מה הרעיון שלו?

מה הרעיון שלו?

סיפרתי לכם כבר,על דניאל,חבר שלי לשעבר היינו 3 חודשים ביחד. ובגלל ריבים ריבים ריבים וחילוקי דיעות ושוב ריבים.זה נגמר. זה נגמר אפשר לאמר ברוח טובה,למרות שזה לא היה הדדי..אני רציתי לחזור אבל הוא היותר "הגיוני" מביננו,והוא אמר שזה תמיד יתפוצץ לנו בפרצוף בלה בלה..ושהוא אוהב אותי מספיק בכדי לוותר על זה=כי הוא יודע שנפגענו מספיק,ושהוא מעדיף שנהייה ידידים. אני מבינה אותו, והוא כל כך מדהים עד שהרשיתי לעצמי להיות "ידידה" שלו..למרות שאני בעצם אוהבת אותו.והכי שאפשר!! כל אופן..עכשיו אנחנו ידידים וכמעט כל יום הודעה,או שיחה,או שפעם אחת שנפגשו כל החב'רה הוא פשוט שלח לי 16 הודעות עד כמה שזה ברור שאני באה.. [למרות שלא הלכתי..] אבל מידי פעם שלי יוצא לדבר [איך אפשר שלא?] על מה שהיה..על הפרידה..על החיים בלעדיו וכאלה.. הוא מביא לי את היציאות הכי פ-ו-ג-ע-ו-ת בעולם..כמו "אהה את עדיין בזה.." או "תתגברי על זה בדרך שלך". אתמול במקרה הוא שאל אותי אם היה לי מישהו אחריו אמרתי לו שלא..מן הסתם..והוא אמר "למה מן הסתם?! כדי להעלים את הרגשות.." אז אמרתי לו שאנחנו אנשים שונים ושלי יש דרך להתמודד בצורות אחרות משלו.והחמוד הזה עוד הוסיף "כנראה שהדרך שלי יותר מהירה".כן..אני יודעת שזה נשמע זוועה..אבל הוא אוהב אותי ואני יודעת...ידידה שלו אמרה לי שככה הדרך שלו להתמודד עם דברים.את כל התמונות שלי בפלאפון הוא מחק,את הכינוי הוא שינה..את הכל.בניגוד אליי שהכל נשאר אצלי אותו דבר,וזה אפילו עושה לי טוב לראות את התמונות שלו מידי פעם... כל אופן אני לא מבינה.. מה הנקודה שלו?! להראות לי עד כ-מ-ה הוא התגבר?! ושאני ההבלה שעוד תקועה בעבר?! ומה הקטע של כל ההודעות והשיחות וה"איך עבר עלייך היום" זה באמת אכפת לו?! או שהוא באמת נכנס חזק לקטע של ה"ידיד טוב". ועוד לא לדבר על פעם אחת שנתקפתי מצב רוח רע בגללו..והוא ראה שאני מדוכאת [הוא ישר חש בזה] והכריח אותי לספר לו מה קרה ושאני יכולה לספר לו ה-כ-ל...כאילו הוא באמת לא יודע שאין לי צרות על הראש חוץ מ-מ-נ-ו!!!! אשמח לעיצות...או שלפחות תסבירו לי מה המצב..כי באמת שאני לא יודעת. אחחח..עוד שבוע בול. עוד שבוע בול יש לי חודש..בלעדיו.......... ! :[

Lir האחת

New member
אהמ

אם הבנתי נכון, הייתם 3 חודשים יחד.. הקשר לא הסתדר ביניכם, החלטתם להיפרד. מה שלא הבנתי זה, למה אתם עדיין בקשר? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לנתק את הקשר איתו. במיוחד שיש לך עדיין רגשות, ועדיין תקוות שתהיו יחד. כמה שזה כואב, אין דרך אחרת. לא יודעת אם הוא התגבר. לפי ההתנהגות שלו - הוא לא ממש התגבר, או שהוא לא רוצה שתחזרו להיות יחד והוא פשוט טיפוס קנאי מאוד. לדעתי תתנתקי ממנו לגמרי. אולי מתישהו בעתיד, תוכלו להיות בקשר...וגם זה בספק, ותלוי מאוד בשניכם. כמו שהמצב כרגע, לדעתי, זה בלתי אפשרי להיות בקשר.

אבל..

היינו בקשר מעולה!!!!!!!!! ואנחנו גם עובדים ביחד..ובכלל..טוב לנו אחד עם השני. עוד לפני שהתחלנו לצאת הייתי קוראת לו בעלי והוא לי אשתי.. אנחנו בקשר ממש חזק..ומעבר לזה שהיינו "חברים" היינו ידידים טובים ודיברנו על הכל!!!!!!!!!!!!! אני לא רוצה להפסיק לראות אותו זה יהיה לי אפילו יותר קשה..למרות שגם עכשיו לא משו,אבל לפחות זה שאני רואה אותו עדיין זה עושה לי טוב. ואנחנו עדיין צוחקים ביחד כמו אז.

Lir האחת

New member
זה לא משנה

אם הייתם ידידים לפני. הקשר עבר מידידות לקשר רומנטי, ולחזור חזרה לתקופה שהייתם ידידים יהיה מאוד קשה. כרגע לפי דעתי, יש יותר מידי רגשות סוערים ביניכם, ואתם זקוקים להפסקה הזאת. אם לא ניתוק, אז מה האלטרנטיבה? אני באמת אשמח לשמוע על אלטרנטיבות אחרות, אולי אני אלמד משהו חדש
אגב, כל קשר חברי, מכל סוג שהוא, יכול להיפגע. גם אם לפני כן זה היה הקשר הכי מדהים שיש.

למעלה