מה הקטע של לבנות בית-כנסת?

iNEEDit25

New member
מה הקטע של לבנות בית-כנסת?

בשביל מי, בשביל אשר? בשביל מתמודד אחד? מה עם התחשבות בשאר המתמודדים? למה לא לבנות משהו שכולם יוכלו ליהנות ממנו, כמו חדר כושר?

droriko

New member
כבר היה על זה ויכוח גדול

באחד השירשורים האחרונים

לדעתי לא צריך אפילו חדר כשר... אבל לפחות

שיהיה כמה מכשירים שעובדים על השרירים של הבטן והידיים וזהו...אפילו הליכון קטן לא יזיק... זה גם סוג של תעסוקה והם קצת מוציאים אגרסיות דרך הספורט... לדעתי זה יעשה רק טוב...

droriko

New member
וואו לא נותנים להם חדר כושר בוילה!

פשוט לרחם עליהם, שהם צריכים לסבול את הדיכוי הדתי הזה, אנחנו ממש איראן (תמשיך אותי)

מה זה למה?

סליחה השאלה שלך קצת לא במקום,לפני שאשר נכנס לבית הוא בטוח אמר להם שחשוב לו לחגוג את ראש השנה כמו שצריך ואת יום כיפור,קצת חיבור ליהדות לא תזיק לך חגים עכשיו יום כיפור מתקרב גם להם מגיעה לחגוג כמו שצריך וזה לא קשור לדת צריך משהו שיאחד אותם ובבית כנסת לפעמים נהנים יותר מאשר בחדר כושר. אני לא בחורה דתיה אני חילונית לגמרי אבל עדיי זה נראה לי שמקסים מה שבנו להם שם.

BeN ShaDe

New member
מסכים מאוד.

זה גם מאחד את כולם , גם יוצר אווירה נעימה ואני בטוח שזה עושה לרוב טוב על הלב שאפשר להתפלל ביחד בראש השנה (ולפחות זה מעביר להם את הזמן).

יNOT

New member
וחשוב לזכור שלא היו טורחים כל כך אם לא....

היו יודעים שהתוצאה של ההצבעות תהיה שהוא הולך להישאר בווילה. כמובן שהם ידעו את זה לפחות שבוע - שבוע וחצי מראש, כי זה בערך הזמן שלוקח ליצור בית כנסת נייד כשר למהדרין שמותקן בצד הווילה. (אוליי יותר ) אלא אם כן , בית כנסת נייד זה כמו מכונית שאפשר להחזיר אותו לסוכנות שממנו קנית אותו במידה והמתמודד עף ע"י הצבעות הצופים.

איך יאחד?../images/Emo122.gif

לא אמרו אתמול שבית הכנסת הוא רק לאשר ויבוא מניין? או שזה השתנה ומותר לשאר להכנס?
[מה היה למשל היום?]

TLV GUY2

New member
אימייל ששלחתי להפקה בנוגע לשטות האחרונה שלהם

מקווה שהמכתב אכן יגיע להפקה של התוכנית "האח הגדול". בתור צופה שנוהג לצפות בתוכנית הן בטלוויזיה והן שעות רבות באינטרנט, מאוד התאכזבתי מרעיון בית הכנסת שהוספתם לבית האח הגדול מיום ראשון האחרון. בית הכנסת נוגד כל חוק של התוכנית המקורית, החל מכך שאנשי הבית רואים אנשים אחרים, נוסף על כך שאנשים אלו יוצרים איתם קשר עין ואף פונים אליהם בשמותיהם, וזה רק בפעם הראשונה שהדיירים ביקרו בבית הכנסת. לאחר הביקור הדיירים מדברים על האנשים שראו, מנסים לפענח דברים על העולם החיצון ולמעשה ברור שזאת המטרה האמיתית של הדיירים ששמם אינו "אשר" הולכים לבית הכנסת, ובמידה והם ילכו פעמים רבות הם כבר יבינו כל מה שקורה בחוץ ולא יהיה לכם צורך להקרין להם סרטון שמסכם את שהותם בבית לאחר שיודחו. בלי קשר, עתם בניית בית הכנסת פוגעת ישירות בדיירת רנין, שלא יכולה לבקר בו, אומנם לא באופן רשמי, אבל כולם יודעים שכשל הדיירים יוצאים לבילוי שלהם ומתעדכנים עם ה"מניין" כביכול על מה שקורה בחוץ, היא מחוייבת להישאר לבד במשך זמן רב רק בגלל הדת שלה והלאום שלה. וכדי להוסיף חטא על פשע, הצופים והמעריצים של הסדרה לא רואים כלל את הדיירים בבית הכנסת, למרות שיש מצלמות, מה שמוסיף להרגשת חוסר האמינות של התוכנית ומפר את ההבטחה של 24/7 צפייה בדיירים ושאין להם איפה להסתתר. כל עוד לא רואים את הדיירים מבחינתי ומבחינת הצופים הם יושבים ומדברים עם אנשי הפקה והמתפללים על התוכנית ועל החיים בחוץ. לסיום בניית בית הכנסת והכנסתו לתוכנית פגעה ברעיון המרכזי שלה קשות, ובגלל דייר אחד לא בונים מבנה שלם, גם אם הוא דתי וגם אם זה היה חלק מאמצעי שכנוע כדי שיסכים להשתתף בתוכנית.

droriko

New member
אני כבר קלטתי אותך

אתה מהאלה שכשהם הולכים ברחוב ורואים מהחלון שמישהו מעשן בתוך פאב הם מתקשרים למשטרה

לגמרי או ש...

אתה פשוט חסר חיים שמה שיש לו לעשות זה לכתוב מכתבים לאח הגדול שאתה מתנגד ששמו שם בית כנסת כאילו מה זה אומר עלייך חשבת על זה? בכל מקרה אני במקומך לא ההיתי מחכה לתשובה

TLV GUY2

New member
שלא יענו העיקר שיתייחסו

ותקרא לי חסר חיים כמה שאני רוצה, לקח לי בדיוק 5 דקות לרשום את האימייל, כי ממש התעצבנתי כשגיליתי שבזבזתי זמן כדי לראות את מה שחשבתי שזה קבוצה של אנשים מבודדים מהעולם החיצון לחלוטין...

TLV GUY2

New member
יפה שקלטת אותי... אתה גאון בערך כמו אשר...

חבל רק שאף פעם לא התקשרתי למשטרה, והאמת שאני בעצמי מעשן וגם אף פעם לא שלחתי אימייל לשום גוף כלשהו עד שההפקה של התוכנית הזאת החליטה לעשות צחוק מהצופים שלה...

למעלה