מה הקשר בין רמדי לחלומות..?

מה הקשר בין רמדי לחלומות..?

כל יום שאני לוקחת את הרמדי שלי (כרגע מדובר בgaleo c ) יש לי חלומות מוזרים שאני זוכרת לפרטי פרטים. בימים שאני לא לוקחת, אני לא זוכרת אותם או לא חולמת... יש קשר בין הרמדי לחלומות ? זה טוב או רע? תודה (-:

שלום פיה

מקווה שאת מחליפה את הגופיה מידי פעם. סתם בצחוק מענין שאת מעלה את ה GALEO. הכריש הנמרי. הנושא הזה עלה השבוע ואתמול לראשונה נתתי את הרמדי הזו לשניים. נחכה ונראה מה יעלה שם. בכל מקרה יש קשר מובהק בין הרמדי לחלומות. למעשה הקשר הוא לא הרמדי אלא המפגש שלה עם מנגנון שמירת החיים שלך שבשפה הרגילה רואים לו מערכת החיסון אלא שהוא הרבה מעבר לזה ויש לו השפעה וקשר ברמות הרבה יותר גבוהות מאשר המדע מכיר ויודע. המנגנון הזה הוא הרופא האישי שלך, הוא לא את. חלומות הם בבחינת הפרשה רוחנית, בדיוק כמו השתנה או פליטת ליחה. פעמים רבות בעקבות הטיפול ההומיאופתי יש מה שנקרא - משבר החלמה - ומאפיין בולט שלו הוא הוצאה החוצה של תכנים פיזיולוגיים כגון, תפרחת, חום, שלשול... וכן תכנים רוחניים כגון מצב רוח, תגובות רגשיות ושכליות וגם חלומות. אני מבין שאת לוקחת מהרמדי שלא בצורה מסודרת, פה ושם. זה קצת בעייתי אבל איני יכול לשפוט כי איני מכיר אותך ואולי זו האסטרטגיה הטיפולית של המטפל שלך, מקווה שיש לך אחד כזה. בכל מקרה אם ביום הנטילה את מגיבה בחלימה יוצאת דופן זה אומר שלרמדי יש השפעה חזקה ועמוקה ולא בטוח שצריך להמשיך ולגרות את המנגנון הנ"ל. זה לא ענין של טוב או רע אלא האם נחוץ או לא. אם הייתי המטפל שלך והיית מספרת לי שכל פעם שאת לוקחת את הרמדי יש לך שלשולים הייתי מציע לחדול ולהמתין ולראות. אחד העקרונות המנחים והבסיסיים בהומיאופתיה אומר שהשמוש בתרופה צריך להיות המינימלי ביותר. אם השמוש בה יהיה מוגזם היא תהפוך אותך לכרישה. תודה ושבת שלום אלישוע

היי...

ראשית, בוודאי שיש לי מטפל (מטפלת יותר נכון..) את הרמדי הזו התחלתי לקחת לפני כמה שבועות, שאחרי הנטילה הראשונה הייתי כל היום בדכאון, גם אחרי השניה.. ואז המינון הורד לפעם בארבעה ימים , מה שעדיין לא בדיוק עזר כי ההשפעה שלה היתה מאוד חזקה ולטווח של כמה ימים: הפכתי מדוכאת חסרת כח קצת עצבנית,חולמת המון חלומות טעונים מתרחקת מהחבר ומתחברת שוב לאקס (שהוא בעצם ה"כריש" שנגס בי.. ), לאחר מכן טסתי לחו"ל לשבוע ושם החלטתי לא לקחת והמצב היה יותר טוב. בקיצור זה הורד לשאיפה יומית של הרמדי ועכשיו ההשפעה הרבה יותר עדינה וטובה.אבל אני מרגישה שאני חדה תוקפנית ועוקצנית (מה שאני לא בדרך כלל). אשמח לשמוע את דעתך בנושא.. הפכתי לכרישה ??! פייה.

מחפשת דם?

לא יודע אם זה טוב שאת ממשיכה לקחת כי עושה רושם שהיא משחקת איתך - הרמדי - וכופה עלייך מצבי רוח. אם הבנתי נכון אז את מריחה אותה ולא מכניסה אותה לפה. זו שיטה שמתאימה לאנשים רגישים במיוחד, כך הרמדי פועלת הכי מהר, אבל לא שכיח שהומיאופת מצוי ימליץ עליה או יתחיל בה מיד לאחר הפגישה הראשונה. אז אולי המטפלת שלך אינה הומיאופתית מצויה, שזה יכול להיות לברכה לעיתים אבל אולי צריך להזהר כאן. בהצלחה. אלישוע נ.ב - היום שוב רשמתי אותה למישהו. "כשחשדתי" שהיא מתאימה לו רציתי לוודא את זה ושאלתי אותו אם יש לו איזה ענין מיוחד עם הים. הוא ענה שממש לא, ומעדיף שלא להכנס אליו כי תמיד מעסיקה אותו המחשבה מה נמצא מתחת רגליים, וכששאלתי - מה נמצא - אמר כריש. אפילו במים הרדודים. והבנאדם חי בעולם של כרישים ואומר "קולטים את החולשה שלך וזה לוקח יד וזה לוקח רגל וזה לוקח ראש"... הוא סוחר בבשר במשלח ידו. היו עוד כל מיני מאפיינים שכיוונו אל הרמדי הזו. אבל עד כאן. בעוד חודש אדע יותר.

תודה לך

הדבר המרתק באמת הוא העובדה שהעלית לחלל האויר את הרמדי הזו ותוך 3 ימים הופעו 3 אנשים שונים שיש להם הומיאופתיה אליה. זהו הדבר המרתק באמת. וזהו ה VITAL FORCE האמיתי של היקום. לדעתי זהו הנושא הכי מרתק בהומיאופתיה. לדעת שיש אינטלגנציית על שמתקשרת. אבל את זה לא מלמדים במכללות ורוב ההומיאופתים שיודעים לא מרהיבים עוז להתבונן ולראות והרוב אפילו לא יודעים. הכל בתוכנת מחשב וברשימת הסימפטומים הכוללת. השיעור הכי חשוב בלימודי ההומיאופתיה ובפרקטיקה בכלל, הוא להבחין בכוח החיים החיי ופועל את פעולותיו הן בגופנו והן בעולמנו בעת ובעונה אחת.
בזמנו לימדתי את זה קבוצת תלמידים להומיאופתיה מבתי ספר שונים וכן מטופלים מתאימים. הדברים שעלו במפגשים היו מהממים. אבל בשבילי זה לחם יומי, דבר שכיח טבעי ורגיל.
כל הכבוד תודה רבה וחג עצמאות שמח
אלישוע

גם לי יש את המחשבה הזו...

לא ברמה כזו שאני לא נכנסת לים. אבל אני בהחלט חוששת מכרישים והם חולפים בראשי גם כשאני במים רדודים! וגם ההומאופתית שלי שאלה אותי את אותה השאלה. היום דיברתי איתה כשמצבי הרוח והתוקפנות כלפי החבר ממש הקצינו (אני בדר"כ מאוד עדינה ולא תוקפנית) והיא אכן אמרה לעשות הפסקה לשבוע ולראות מה קורה.. נחכה ונראה (-: תודה!!!! פייה.

למעלה