מה הפרק שהכי נהניתם לראות מכל הסדרה?

ketrina

New member
מה הפרק שהכי נהניתם לראות מכל הסדרה?

הרמתי את הכפפה ש Aranel Nenharma הניחה (או הניח?)
מעניין לשמוע איזה פרקים הכי אהבתם- ומה הסיבה שדווקא הם נגעו בכם מפרקים אחרים.
סיימתי את כל שבע העונות- היא ענקית! היא מלאה בניואנסים מגניבים ודמויות מלאות קונפליקטים ושאלות עמוקות ודימיון מופרע.

הפרקים שהכי נהניתי לצפות בהם:
שקט בסיפריההפרק מתחיל בחיבה לספרים ולסיפריה-מסר סמוי של 'עזבו את המחשב, חזרו לקרוא', ואז מטיחים לנו בפנים שאנחנו רוצחים עצים בשביל האהבה הזו! ובסיום אי אפשר שלא לתהות אם לא עדיף מחשב על פני ספר...המעברים בין הטיפול הפסיכולוגי לעולם בחוץ-ומה בעצם המציאות?! כתיבה נהדרת.

"אגאתה קריסיטי, דיברתי עליך באותו היום..."-The Unicorn and the Wasp - לא הפסקתי לצחוק בפרק הזה.הדוקטור מורעל ונואש למלח ודונה שואלת על מילשייק, ובאמצע פיענוח התעלומה דונה מוצאת זמן לטחון ענבים.

עונה 5 פרק 1-The Eleventh Hour- כמובן,הדוקטור ה11 מחפש אוכל. אם הוא היה משחק פחות ילדותי-זה היה קריפי,כי הוא יושב בבית ריק באמצע הלילה עם ילדה בת שבע.אבל איכשהו הם הצליחו לעשות את זה תמים ומצחיק ומשעשע.
The Doctor, The Widow and The Wardrobe- הדוקטור נכנס לקופסא כחולה אחרת.לא ציפיתי לזה ולא הפסקתי לצחוק .

הפרקים שהכי השאירו בי רושם,אני לא בטוחה שנהניתי לראות אותם, אבל אין ספק שלמדתי מהם.
משפחת הדמים - אני מאוד אוהבת לראות את אותו שחקן מגלם שני תפקידים. מעבר לזה,זה העלה המון שאלות: מה אם הדוקטור לא היה הדוקטור,אלא אדם פשוט? האם גון סמית הוא חלק מהדוקטור- הרי הדוקטור מזדהה לא פעם בשם הזה. הבחירה של גון סמית למות,כדי שהדוקטור יחיה...הבחירה של הדוקטור להחבא במקום להלחם,תוצאות המעשה של הבחירה- אחד הפרקים המושלמים.

מידנייט - מדהים עד כמה הטבע האנושי עלול להוביל רוע טהור.התמונה של הדוקטור, יושב כמו עובר על הרצפה בסוף הפרק, שקט- מדהים שמלחמות, גזע דאלקים שלמים, סייברמנים- לא הבסו את הדוקטור ככה ולקחו לו את המילים כמו חבורה של 6 אנשים.

The Rebel Flesh - וכמעט אנושיים שאחריו - מאוד מתכתב עם "מידנייט".שוב ,הטבע האנושי.המשחק המדהים של מאט כדוקטור וכ"פלאש" ועצם זה שאני כצופה לא ידעתי ולא חשדתי ,ובכלל שכל זה קורה שאיימי היא לא איימי!! דרושה לי צפיה נוספת בכדי להבין את כל מה שמוחבא בפרקים האילו.

הפרק שהכי אהבתי ונהניתי לצפות בו-הילד הריק
נסו לראות את זה באמצע הלילה ,בחדר חשוך על קיר שלם בתור מסך.בחיים ילד לא היה מפחיד יותר. והסיבה שזה הכי אהוב עלי , בגלל מה שהדוקטור התשיעי אומר:
"רק הפעם רוז, כולם חיים, רק הפעם".

timetraveler900

New member
קרעת אותי

"ובאמצע פיענוח התעלומה דונה מוצאת זמן לטחון ענבים."
פשוט לא הפסקתי לצחוק כשקראתי את זה.. חח

אני חושבת של - The Rebel Flesh היה המון פוטנציאל אבל זה לא נעשה טוב.. הקצב של הפרק לא היה אחיד והדמויות לא היו ממש אמינות. אולי אני לא זוכרת את הפרק ממש טוב כי לא ראיתי אותו בצפיות חוזרות אלא אם כן זה היה בטלוויזיה אבל זה הרושם שנשאר לי ממנו...

מידנייט באמת גאוני - בגלל כל מה שאמרת.

Lhuna1

New member
אהבתי

בלי ספק מידנייט זה אחד החזקים.

וגם אני אוהבת את הרגעים המצחיקים.

מתה על 2 הפרקים עם קרייג. אוהבת את הדינמיקה שלו עם הדוקטור, ואת הדוקטור מנסה להשתלב בחיי היומיום כמתחזה לאדם רגיל.

לצערי אני עייפה מידי בשביל לחשוב ולפרט יותר עכשיו, אבל אולי בהמשך...

Ayelet 363

New member
יש הרבה

הכי אהבתי את The Stolen Earth ו- Journey's End, למרות שקשה לי עם פרקים עצובים (ובכל זאת משום מה הם האהובים עליי). היו גם קטעים שמחים שם, אבל הסוף עצוב ומבחינתי מספיק שדמות תקבל שריטה כדיי שאהיה עצובה.

Turn Left

הפרק הכפול של The Empty Child

סופי העונות

The End of Time

The Eleventh Hour

ספיישל חג המולד האחרון

Blink

הספרייה

נר2

New member
the impossible planet/satan pit

the impossible planet/satan pit - פרק שמעלה את התאוריה שהיה משהו שקדם ליקום הנוכחי, לפני המפץ הגדול. מה גם שהם לא מסבירים בסוף מה היה היצור הזה.

ועוד כמה honorary mentions...
fear her, midnight ו- the idiot lantern - לא כל חיזר שמסכן את היקום צריך להיות מפלצת גדולה ומפחידה או משהו גשמי.. מעורר מחשבה על האופציות שיש חיים אחרים קצת שונים מיצורים אורגנים ארציים.. (ובאותו ההקשר אז גם 2 פרקי הספריה).
blink - כל מילה מיותרת. עדיין לא מסוגלת לצפות בפרק הזה מאוחר בלילה.. ויש גם את הconfidentials של הפרק..

נר2

New member
ועוד אחד חשוב army of ghosts/doomsday

חוץ מהסוף שעושה לי לבכות כל פעם מחדש, המפגש האלמותי בין דאלק ולסייברמנים - איך לא חשבו על זה קודם!? ראסל ט. דיויס גאון!

גרמת לי לפתוח את הפרק מעונה 4

ולראות את הקטע הזה של ניקוי הרעלים.

אוי זה גאוני, זה מדליק, זה אדיר.
דיוויד הו דייוויד- אני מגעגעת!

למעלה