כמובן שיש מסעדות כשרות שהן טובות מהרבה לא כשרות אך השאלה היא מה קורה בממוצע .
העלויות של מסעדה כשרה גבוהות יותר עקב כל עלויות הכשרות של חומרים ומשגיח הכשרות
היצע המנות ואפשרויות הבישול יורד כי יש פחות חומרי גלם שניתן להשתמש בהם
הבקרת הממוצעת באתרי אינטרנט תהיה יחסית גבוהה יותר כי לקהל צרכני הכשרות יש פחות למה להשוות
מה שמוביל אותי להימנע ממסעדות כשרות
מה שכן, יש ז'אנרים שהם כשרים מטיבם כמו למשל : מסעדות עיראקיות כורדיות, שיפודיות
מה שמעניין שלחלקם אין תעודת כשרות אבל הם מעידים על עצמם ככשרים וקהל הלקוחות מאמין להם .
www.ynet.co.il
העלויות של מסעדה כשרה גבוהות יותר עקב כל עלויות הכשרות של חומרים ומשגיח הכשרות
היצע המנות ואפשרויות הבישול יורד כי יש פחות חומרי גלם שניתן להשתמש בהם
הבקרת הממוצעת באתרי אינטרנט תהיה יחסית גבוהה יותר כי לקהל צרכני הכשרות יש פחות למה להשוות
מה שמוביל אותי להימנע ממסעדות כשרות
מה שכן, יש ז'אנרים שהם כשרים מטיבם כמו למשל : מסעדות עיראקיות כורדיות, שיפודיות
מה שמעניין שלחלקם אין תעודת כשרות אבל הם מעידים על עצמם ככשרים וקהל הלקוחות מאמין להם .
באנו סקפטיים, אבל צריך להודות - זו אחת המסעדות הכשרות הטובות בארץ
למרות כל מגבלות הפסח, במסעדת מילה בסביון הצליחו ליצור תפריט שכולו מנות מעולות - משווארמת דג ים ועד הפסטה (!) ויש אפילו גלידרייה שווה לקינוח. שאפו לשף