מה הציטוט האהוב עליכם?

הייזל

New member
מה הציטוט האהוב עליכם?

אחד מאלו שאני אוהבת הוא: "קלי הרגלים חושבים שניתן להילחם בכל אויב, גדול ככל שיהיה... הדאמיי אינם חושבים כך. לדעתם, אם האויב גדול מדי, צריך למצוא אויב קטן יותר."

SaidinsTaint

New member
שניים שעלו לי בראש עכשיו

Ruined? My harvest? bugger THAT!​
Death כמובן, מתוך Reaper Man
"Sticks and stones can break my bones" though Rincewind. he was vaguley aware that the sentence had a second part, but the first part was more then enough for him.​
הציטוט אולי לא מדויק אבל קרוב מספיק - מתוך Interesting times.

The Mad Hatter

New member
-´Right, you bastards,

you´re... you´re geography´ (הראשון שעלה לי לראש >_<) פעם ערכתי את כל הציטוטים שמצאתי באתרים... אתם מוזמנים להוסיף :)

The Flash

New member
אני לא זוכר איך זה הולך בדיוק אבל..

זה היה משהו כזה: "הילדים הם העתיד לא? משהו לחיות בשבילו?" "אני לא רואה למה, אני לא חושב שיש משהו לחיות בשבילו" "אתה אומר שאין בכלל מה לחיות בשבילו בעולם הזה??" מוות חשב לרגע...ואז ענה:"חתולים. חתולים זה דבר נחמד." לא היה לי כוח לבדוק עכשיו אבל זה קרע אותי מצחוק

Ergil

New member
המממממם

You can´t trust any bugger further than you can throw him, and there´s nothing you can do about it, so let´s have a drink. Mine´s a double, if you´re buying. Didactylos, Small Gods

Ergil

New member
אה, וגם

Do not meddle in the affairs of wizards because a refusal often offends

:")

בשורות טובות: "זו פינת האוהבים.." "אהה! , אז בגלל זה היא מרוצפת בגומי" אור מופלא סתמרוח:"זוגפרח , אם אפתח את עיני עכשיו , מה אני אראה?" זוגפרח:"קוראים לו -שכחתי- הוא טוען שהוא טרול ים" צבע הכשף "רוצה מלח על זה?" חסר לסת לכוהן משווים שלל מעשי קסמים: "אהה... תסלחו לי" - נייג´ל הברברי בקריאת קרב מרשימה ראי נוע: גספוד :אני בטוח שכל כלב היה עושה את זה אם היו תוקעים לו מצבה על הזנב פירמידות: פטריסיה (אם ככה קראו לה) :עזוב אותו הוא סתם טיפש ממזר מלוכלך חושב לעצמו : על מה היא מדברת?! סתם טיפש גר בקלאץ´ מכשפות בחו"ל סניור תביא לי עוד מהמיץ בננות הזה במטוטא ממך -אסמה אמרה את זה טוב יותר- אבל הכונה ברורה מאגנה, רחוק מהבית , רחוק ממדף הספרים, כואב לי הראש, בע"מ

johnny maxwell

New member
ציטוטים

הנה מה שעלה לי לראש: מתוך SMALL GODS, אחרי שהעיט משליך את הצב להתרסק: "But of course, what the eagle does not realize is that it is participating in a very crude form of natural selection. One day the tortoise will learn how to fly." לקראת הסוף של JINGO, אחרי שכל הספר הדמויות חוזרות על הביטוי "when push comes to shove", ויימס אומר: "Push has come to shove"

גם אני רוצה...

הנה, מהספר האחרון שקראתי: Wyrd sisters... What do we do now, sarge? the sergeant thought for a moment and then said: we spread, that´s what we do. They moved. The sergeant crouched behind a convient bush and said: That´s right, you got the general idea. Now we spread again, and this time, we do it SEPERATLY. פראצט, למי שעוד לא ידע (ובאתר הזה אין כאלה אז למה אני סתם מ$^%^ לכם את השכל?!), הוא גאון!

למעלה