מה הקטע של בם מרגרה ??

The HitMan

New member
מה הקטע של בם מרגרה ??

מה הקטע שלו למה הוא מרביץ לאבא שלו ??? ולמה אבא שלו לא עושה כלום (איזה נמושה) ?!

Reign Of Chaos

New member
שאלה די מוזרה....

זה כמו שתשאל "מה הקטע בג´קאס? רק מזיקים לעצמם..." ככה שאין כ"כ תשובה לשאלה שלך... ובקשר ללמה אבא שלו לא מחזיר לו? על זה אולי אני יכול לענות. כי פשוט הוא... איך אומרים? אבא שלו! ויש אבות שפשוט יספגו את המכות ויפגינו מוסריות ויעדיפו לעשות הכל חוץ מלהרביץ לבן שלהם...

rodney

New member
חח

היה איזה קטע שפיל אמר שבאם יותר חזק ממנו כבר...למרות שלא נראה לי שמישהו יכול על הפיל הענק הזה!

SkateX

New member
חברה....

באם מתרוצץ מסביב לפיל המסכן 25 שעות ביממה(אני יודע שיש 24...) הבנאדם מסכן...אבל הוא כל כך שמן שהוא לא סובל... ויש לי תאוריה שבאם הוא מאומץ.... נראה לי...אז אם זה לא נכון(נראה לי) אז לא לקלל בבקשה!!!!!!!! אבל בקיצור: אחלה קטעים.. ויש סרט בקאזאה אוסף קטעים שבאם מרביץ לפיל חובה בכל מחשב של ג´אקאס או סקייטר!

nsr

New member
רגע..

למה אתה חושב שהוא מאומץ? בגלל שהוא קורא לו כל הזמן "פיל"? גם בעיני זה נראה מוזר.

tomgavish

New member
באמריקה הרבה ילדים לא קוראים להורים

שלהם אבא או אמא, אלא בשם הפרטי, זה לא משהו מיוחד

SkateX

New member
what the fuck??1

מה הקשר???? מה הקשר לזה שבאם קורא לאבא שלו בשם שלו ''פיל''??? פשוט שמעתי את זה איפה שהוא...לא שהוא מאומץ...שיש השארות שהוא מאומץ... וחוץ מזה למה ההורים שלו לא עושים לו כלום? אפילו שהוא ילד גדול כבר....הוא הורס להם את הבית והם לא עושים כלום...אז יכול להיות שהוא מאומץ

Skunk On Wheels

New member
מתישהו קראתי איפשהו שהוא קנה להם

בית, אז כנראה לא מזיז להם כי יש איפשהו עוד אחד (או שבעצם זה שהוא הורס הוא זה שהוא קנה להם..). מה שכן כל ההתעלוליות שלו בהם אני לא מבין למה פיל לא פשוט בועט בו... (למשל כשהוא הדליק זיקוקים בחדר שינה שלהם... כשהם ישנים), אבל מצד שני, אמרו לי שאמריקאים מפגרים בטירוף.. אז לכו תדעו..

SkateX

New member
כן כן...

יש משהו בדברייך כי אמריקיים באמת תמימים... אבל פיל באמת בועט בו!!!! תראה קטעים בjackass או כל cky ותראה שפיל יודע להגן על עצמו

SkateX

New member
חחחההההה!!!

משלם לאבא שלו לחטוף מכות!!! יכול להיות,הוא מופיע בסרט ס'תומרת הוא שחקן ולשחקנים משלמים! אבל בכל זאת אלה קטעים חייתיים!!!!

למעלה