מה הקטע של להיות סמויים!?

פריאסור

New member
אני בעד

איך שאני חוזר מעבודה אני שם תמונה :) ומכל השאר אני מבקש לא לשים תמונות של: גורי כלבים או חתולים, דמויות מנגה\פוקימונים למיניהם, תמונות שלכם מהיסודי או הכי גרוע - תקריבים של איברים מוצנעים חחח סתם, שימו מה בראש שלכם. פריאסור

korpiklaani

New member
../images/Emo123.gifאת אולי לא אוהבת להיות חסויה

אבל עוד לפני ששמת תמונה, יש לי הרגשה שאני יודע מי את חחחחחח אם זאת את- את כבר תביני מאיפה הרמז <שולעעעעעע>
מה מעשייך שם?

שלי פאר

New member
אני בכמה מקומות..

אבל אני כבר לא שולע בהכל שיניתי לשלי לייט ;) נו מאיפה אתה מכיר אותי?!

korpiklaani

New member
אההההה ../images/Emo192.gif

טוב, אני באמת לא מעודכן כי אני כבר לא נמצא שם למעלה מחודש <למעשה פעם סוגר את הכרטיס ופעם פותח בשביל לצחוק על אנשים בערך> בכל אופן זה מהאתר אטרף <אתר הסוטים בע"מ> זהיתי אותך שם לפני כחודש לפי החתימה שהייתה לך שם
בקטנה ובגדולה - עולם קטן!

korpiklaani

New member
בגלל זה שרשרתי את ההודעה לכאן

הממממ כשאכנס שוב לאתר היצורל'ה ההוא מלא בשירותי ליווי, עבדים ושפחות, "מאסטרים ומלכות" בפוטנציה -אני אשלח לך "היי " מבטיח
וזה ייקרה כנראה בקרוב .... עד אז -תפתרי את החידה "מי רצח את ירין" או משהו

שלי פאר

New member
כן סגרתי שם את הכרטיס

הגעתי למסקנה ששנתיים וחצי שם מפחידות אותי אני גם ככה עם 30 עמודים של שחורה (וקח בחשבון שיש סיכוי שגם אתה בשחורה שלי כי יש לי קטע עם עצמי להשחיר את כולם, גם אם הם רק צופים בי) וזה סתם דבילי אני גם ככה לא אפגש עם אף אחד משם...

korpiklaani

New member
חחחחחח

אין סיכוי שאת מכירה אותי, אני נמצא שם כ"כ מעט , אמנם קרוב ל- 3 שנים , אבל נמצא ממש מעט וסוגר אותו גם מידי פעם ואני מוחק עיקבות חחחח אגב, זה בסדר - גם אצלי הרשימה מפוצצת זוגות המחפשים משולשים, כמה מלכות משועממות, וכמה שיפחות שרוצות שאחנוק אותן ועוד כמה שסתם במקום לומר "היי" אמרו "באנה אתה פריק" ידידה שלי מטפלת בהם הכי טוב- עם סיפורי איימה וגם לה יש 30 דפים בשחורה- טוב נשים סובלות באתר הזה יותר ללא ספק.

למעלה