מה הצבעים של השבטים שלכם?

מה הצבעים של השבטים שלכם?

אני אגיד לכם מה אני יודעת מהנהגת חיפה: משוטטי בכרמל-כחול לבן כחול (דגל ישראל בגלל שהם השבט הראשון בארץ), כרמל-אדום לבן, אפיק-סגול, תדהר-ירוק, נשרים-כתום-מגשים=שחור צהוב, סופה-כחול כתום, לטם-ורוד כסף, עוגן-היה כתום נראה מה יתנו לו עכשיו,אילנות-צהוב ירוק, יש עוד כמה ששכחתי בטח, מצטערת.

lucy 2000

New member
שחור אדום שחור

היי אני משבט נמרוד הנהגת דרום (נראה לי שאני היחידה פה נכון???) והצבעים שלנו הם (כפי שקראתם) שחור אדום שחור

היחידים עם הצבע הכי הכי - ורוד זוהר

כזה בערך: ראה תמונה שבט אילת!!!! א י מ פ ר י ה!!!

שלנו....

אני יודעת חלק: מצדה(עולה)-צהוב מודיעין-כחול יונתן(עשירים, על אמת)-כסף בית הכרם-שחור דקר? רכסים? משואות? להבות? אני א יודעת הכל, וגם יש נראה לי עוד מ-ל-א שבטים בירושלים!

Alexis14

New member
עוד מירושלים

נראה לי שדקר זה ירוק העומר כתום ויונתן השולט כסף

yuyu yop

New member
עוד מי-ם

אריאל-אדום היובל-לבן רכסים-סגול מודיעין-כחול דקר-ירוק העומר-כתום הזוהר-כתום שחור? יונתן-כסף עוז-שחור? אה ותתרגלו אני סין סין

אריאל הם אדום לבן!

עוז הם לא שחור... בית הכרם זה שחור... תגידו זה רק אני או שהפורום השתנה לגמרי (וזה מאוד מעצבן!!!!)

manga girl

New member
טעות כרמל זה רק אדום הלבן זה סתם

והכול התחיל בגלל יוני השמיניסט לשעבר מהשבט שלנו (לטענתו)

keren l

New member
שבט לביא-

כחול שחור כחול- הצבעים של שבט לביא הנהגת שרון.

MajorGad

New member
הנהגת ירושלים

מצדה - צהוב העמר - כתום ערבה - אדום כחול מודיעין - כחול אריאל - אדום יונתן - כסף בית הכרם - שחור משואות - ירוק דקר - ירוק שחור זוהר - כתום שחור רכסים - סגול

SlipKoRn 10

New member
שבט טוב

אנחנו שבט יעד ראשון לציון הנהגת מרכז כחול ירוק ואני גדוד להבות

שבט רמת גן אמפריייייייה!!! ../images/Emo65.gif

אדוםםםםםם כחוווווווול בדם!! שונא צר"ג הוא בן זונה..... אני כחול אדום בנשמה.... עושים פה את הבלאגן אנחנו שבט רמת גן!!!

שחכת מלא שבטים

ודרך אגב אריאל הם אדום לבן זה כל השבטים של הנהגת ירושלים (שאין לי מושג מה הצבע שלהם) ערבה (אימפריה) זוהר עוז דקר אלון יהודה העומר להבות יונתן אריאל היובל רכסים בית הכרם שורק אלעד מצדה מודיעין משואות

anat113

New member
נחשון אימפריה../images/Emo70.gif

שחור כחול שחור..... (ועם מישהו תוהה, אז נחשון מאלפי מנשה הנהגת שרון)

נחשון עולה .....

כחול ולבן כלון ולבן זה הצבע שלי זה הצבעה שלי אבל כחול שחור כחול שחור עוולה ....

למעלה