ליאור המקורית8
New member
מה הקשר בין לידה לזאלוק?
לפתרון תצטרכו לקרוא את כל הרשומה................חחח חצילים מטוגנים - זאלוק 1 חציל גדול - חתוך לקוביות גדולות מלח שמן לטיגון 1 כפית כמון 1/2 כפית צ`ילי יבש 1/2 כפית קצח 1 שן שום קצוצה 1 כפית סוכר סוכר 1 כף פטרוזיליה קצוצה 1/2 כפית כורכום להניח את קוביות החצילים על נייר מגבת ולזרות מעל מלח. אחרי חצי שעה לפרוס עליהם עוד נייר מגבת ולסחוט להוצאת הנוזלים המרירים. כך יספוג החציל פחות שמן. לשפוך שמן למחבת כבדה ולטגן בו את הכמון, הקצח ואבקת הצ`ילי כחצי דקה, להוסיף את קוביות החציל עד השחמה קלה. להנמיך את האש ולהמשיך לבשל את החצילים, 10 דקות לערך, עד רכות תוך ערבוב. להוסיף שום וסוכר, לערבב ולהמשיך לבשל כ 2 דקות נוספות. להוריד מהאש ולזרות מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.
לפתרון תצטרכו לקרוא את כל הרשומה................חחח חצילים מטוגנים - זאלוק 1 חציל גדול - חתוך לקוביות גדולות מלח שמן לטיגון 1 כפית כמון 1/2 כפית צ`ילי יבש 1/2 כפית קצח 1 שן שום קצוצה 1 כפית סוכר סוכר 1 כף פטרוזיליה קצוצה 1/2 כפית כורכום להניח את קוביות החצילים על נייר מגבת ולזרות מעל מלח. אחרי חצי שעה לפרוס עליהם עוד נייר מגבת ולסחוט להוצאת הנוזלים המרירים. כך יספוג החציל פחות שמן. לשפוך שמן למחבת כבדה ולטגן בו את הכמון, הקצח ואבקת הצ`ילי כחצי דקה, להוסיף את קוביות החציל עד השחמה קלה. להנמיך את האש ולהמשיך לבשל את החצילים, 10 דקות לערך, עד רכות תוך ערבוב. להוסיף שום וסוכר, לערבב ולהמשיך לבשל כ 2 דקות נוספות. להוריד מהאש ולזרות מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.