מה הקריטריונים להופיע בעמוד הראשון?

yaam1

New member
מה הקריטריונים להופיע בעמוד הראשון?../images/Emo4.gif

אני חדשה בתחום וסקרנית לדעת מתי ואם בכלל אופיע שם...

yaam1

New member
תודה רבה ../images/Emo250.gif ובכל זאת מה הקריטריונים ומתי

זוכים לבחירת העורך?

פנומן 72

New member
אז ככה

כל מתכון שאת מפרסמת - את צריכה קודם כל להכין אותו ולשלוח אותו באמצעות שליח ל- בצלאל את ריינג'ר תפוז אנשים בע"מ דרך בן-גוריון 30 רמת-גן הם יטעמו ואם יגיעו למסקנה שזה טעים - את תזכי לבחירת העורך...

wranger

New member
הלוואי

אבל לא רק שאני לא קשור לבחירות העורך, אני גם לא יושב באותו מקום עם בצלאל. יש מצב שאני נותן כתובת אחרת למשלוח ומקבל טעימות בלי קשר לקידומים?

yaam1

New member
מפרגנת לך, למה לא? ../images/Emo6.gif

נשמעת אחלה עבודה העבודה של בצלאל

wranger

New member
היי

כדי שרשומה שלך תקודם לעמוד הראשי של הבלוגיה או לשער תפוז היא צריכה להיות קודם כל בנושא שיעניין כמה שיותר אנשים. כוכב נולד, למשל, מעורר הרבה עניין, וכך גם הישרדות או האח הגדול (בעונה). חוצמזה יכול להיות שנושאים אקטואליים יגיעו לעמוד הראשי - למשל, עדן אברג'ל, או גלעד שליט, או החום הכבד, או אפילו אירועים מיוחדים - למשל, השבוע מלאו 33 שנים למותו של אלביס פרסלי, וראינו כמה וכמה קידומים מתוך הפורום שלו ומתוך הבלוגיה. גם מתכונים זה טוב, במיוחד אם הם לא מאוד מסובכים להכנה, ובטח אם הם מלווים בתמונות מעוררות תיאבון. אבל חשוב גם להגדיל את הסיכויים שאחד מעורכי התוכן של תפוז ייתקל ברשומה שלך ויאהב אותה. אחת הדרכים לעשות זאת היא להמליץ על עצמך בפורום הזה, בשרשור ההמלצות היומי שמתחיל במילים "כדאי לקרוא בבלוגיה". והכי חשוב? להתמיד בכתיבה, ולא לכתוב רק למען הקידומים אלא ליהנות מהדרך. ברוכה הבאה ל"תחום".

למעלה