מה הקטע עם סטיבן הוקינג?!

מה הקטע עם סטיבן הוקינג?!

ראיתם במקרה חדשות בערוץ 10 היום?! אני לא ראיתי, אבל בתקציר שהיה לפני 23:00, הראו קטעים מראיון ששודר ב-CNN כנראה היום עם הפיסיקאי הדגול סטיבן הוקינג... שאלו אותו משהו לגבי חייזרים ומה הוא חושב עליהם... התשובה שלו מאוד הפתיעה אותי, חשבתי שאני לא שומעת טוב... הוא אמר שאם יש חייזרים, רוב הסיכויים שהם יהיו מהסוג הרע כמו בסרט "היום השלישי" וההיפך הגמור "מאי.טי". לידיעתכם: זה הבן אדם שהתיאורייה הכי מרחיקת לכת היא שכל היקום כפי שהוא מוכר לנו היה בהתחלה בגודל של גרגר אפונה... תמיד חשבתי שאנשים מהסוג שלו, מוגבלים פיסית אבל לא רוחנית ושכלית, מתעלים מעל המוסכמות החברתיות ובצדק... אבל אם הוא חושב במקרה הזה בדיוק מה שאני חושבת, אז הוא יותר אמיץ מגאון... כנראה הוא מרגיש שחייו המדהימים מתקרבים לקיצם, והוא מתחיל להשתמש בנשק הכבד שברשותו...

Majestic12

New member
סטיוון הוקינג

הוא כבר התבטא לפני זמן קצר על האפשרות לסופה של הציוויליזציה האנושית תוך 20 שנים. דיעותיו על חוצנים הלכו והתמתנו עם השנים, מסקפטיות להכרה כנראה בקיומם. הוא כנראה מתחיל לשחרר חומר ומידע שהוא שמר באופן פרטי. דעותיו לגבי טיב החוצנים אינם שונים מדעות מרבית חוקרי העבמי"ם כיום (פרט לכמה אנשים, שעדיין חושבים שהם באו לכאן לעזור לנו בריפוי וכיוצא בזה).

ע י ד ו2

New member
הוא

בסך הכל אמר "שאם יש חייזרים" הוא לא אמר שאני מאמין שמגיעים לכדור... אני לא מבין מה מפתיע בזה סביר להניח שהרבה אנשי מדע "מכובדים" אומרים "שאם יש..."

Gilliana

New member
זה לא חדש

הוקינג אומר את זה לא מהיום, ואם קראת את הכתבה מלפני שבועיים (מה החוצן רוצה) הרי שהזכרנו את העניין גם שם. הוקינג תמיד חשב כך, מה גם שזו המסקנה הכי הגיונית שניתן להגיע אליה ולכן אני לא מבינה מה הפתיע אותך כל כך. לגבי התאוריות של הוקינג - הן מאד מתקדמות ומאד מרחיקות לכת. הוקינג היה בין הראשונים שהביא לעולם את המושגים חורים שחורים וחורי תולעת ולכן שוב אני לא ממש מבינה למה את מתכוונת. מה שאני הכי לא מבינה הוא מה הכוונה בלהתעלות מעל מוסכמות חברתיות ומה המוסכמות בכלל קשורות לעניין.

מה שהתכוונתי:

כל הפיסיקה התיאורטית שהוא מתעסק בה, יכול להיות שהוא גאון בזה באמת דווקא בגלל שהוא נכה, יש לו גישה למקורות ידע שלנו אין. חוץ מהמוח, אצלו בגוף כמעט אף שריר לא פועל, אצלו המוח עובד שעות נוספות, כי זה אחד הדברים היחידים בגוף שלו שמתפקדים בצורה אופטימלית. לפני שהוא היה נכה הוא גם היה גאון בפיסיקה, אבל אחרי הנכות שלו שגדלה עם הזמן, התיאוריות שלו בפיסיקה החלו להיות מרחיקות לכת... את רובם אי אפשר להוכיח כנראה, אבל הן ככל הנראה נכונות, רובן נשמעות לפעמים כמו משהו ששייך לתחום של המדע הבדיוני, אבל בגלל שהוא פיסיקאי גאון, אנשים מסכימים איתו ומקבלים את הרעיונות שלו. אם אדם "רגיל" היה חושב כמו הוקינג, היו אומרים עליו שהוא לא נורמלי או מטורף. הסיבה שהוא שבר לפי דעתי מוסכמות חברתיות, היא בגלל שנושא העב"מים וחייזרים בקרב המדענים הוא בגדר טאבו. כל מדען או חוקר שנותן הצהרה בעניין הזה, חייב לשקול את מה שהוא הולך להגיד, ולהיות זהיר במה שהוא אומר, כי טעות אחת יכולה לעלות ביוקר... מדען מכובד אחר כמו הוקינג, לא היה מעז לדבר על זה... אבל להוקינג אין מה להפסיד, אם הוא יפלוט משהו שאסור לו להגיד, והוא יודע על קיומו, מה יעשו לו?! הוא גם ככה נכה, בודד בצמרת, הגיע למקום שאף אחד בדרגה שלו לא הגיע, יש לו מיליוני מעריצים בעולם. הוא אמר שאין לנו מה לדאוג בקשר לקיומם של חייזרים, אבל אם הם קיימים אנחנו צריכים מאוד לדאוג... יש את הסדרה "סמולוויל" על תלאותיו של סופרמן הצעיר, בעונה הקודמת התארח לכמה פרקים השחקן כריסטופר ריב ז"ל, הוא שיחק שם את ד"ר וורג'יל סוואן, פיסיקאי תיאורטי שבין היתר חוקר את מקום הולדתו של סופרמן, ומאמין שיש חיים בעולמות אחרים, בסופו של דבר הוא מת לא לפני שהוא נתן לקלארק קנט מידע על מקום מוצאו, כשראיתי אותו בסדרה לא יכלתי שלא לחשוב על כמה שהוא מזכיר את סטיבן הוקינג, אבל היה משהו חסר, סטיבן הוקינג אף פעם לא דיבר על הנושא הזה, לפחות לא עד אתמול...

חפY

New member
מעניין שעפ"י ה- disclosure project

החוצנים אינם עויינים.

DeniDen

New member
אם היקום מתרחב גם עכשיו

אז למה שהוא לא היה קטן בהתחלה? זה לא תאוריה כזאת מרחיקת לכת? ותגידו לי מיד! זה ! אמיתי?

למעלה