מה הצביעה חמותי?

עציון

New member
מה הצביעה חמותי?

כחתן מסור, מסור מאוד, התנדבתי לקחת את חמותי לקלפי. קשה לה. היא נעה בכבדות. גם השפה בה היא משתמשת היא לא שפת האם שלה כך שהקושי מתגבר והולך ונעלם... בקיצור, נסעתי אל ביתה בערב. הקלפי כ-150 מטר ממקום מגוריה. היא גרה קומה שלישית. בשעה 8 בערב התחלנו לרדת במדרגות. כל מדרגה- נצח. כל קומה נצח ועד. הגענו לרכב. הכניסה לרכב, טקס בפני עצמו. רק מפני כבודה לא אתאר קטע זה. בכל זאת אני חתנה והיא חמותי. תי. תי. תיקחו אותה...ממני... נוסעים. הכביש ריק. כמו נהג מונית מיומן ואמין עשיתי לה כמה רונדלים שתחשוב עד כמה אני מתמסר לה...אופפססס, סליחה, מכבד אותה!! מגיעים לקלפי. חונה במרחק מטר שניים כדי להקל על חמותי. תי. תי. תילך כבר... היציאה מהמכונית. טקס בפני עצמו. טוב לא אפרט מפני כבודה. מגיעים לקלפי. הדלת סגורה. נקשתי ונשקתי וקנתשי ו...אין פותח. הנה מגיע הסדרן. אומר לי האיש: כבר סגור. הקלפי נסגרה לפני חצי שעה. שאלתי: מה זה פה קיבוץ שסוגרים בשמונה? ענה לי: לא פה זה עיר אבל עכשו זה כבר עשר וחצי..... חזרנו למכונית. הכניסה זה טקס בפני עצמו. לא אתאר ......וכו וכו. הלך קול לחרדים..... ואני כה מיוסר. מה עושים? לשלוח פרחים? להזמין למסעדה? אנא, אחים ואחיות, עוצו עיצה ...

הגנובה

New member
תי. תי. תיסלח לי מאוד - לי יש את

חמתי... אני לא מאמצת עוד.... עצתי - שלח פרחים... עד שתגיעו למסעדה היא תיסגר...
הודעה חשובה
נא לא להתייחס להערות המבודחות שלי עם הן פוגעות - אני לא יכולה להשתלט על עצמי היום
- שיכורה ולא מיין
אין לי מושג מה קרה לי היום
נפלה עלי רוח שטות

גם אני רוצה לדעת , עציון גש הלום!

ספר לי באוזן, מה קורה עם גנובית היום? זכתה בלוטו? טוטו? חמותה מ...? נו., מה כל כך סודי ש ח ר ר !

עציון

New member
היא מה שנקרא בלדינו: קומסי קומסה

אל נוצ´ה פרפקטינו נו פרובלמוס א-קי אל נינו בלגנוס. בוס קפיטו?

jif

New member
אתה מפתיע אותי

כל פעם מחדש. פעם כותב בהונגרית ועכשיו בספרדית. מה חרטטת שם למעלה?

ילד? אתמול? מושלם?הבנת? עשית בלאגן

קומסי קומסה= ככה ככה בצרפתית. עשית לי "סמטוחה" באוזן !!!!!!!!!!!!!!!

עציון

New member
מה רוצים מחיי? שגנובי תגיב.....

כולו רציתי לכתוב למה בן-בת אדם מאושר(ת) ויצא לי בלדינו מה שיצא. אבל בעברית הנה התרגום:" אתמול, בגלל יום שבתון לבן שלי לא היו שיעורי בית". עכשו זה מובן, סיגל, ג´יפ?????

הגנובה

New member
מה אתה רוצה ממני../images/Emo35.gif - אני כתבתי

בלדינו
אני אפילו לא יודעת למה אתה מתכוון
בישלת דייסה - עכשיו תתחיל ללעוס
אז למה התכוונת עציון

עציון

New member
...אז סיגל שאלה

למה לגנובה יש מצב רוח? מנין לי למה? אז עניתי לה בלדינו רצוצה שאתמול בגלל השבתון לא היו לימודים ולא היו שיעורי בית. סתם כך. מיזה סיגל, האבלה, פיתחה תיאוריה ומיזה הגענו עד הלום. אף אחד לא מבין מה השני מתכוון. פארסה. טוב למחזה בו המשתתפים לא מבינים מה רוצים מחייהם. וזהו..

הגנובה

New member
לימודים... לימודים - כשלמדתי

בבית-ספר לא שנאתי את הלימודים כמו שאני שונאת אותם עכשיו - כשהילדים שלי בבית הספר...
אין לי עצבים למורות דפוקות
אין לי עצבים למבחנים
ובטח ובטח אין לי עצבים לשעורים
נמאס לי כבר
יאללה - שיגמרו כבר ללמוד - ואני אוכל לצאת לחופש גדול

מה לא הבנת../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif../images/Emo12.gif

הוא הסביר שלאחיך לא היו שיעורים, פשוטו כמשמעו

עציון

New member
../images/Emo12.gifסיגל. אהבלית. איזה אח? מדובר על

גנובה. גנובההההההההההההההה וואלה איזו חוסר סימטריה בין האונה הימנית לאונה השמאלית.......

ובי האשמה שאין קורדינציה בין האונות

וחוץ מיזה שסימטריה לא מעידה על בעיה מוטורית ולא שכלית

למעלה