מה הקשר בין שירות רטפון, שירות מרום, שירות פל וחברות כמו ברימאג? האם מוכרים כתב שירות ולא מתקנים?

k-don

Well-known member
הזמנתי טכנאי מרום לתקן מקרר בלומברג.
ביקור 290 + חלק 450. כלומר 740. (מחיר החלק מעט יקר, אך הוא חשמלי, מקומות אחרים אולי כוללים את מחיר הטכנאי במחיר החלק).
הציע לעשות כתב שירות ל 3 שנים במחיר 1365 שיכלול את הביקור הנוכחי.
השתתפות עצמית 150 ש"ח לכתב השירות.
האם מדובר על הונאת כתב שרות כמו שהיה בעבר וכדאי לבטל את כתב האחריות תוך 14 יום?
האם המחיר יקר מדי?
מדובר על מקרר בן 9 במצב מעולה.
אגב, בכתב השרות הוא כתב שהמקרר בן 4
@מ ש ה 53 מה דעתך?

k-don

Well-known member
הזמנתי טכנאי מרום לתקן מקרר בלומברג.
ביקור 290 + חלק 450. כלומר 740. (מחיר החלק מעט יקר, אך הוא חשמלי, מקומות אחרים אולי כוללים את מחיר הטכנאי במחיר החלק).
הציע לעשות כתב שירות ל 3 שנים במחיר 1365 שיכלול את הביקור הנוכחי.
השתתפות עצמית 150 ש"ח לכתב השירות.
האם מדובר על הונאת כתב שרות כמו שהיה בעבר וכדאי לבטל את כתב האחריות תוך 14 יום?
האם המחיר יקר מדי?
מדובר על מקרר בן 9 במצב מעולה.
אגב, בכתב השרות הוא כתב שהמקרר בן 4
@מ ש ה 53 מה דעתך?
מאמר בנושא באתר המועצה הישראלית לצרכנות

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
אחרי קיזוז התיקון הנוכחי זה בערך שקל ליום, שזה נראה די הרבה בהתחשב שאתה כבול אליהם, הבעיה היא שיתכן ורשם שהמקרר בן 4 כי לא מבטחים מקררים בני 9, ואם תהיה לך תקלה אולי יעלו על זה ויסרבו לתקן - אם ביטחת לא חושב שתוכל לבטל כי כבר קיבלת שרות על הביטוח,
ובנוסף - סביר שהביטוח לא כולל חלקי גומי ופלסטיק שבהם עיקר התקלות
וסיפור קטן על אחת החברות שמנית (לא מרום) יש לי תנור אפיה באחריות שלהם, נקרע האטם של הדלת, התקשרתי, אמרו לי שהאטם לא במסגרת האחריות (למרות שלפי התעודה הוא כן) אבל היות ויש לי אחריות אז לא יגבו תמורת הביקור אלא רק את מחיר האטם 360 ש"ח, התקשרתי לחברת דובין וקניתי את האטם ב 150 ש"ח והרכבתי לבד.

k-don

Well-known member
אחרי קיזוז התיקון הנוכחי זה בערך שקל ליום, שזה נראה די הרבה בהתחשב שאתה כבול אליהם, הבעיה היא שיתכן ורשם שהמקרר בן 4 כי לא מבטחים מקררים בני 9, ואם תהיה לך תקלה אולי יעלו על זה ויסרבו לתקן - אם ביטחת לא חושב שתוכל לבטל כי כבר קיבלת שרות על הביטוח,
ובנוסף - סביר שהביטוח לא כולל חלקי גומי ופלסטיק שבהם עיקר התקלות
וסיפור קטן על אחת החברות שמנית (לא מרום) יש לי תנור אפיה באחריות שלהם, נקרע האטם של הדלת, התקשרתי, אמרו לי שהאטם לא במסגרת האחריות (למרות שלפי התעודה הוא כן) אבל היות ויש לי אחריות אז לא יגבו תמורת הביקור אלא רק את מחיר האטם 360 ש"ח, התקשרתי לחברת דובין וקניתי את האטם ב 150 ש"ח והרכבתי לבד.
העניין הוא שאני עלול לשלם עד סוף התקופה, ונניח שבסוף התקופה יהיה תיקון שהם לא מתקנים, אז הם יגידו, טוב, נחזיר לך את יתרת התקופה. (בניכוי 250 ש"ח)
מצד שני, כמו שאמרתי, הטכנאי הביא את הרכיב הנכון ופתר את הבעיה.
מצד שני, ייתכן שהם מנפחים את מחיר התיקון, כדי שההפרש לכתב השירות לא ייראה גדול ולכן העסקה תיראה יותר אטרקטיבית.
בנוסף כתב השרות כולל השתתפות עצמית של 150 ש"ח (ואם אין חלפים להשיג, אז אין שום התחייבות)

נערך לאחרונה ב:
למעלה