות בהקיציס? בשבילי זה עם מראדונה ועם נפולאון
O Optimus_Prime New member 3/5/03 #2 פרק סיום העונה, חנן, רחל, והג'מעה עם מלאך המוות (נדמה לי :O!) או שתי התוכניות עם אלי ומריאנו..הם קורעים מצחוק(בייחוד איך שאלי מחקה את מיה..או בעונה לאחר מכן את צ'ינו )
פרק סיום העונה, חנן, רחל, והג'מעה עם מלאך המוות (נדמה לי :O!) או שתי התוכניות עם אלי ומריאנו..הם קורעים מצחוק(בייחוד איך שאלי מחקה את מיה..או בעונה לאחר מכן את צ'ינו )
I Israeli Hero New member 3/5/03 #3 הפרק עם הדבורה מאיה It definetely set the tone for later episodes.
G ~*~gaL New member 3/5/03 #4 וואטס אפ עם השאלות הבלתי אפשריות האלו? מה העניין?! בלתי אפשרי לענות על זה פשוט... אתם באמת חושבים שאני אצליח לבחור תוכנית או שתיים שהיו הכי טובות?! זה לא אנושי... )
וואטס אפ עם השאלות הבלתי אפשריות האלו? מה העניין?! בלתי אפשרי לענות על זה פשוט... אתם באמת חושבים שאני אצליח לבחור תוכנית או שתיים שהיו הכי טובות?! זה לא אנושי... )
M Metallicats New member 3/5/03 #7 רוב הפרקים של העונה עם.. המפורסמים היו פרקים טובים! (דבורה מאיה, שילגייה, משה רבינו..) כל הקטע של פוקר ווידואים רולז, במיוחד של טנצר (המניאק)- הביזר שלו, אם אני לא טועה היה שהוא אכל ברלה (חלזונות), ישר מהעץ!
רוב הפרקים של העונה עם.. המפורסמים היו פרקים טובים! (דבורה מאיה, שילגייה, משה רבינו..) כל הקטע של פוקר ווידואים רולז, במיוחד של טנצר (המניאק)- הביזר שלו, אם אני לא טועה היה שהוא אכל ברלה (חלזונות), ישר מהעץ!