מה הקשר בין אתיאיזם לחוסר שפיות?

יובל199

New member
מה הקשר בין אתיאיזם לחוסר שפיות?

קארל גוסטאב יונג: "בין כל החולים שלי בתקופה של למעלה משלושים וחמש שנים לא היה אף אחד שבעייתו לא הייתה ביסודה אלא חיפוש אחרי השקפת עולם דתית. מותר לומר כי כל אחד מהם חלה משום שאיבד את אשר נותנות הדתות שבכל דור למאמיניהם, ואף אחד מהם לא נרפא לחלוטין אלא אם כן חזר והחזיק בהשקפה דתית. C. G. Yung: “Modern Man in Search of a Soul” פרופ' אריך פרום: "אך האדם התאב לבצע חושב רק על ממון ורכוש והשאפתן - רק על התהילה, ואלה אינם נחשבים משוגעים כי אם טרדנים בלבד: על פי רוב יבוזו להם אולם לאמיתו של דבר תאוות הבצע, השאפתנות וכדומה הן צורות של אי שפיות, אף שבדרך כלל אין הבריות נוטות לחשבן ל'מחלות'". Spinoza, Ethics, IV Prop. 44 Schal רולו מאי, פילוסוף: "הזדעזעתי מן העובדה, שכמעט כל אתאיסט אמיתי שטיפלתי בו, גילה נטיות נוירוטיות מובהקות".

יובל199

New member
לקרוא את כל האמת על Governor

כאן. ולעקוב אחר פתילי הדיון הפורה שיהיה לי איתו. ואז להחליט האם יש להקשיב לאתיאיסט מטורף זה או לא. דרך אגב - אני חושב שהוא משתמש גם בשמות: Providence ו the monitor ואולי אפילו 000000000000000 בכל מקרה הוא רק דוגמא לאתאיסט לא שפוי - גם לשאר יש צורת כתיבה דומה ואותם חוקים מגוחכים (תמיד לומר את המילה אחרונה, לשנות דעה בהתאם למצב, קישורים לא קשורים וכו...) וכדי לוודא עד כה הוא מסוכן ומטורף ניתן לראות איך הוא מזייף את האתר המקורי באתר הזה (אתר תרמית - כיאה לאתאיסט מזויף)

רון סי

New member
את רוצה שלא נקשיב לגוברנור?

בסדר. לא מקשיבים לו. חוץ מזה עוד משהו?

יובל199

New member
רק לשמור על שפיות

בקרוב אני אכתוב דוגמא לנבואה שמפריכה את כל ההפרכות הניתנו באתר זה על נבואה. אתה ואחרים (מלבד המטורף) מוזמנים להגיב לתגובה שארשום.

Providence

New member
אני רואה שקריסת

ה- Kalam Cosmological Argument הביאה אותך להתמוטטות עצבים. יפה... --- אחים יקרים בואו ניפול לזרועותיה האהובות של ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזני יובל199, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. בואו אחים יקרים ההזיה אוהבת אתכם!

Providence

New member
"ולעקוב אחר פתילי הדיון הפורה שיהיה

לי איתו. ואז להחליט האם יש להקשיב לאתיאיסט מטורף זה או לא" זאת עשו, עמיתי. זאת עשו, לאלתר, ואמרו לי מה דעתכם על יובליניו. שימו לב לאבדן העשתונות המוחלט אשר תקפו מרגע הפרכת ארגומנט ה- Kalam שלו. - - אחים יקרים בואו ניפול לזרועותיה האהובות של ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזני יובל199, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. בואו אחים יקרים ההזיה אוהבת אתכם! 972357O34IO52

Igra Rama

New member
Further more

anybody who is interested in the basics of "creation" should look for "spontaneous symmetry breakdown" this is the corner stone of GUT theories which explain the creation of particles from nothing.

גוססי2

New member
ואם בפסיכיאטריה עסקינן...

"Religion is an illusion and it derives its strength from the fact that it falls in with our instinctual desires." (Sigmund Freud)

למעלה