שלום פיה
מקווה שאת מחליפה את הגופיה מידי פעם. סתם בצחוק מענין שאת מעלה את ה GALEO. הכריש הנמרי. הנושא הזה עלה השבוע ואתמול לראשונה נתתי את הרמדי הזו לשניים. נחכה ונראה מה יעלה שם. בכל מקרה יש קשר מובהק בין הרמדי לחלומות. למעשה הקשר הוא לא הרמדי אלא המפגש שלה עם מנגנון שמירת החיים שלך שבשפה הרגילה רואים לו מערכת החיסון אלא שהוא הרבה מעבר לזה ויש לו השפעה וקשר ברמות הרבה יותר גבוהות מאשר המדע מכיר ויודע. המנגנון הזה הוא הרופא האישי שלך, הוא לא את. חלומות הם בבחינת הפרשה רוחנית, בדיוק כמו השתנה או פליטת ליחה. פעמים רבות בעקבות הטיפול ההומיאופתי יש מה שנקרא - משבר החלמה - ומאפיין בולט שלו הוא הוצאה החוצה של תכנים פיזיולוגיים כגון, תפרחת, חום, שלשול... וכן תכנים רוחניים כגון מצב רוח, תגובות רגשיות ושכליות וגם חלומות. אני מבין שאת לוקחת מהרמדי שלא בצורה מסודרת, פה ושם. זה קצת בעייתי אבל איני יכול לשפוט כי איני מכיר אותך ואולי זו האסטרטגיה הטיפולית של המטפל שלך, מקווה שיש לך אחד כזה. בכל מקרה אם ביום הנטילה את מגיבה בחלימה יוצאת דופן זה אומר שלרמדי יש השפעה חזקה ועמוקה ולא בטוח שצריך להמשיך ולגרות את המנגנון הנ"ל. זה לא ענין של טוב או רע אלא האם נחוץ או לא. אם הייתי המטפל שלך והיית מספרת לי שכל פעם שאת לוקחת את הרמדי יש לך שלשולים הייתי מציע לחדול ולהמתין ולראות. אחד העקרונות המנחים והבסיסיים בהומיאופתיה אומר שהשמוש בתרופה צריך להיות המינימלי ביותר. אם השמוש בה יהיה מוגזם היא תהפוך אותך לכרישה. תודה ושבת שלום אלישוע