מה הקטע עם...

מה הקטע עם...

כל האלה ששןמעים "רוק" ישראלי עם הסמל של ה Anarchy זה הכי לא קשור אליהם$#@ זה בכלל שייך לשנות השמונים-תשעים בארצות הברית (עם כל ה- going back to Zion) ובאנגליה של אותה תקופה (Anarchy in the UK)... כל הקשר של הפריקים השקטים האלה לאנארכיה? סתם מחשבה מעצבנת o_O

זה באמת התחיל באנגליה

לא התייחסתי אל זה במה שכתבתי... אני חושב o_O אבל לא משנה, זה באמת התחיל שם ואין לזה שום קשר לפריקים האלה ששומעים מטאליקה והיהודים וכל אלה o_O

מה זה אין לזה קשר?

זה לא עניין של איזהמ וזיקה אתה שומע זה עניין של במה אתה מאמין! זה ממש לא נכון

BrickWall

New member
חח, איזה מצחיק

אתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר נכון?! אנרכיה זה "ללא שלטון" או "נגד השלטון" או עוד דברים כאלה ורוק זה בכלל מוזיקה.. אני מסכים שאין כל קשר, אבל למה בכלל העלת את הנושא, ואתה גם ממש לא מסביר את עצמך טוב!

OPERATi0N_iVY

New member
הוא התכוון...

שזה פופולרי אצל פריקים, כל מיני סמלים של אנרכיה, כת השטן, צ´ה גווארה, מגן דוד(כן ראיתי אפילו טמבלים כאלה), בוב מארלי/ג´מאיקה וכל מיני זבל כזה... אבל כמה מכל אלה שעושים את זה באמת יודעים מה זה הדברים האלה? אני חושב שאם הם היו מגלים את המשמעויות של זה הם היו מיד שורפים את זה...

זה עצוב, אבל

לא כל ה"פריקים ככה" למשל אני יודעת מי זה צ´ה גווארה(ההורים שלי ארגנטינאים איך אני לא אדע) ואני יודעת מה זה אנרכיה (אחותי בת 19 אנרכיסטית ולא סתם פוזרית שאין להם שמץ של מה זה אנרכיה) כת השטן, זה בולשיט, אף אחד מהם לא בכת השטן, באמת. בלה!!! היה איזה טלאערס עם חולצה של צ´ה גווארה ושאלתי אותו יום אחד בהפסקה, מי זה על החולצה שלך? והוא אומר לי ,"מה אני יודעת!?!" אז אמרתי לו צ´ה גווארה והוא כזה "מי!?!?!" למה הוא בכלל לובש את זה?!?!

lifes sucks

New member
יפה יפה!! אהבתי את מה שאמרת..

אני באתי לכתוב הודעה בדיוק כזו...אבל כנראה שמישהו עשה את זה במקומי...:) אההה לא נוראאא.... נ.ב גם ההורים שלי ארגנטינאים אבל לא בגלל זה אני מכירה (מעריכה! מעריצה! ) הם סתם מפגרים ולא אוהבים ממש את צ´ה גווארה ולא אוהבים את מה שהוא עשה...

Superunknown1

New member
אתה פוזר מטומטם ../images/Emo13.gif

קודם כל, השם שלך. עברנו חצי דרך. דבר שני, זה שיש לאח ש´ך הגדול חבר עם ניטים שבא והסביר לך מה זה אנרכיה, ומה זה פאנטגראם, לא הופך אותך" לא למבין בזה לא למאגניב לא לפאנקיסט ובטח שלא עושה עלינו שום רושם. אני הריי בטוח שלפנהי שבוע אתה היית בדיוק אחד מאלה שכותבים אנרכיה על השולחן בבצפר וליד זה כותבים לינקין פארק... אז עכשיו למדת שיעור אחד. מזל"ט. יש לך עוד הרבה ללמוד. כש.. ו-אם.. תבין משהו מהחיים שלך, ילד קטן ודביל, אתה מוזמן לחזור לפורום. יום טוב

וואו

אולי הוא לא מבין בשיט..אבל זה לא סיבה לרדת על עליו! ושחר- אתה לא שמעת לפני חודש בערך לינקין פארק?...(ההממ פוזר) גגרר שכל אחד ישמע את מה שהוא אוהב זה לא נחמד לשפוט אנשים לפי סוג המוזיקה שהם שומעים... זו מדינה חופשית ולכל אחד יש זכות לשמוע מה שהוא רוצה בלי שאנשים יעליבו אותם על זה...חוץ מזה מה אכפת לך?...

Superunknown1

New member
אני אף פעם לא שמעתי לינקין פארק ../images/Emo13.gif

בלינק כן, גרין דיי כן [ועדיין...], סליפנוט כן... ל"פ לא
אה, וזה שהוא בא לפה כאילו להפגין את "הידע" שלו, כדיי לנסות לעשות פה רושם.. את לא מבינה, זאת פסיכולוגיה הפוכה מה שהוא ניסה לעשות פה
תאמיני לי: been there done that ואני שונא שעושים דברים כאלה. או שאתה כן- כיף לך. אם אתה לא- שב בשקט ותלמד. או משהו כזה..

וואו

אולי הוא לא מבין בשיט..אבל זה לא סיבה לרדת על עליו! ושחר- אתה לא שמעת לפני חודש בערך לינקין פארק?...(ההממ פוזר) גגרר שכל אחד ישמע את מה שהוא אוהב זה לא נחמד לשפוט אנשים לפי סוג המוזיקה שהם שומעים... זו מדינה חופשית ולכל אחד יש זכות לשמוע מה שהוא רוצה בלי שאנשים יעליבו אותם על זה...חוץ מזה מה אכפת לך?...

BrickWall

New member
אני לא מבין למה יש אנשים כמוך

שלא מעריכים את המדינה שלנו נכון,היא קטנה נכון, לפעמים מבטלים חגיגות נכון, אין להקות שבאות להופיע בארץ ונכון המצב הבטחוני נאחס, אבל אנחנו פה במדינה הזו, ואנחנו צריכים להעריך אותה. אני יהודי/ישראלי גאה! (ולא בדרך ההומואית)

למעלה