מה הראשי תיבות של שלד``ג?

ysofer

New member
תראה..

עשיתי שאלון העדפות לצבא, והיה כתוב שם שלד``ג.. עם ראשי תיבות.. אז מה הראשי תיבות????

liorle1

New member
דווקא שאלה טובה.

גם אני ראיתי בכמה מקומות צהליים רשמיים כמו במחנה שכתבו שלדג עם ראשי תיבות. גם ה- SEALS זה כלב ים לכאורה אבל בפועל זה ראשי תיבות - Sea Air Land Service. כך שזו באמת שאלה טובה.

ysofer

New member
אתם רואים, אז...

אז תרגיעו.. עכשיו מה הראשי תיבות??

avipe

New member
מה הקשר?!?

למה להרגיע..זה שהוא אמר משהו על האמריקאים זה לא אומר כלום..שלדג זה שלדג...אין ראשי תיבות ואין כלום...הישראלים לא כאלה חכמים.... וכול החולצות של שלדג שמקבלים בסוף מסלול וכאלה הם עם ציורים של שלדג וכאלה...אז אני משאר שזה רק על שם הציפור

liorle1

New member
לא נכון לדוגמא סיירת יעל.

הסיכה שלהם וגם החולצות הכל זה החיה יעל. אבל בפועל זה ראשי תיבות של יחידת עזר למטכ``ל.

avipe

New member
לא יודע מה להגיד..

לפי מה שאני יודע זה שלדג הציפור ולא יותר מזה

בכלל לא נכון

לא יודע מה שמעת, אבל שלדג זה פשוט שלדג, מגלן זה פשוט מגלן (ולא כמו שאדחד כאן כתב לי לאי-מייל) ויעל זה בהחלט פשוט יעל. שאלתי את המפקד שלי בנוגע ליעל, ויש הסכמה כללית שזה פשוט יעל, בלי ראשי תיבות. אבל אם אתה חושב אחרת סבבה.. :) נ.ב. מישהו יודע איך מכוונים את השעון של המחשב?? יוני

liorle1

New member
כיוון שעון.

תעשה דאבל קליק על השעה. יפתח לך חלון עם השעה והמחוגים. יש שם מקום לכוון תאריך ושעה (שני חצים למעלה ולמטה).

ysofer

New member
אם יעל זה ראשי תיבות אז...

סביר להניח שגם שלד``ג..

שלד(``?)ג

זה אכן שם של ציפור, ומאוד יכול להיות שזה גם רשי תיבות, אבל אין לך סיכוי בחיים לדעת, מאחר שזו בערך הסיירת הכי סודים בצה``ל, כך שאתה מבזבז את זמנך

אוקיי אז בוא אני אעזור לך לדעת

שלדג, זה בדיוק השם של היחידה, בלי שום ראשי תיבות למיניהם. אני אומר לך חד וחלק, עכשיו תעשה עם זה מה שאתה רוצה, אתה יכול גם לא להאמין לי, אבל זה לא משנה את העובדות :) אני בכל מקרה מבטיח לך (רק כדי לסגור וויכוח) שזה פשוט ``שלדג`` (בהתחלה, הם נקראו בבקו``ם ``רקפת``, וסיירת מטכ``ל נקראה ``כלנית``) נו תשאירו הודעות... יש לי כאן לילה שלם לתפור

liorle1

New member
אפרופו ראשי תיבות, מה זה צק``ג?

שמעתי שזו תת יחידה שמסונפת לצנחנים.

מזלט

New member
בואו אני אעזור לכם

גיסי בשלדג. אני אשאל אותו. ונגמר סיפור. היום בערב, צפו תשובה.

מזלט

New member
שלדג - סוף סיפור

זה שלדג , לא שלד``ג. אין שום ראשי תיבות פה. כמו עורב.. וכמו אחרים. זהו, נגמר הויכוח.

מזלט

New member
sorry

רק שלדג. אני לא מיודד עם האנשים המתאימים בצנחנים... :) יש פה אנשים שבטח יודעים דבר.

למעלה