מה הקטע?

מה הקטע?

היי לכם,
התחיל איתי השבוע בחור בחד"כ.
אנחנו מכירים קצת זמן והוא יודע שאני עוזבת עוד 3 חודשים לטיול מאד ארוך בחו"ל (שנה ואולי אפילו יותר) ככה שזה ברור לשנינו שזה לא יתקדם למשהו רציני.
בהתחלה קצת היססתי כי תאמת אני לא ממש נמשכת אליו אבל אני בנאדם שנמשך נורא לאופי ואני עוד לא מכירה אותו אז אמרתי יאללה מזה משנה, אין לי מה להפסיד. וגם לא מזמן הסתיים לי קשר דיי ארוך ומתאים לי שיהיה לי כבר מישהו אחר בראש.
היינו אמורים לצאת היום.
אתמול בערב הוא שלח לי הודעה ואחרי שעה רק ראיתי אותה ועניתי, זה הסתיים בזה ששאלתי אותו משהו.
לא שמעתי ממנו עד היום בערב המאוחר.
רשם לי איזה תירוץ עלוב למה הוא לא ענה כל היום ושאל מה קורה.
בתכלס, לא בא לי לענות לו.
בחיים לא קרה לי שלבחור לקח כל כך הרבה זמן לענות לי ומבחינתי זה ממש לא לעניין. ועוד אחרי שקבענו להיום!
הדבר שכן מפריע לי זה שאני צריכה להמשיך לראות אותו כמה פעמים בשבוע ולא בא לי שזה יהיה אוקוורד. מה גם שהוא אחד מהצוות שם ותמיד יוצא שאני נעזרת בו בשביל דברים.
אני לא אוכל להתחמק ממנו לעד.
אני תוהה אם לענות לו באדישות או באמת פשוט לא לענות ולהתמודד עם מה שיהיה כשאני אפגוש אותו.
אשמח לשמוע את דעתכם!

Skar FaSe

New member
לפעמים בלגן עם ה - sms~

גם לי קרה שהבחורה שלחה לי sms ים ולא שמעתי - פשוט לא שמעתי ! והטל׳ היה לא רחוק מימני..
אבל כשכן התחלנו עם ה -sms ים- עברנו לטלפון - כשסיימנו את השיחה אמרתי לבחורה - מחר אני אשלח לך sms - והיא אמרה ״ישר תתקשר- בלי sms " ~ ובאמת התכוונתי להתקשר... - אבל היא לא היה לה כח להתאפק ושלחה sms של "hi״- ועוד פעם לא שמעתי - כמו שאת לא שמעת- קורה

ותאמיני לי שהייתי עונה אם הייתי שומע!
- אבל אולי הוא ״מחזיר לך״ - ענתה לי אחרי שעה? אני אייבש אותה עכשיו״ - אולי סתאם משחקים של אגו
בקיצור- אם הבחור בא לך עליו אז חבל להרוס בגלל SMS שלא שמעתם ובגלל אגו
אבל את אומרת שלא כ״כ בא לך עליו אז יש לך timing עכשיו בישביל להסביר לו את זה לחתוך באופן נורמלי ...

היה לו תירוץ אפילו יותר עלוב מזה

הוא כן ראה את ההודעות.
וכן לפחות הוא נתן לי אחלה תירוץ להגיד לו למה בכל זאת לא כדאי שנצא.

Shamy

New member
לא לענות

ובמידה ותראי אותו במכון תגידי שלום שלום בצורה מנומסת במידה והוא ישאל על בהודעה תגידי לו...כן ראיתי אותה אבל תאמת לא מתאים לי ככ תחייכי ותלכי...מעין תסיימי את זה יפה ..זה מה שאני הייתי עושה ככל הנראה

שחררי

ל3 חודשים את צריכה מישהו שכיף לך איתו ולא שמעצבן אותך בתקשורת לקוייה.
&nbsp
תתנהגי כאילו כלום לא קרה.

רואה 6 6

New member
...אז קיבלת מידע מסוים על אופיו בנוסף.

מידע קטן אבל בטוח שמאפשר לך להחליט אם להתעקש על קשר איתו, לא?

איזה נשמות טהורות

האלו שכחת אתם בכלל לא זוג למעשה לא יצאתם אפילו פעם אחת
הבחור היה אמיץ ולקח סיכון לא קטן כשהציע לך לצאת למרות שאתם עובדים ביחד. את שידרת לו מתלבטת
למרות זאת ניסה לקבוע ויצר איתך קשר בדיוק בשעה שקבעתם, לא ענית לו שעה שלמה הוא הבין שזהו את לא מעוניינת לראות אותו ויצא עם מישהי אחרת. ואת יודעת מה גם אני הייתי מכבד את הבחורה שכן בחרה לצאת איתי ובטח לא עונה לך כשאני איתה.

וואו, מי פגעה בך כל כך קשה?

ממש יצרת לעצמך סיפור שלם בראש, משהו אומר לי שזה מנסיון עבר.
לא נורא, מקווה בשבילך שיום אחד תבין שלא כל הבחורות מנסות לשחק משחקים.

NEO83

New member
זה שהוא לא ענה לך בזמן

זה אפשר להבין, אבל העניין הוא שאת מדגישה שאף פעם לא קרה שלחבור לקח כ"כ הרבה זמן לענות לך, ואת מציינת שזה מסיבה עלובה, אפשר לדעת מה היא אותה סיבה עלובה?

תעשה הבדלה

בין "לא ענה בזמן" ל"ענה אחרי יותר מ24 שעות".
תראה, גם לי אין תמיד כוח לדבר עם אנשים ואני שומעת שיש לי הודעה אבל אני מסתכלת יותר מאוחר.
כולנו אנשים, אני ממש לא מצפה ממישהו שיענה לי ישר, גם כמה שעות אחרי זה סבבה לגמרי. אבל שעתיים לפני שיכלנו לצאת? אני מצטערת אבל בעיניי זה פשוט זלזול בזמן של הבנאדם השני.
התירוץ שלו היה שהוא התנתק וישן.

NEO83

New member
כאשר רואים את התמונה הגדולה

אז אפשר להגיד שפשוט לא מספיק אכפת לו לכן גם לך לא אמור להיות אכפת ממנו.

וכם, אני יודע מה זה כאשר יש זילזול בזמן של אנשים אחרים גם כאשר האנשים שמזלזלים אפילו לא מודעים לעניין, זה יכול להטריף את השכל הישר.

החלק שהיה לי אכפת ממנו

זה האי נעימות בחד"כ.
זה נשמע מפגר אולי אבל לא נעים לי לסרב לאנשים... בטח כשאני לא מכירה אותם עדיין.
אז הולך להיות לי נורא מביך לראות אותו שוב. זה כל הקטע שהעניין הזה הציק לי.

ommerl

New member
לענות לו כאילו לא קרה שום דבר

אל תתנהגי אליו באדישות. זה רק יגרור עוד יותר אוקוורדנסס והוא יחשוב שאת משחקת משחקים ואז הוא ישחק ואז את תחשבי שהוא משחק משחקים וזה לא ייגמר (עד שתטוסי..).

superorti

New member
נשמע כמו תירוץ עלוב

לא שמע את הSMS? בעולם כמו שלנו שרובנו מחוברים לנייד כמו אינפוזיה זה נראה לי קצת הזוי לא לשים לב להודעה...אולי בחר להתעלם, אולי לא ידע מה לענות? אולי הוא חזר בו מעניין הפגישה?...
בכל אופן , נשמע שמלכתחילה לא היית להוטה להיות בקשר עם הבחור, בנוסף לכל את טסה עוד מעט...אז מה איכפת לך? לדעתי לא צריך לקחת את זה קשה מדיי.
אז תראי אותו בחד"כ, יהיה מוזר בהתחלה אבל זה יעבור אח"כ.

למעלה