מה הקטע..

חירות10

New member
מה הקטע..

יצא לכם שמישהו או מישהי מפלרטט/ת אתכם *כל פעם* שאתם מתראים אבל לא עושים צעד בכלל כדי לצאת אתכם ? מה יכול להיות שעוצר בעדם ?:O

Daniel M19

New member
לדעתי..

אולי הסיבה היא שהם רואים בקשר שלכם לא יותר מפלרטוט?
פשוט נהנים,לא מעוניינים בקשר שהוא מעבר לכך כרגע.
קרה לי מספר פעמים בעבר.

EdisonGirl

New member
קורה לי כל הזמן - אבל אני מהצד השני..

כלומר, הבנתי כבר שהחביבות שלי מתפרשת כפלירטוט, ואני בכלל נשואה, ככה שלא יוצא מזה שום דבר מן הסתם (לא, לא בוגדת וגם לא מעניין אותי לבגוד). אני מתארת לעצמי שמי שלא מכיר אותי יכול לחשוב שאני מה שתארת.

אז קח השערה אחת: יכול להיות שהיא תפוסה והיא פשוט סתם נחמדה ובכלל לא מנסה להתחיל איתך.

גילושיט

New member
אוווו

קרה וקורה לי המון. אם יש משהו שלמדתי בחיי - זה שכשמישהו רוצה משהו (במיוחד אם זה גבר) הוא יעשה צעד בעניין.
יש לי בחור בעבודה שנהג לפלרטט איתי בכל הזדמנות.. ולא רק בעבודה גם אחרי בהודעות, פייסבוק, טלפונים פה ושם, ותכלס הייתי בעניין ולא הבנתי למה הוא לא עושה שום צעד הלאה. עד שזה נמשך ונמתח עד שזה כבר היה מעיק ו"ירד לי".. כי כמה אפשר לחכות??
לדעתי בדר"כ מדובר באנשים שסתם נהנים מהפלרטוט, וסביר להניח שהם מפלרטטים עם עוד אנשים חוץ ממך... לדעתי אם עובר חודש-חודשיים ושום דבר לא מתקדם מדובר בפלרטטן\פלרטננית מקצועיים. אז נקסט

Cade Foster

New member
קרה

הכי מעצבנות הן אלה שיש להן חבר ומתחילות איתי בכל זאת.

חירות10

New member
אז זהו ש..

לא ידעתי אם זה נורמלי להתעצבן מזה כי בתכלס לא קורה כלום אחר כך! זה פשוט מאבד טעם אחרי כמה זמן ולא בא לך לשמוע יותר חחח.

AlabamaW0rley

New member
אני מכירה את הבחורים האלה

שחושבים שכל בחורה שמדברת איתם מיוזמתה בהכרח רוצה לעשות להם ילד כאן ועכשיו

למעלה