מה השוטרים באמת עשו בעמונה?

eli3320

New member
מה השוטרים באמת עשו בעמונה?

הכתבה לקוחה מ- YNET: "שוטרי היס"מ נצמדו אלינו ונגעו בחזה ובאיברים מוצנעים. הם דיברו אלינו גסויות תוך כדי המעשה. אחד השוטרים אמר: 'בואי, אני אדפוק אותך'. שוטר אחר נצמד לנערה ואמר לה: 'את חושבת שאת יפה? אני עוד אראה לך משהו'. הרגשנו כמו נאנסות" הכתבה המלאה פה

eli3320

New member
מחכה לתגובות

מכל מי שחושב עדיין שהשוטרים נהגו שם כראוי... נראה לי ששוטרים מטרידים מינית בנות גם לא יהיה להם בעייה להשתמש בכוח מופרז כלפי מי שלא עשה כלום! כדי לבדוק כאלו טענות חמורות ועוד רבות חייבים להקים ועדת חקירה! מי שעדיין מתנגד פשוט פוחד מהתוצאות שבטוח יגרמו לאולמרט רק רע!

שלום אלי

אתה יודע אלי , קראתי את ההודעות שלך בימים האחרונים . אינני יודע אם אתה מתמם או שאתה באמת ילד תמים . אין לי שמץ של מושג אם כל שאתה אומר נלקח ממסמך שהכינו לך מראש או שאתה באמת חושב על הדברים שאתה כותב . אני מתפלא שאתה ואחרים מגיבים או כותבים רק דברים שאתם מעוניינים לשמוע מסיבות פוליטיות כאלו ואחרות , אבל מתעלמים מעובדות חמורות שבעתיים . שאלתי אותך ואת החברים כאן בפורום שאלות נוקבות אבל אתה ידידי כמו חבריך החלטת להמשיך בדרכך מבלי להתייחס לאותם נקודות מפחידות אותם העליתי . אני רואה ע"פ הכרטיס שלך שאתה נער צעיר , אני שמח שנערים צעירים מגלים אכפתיות והבנה פוליטית , אבל אני כועס על השימוש שנעשה בכם לצרכים אלה . אני כועס כפי שאני כועס על השימוש שנעשה בחברות הצעירות שלך . בחלקן בנות 14 ואולי פחות . השימוש הציני והפוגע שנעשה בהן ובכם למטרות פוליטיות , מפחידות . הן מפחידות במיוחד לאור העובדות שהציג ואשמח אם תגיב עליהם : 1. מדוע נעשה שימוש בבני נוער צעירים , מדוע בעמונה הפגינו ילדים צעירים בני עשרה ואף צעירים מכך . מדוע נשלחתם במקום המבוגרים ובמקום הפוליטיקאים ומנהיגי הציבור הדתי המייצגים אותכם ? 2. גם אם היה ספק או חשש לפגיעה גופנית בנערות צעירות , מדוע הן נשלחו למקום במיוחד שחלקן צעירות מאוד !!!!? ועל אחת כמה וכמה פגיעה מינית ( אם היו כאלה )!!! 3. האם לא נראה בעיניך פסול , מפחיד וראוי לגינוי עניין ההכנות המבצעיות "למלחמה" ? האם הכנות בהם מגיעים נערים רבים עם דוקרנים לארוע שכביכול מתיימר להיות "ללא אלימות מצד ..." מתוכנן לפרטי פרטים מראש ? 4. האם את העדיין מתעקש לאמר שלא היתהאלימות מצד המפגינים , כאשר אנו רואים מראש הכנות מבצעיות הכוללות : בלוקים , כמויות אדירות של אבנים , ברזלים , גדרות תיל , גדרות אש , דוקרנים וניגנות , שמן על הכביש ועודכאלה וכאלה מריעין בישין המסוגלים בנקל לגרום למותו או לפחות לפציעתו של מי מבין החיילים והשוטרים ? 5. האם לא הגיע הזמן לחשוב רגע לפני ולהבין שאתם או למעשה הציבור כולו ממלא תפקיד מיותר במשחק פוליטי מסריח של כאלה ואחרים המיעדים לכם מטרות במשחק , כבמעין "משחק מלחמה" בו מעוניינים שיהיו פגיעות אפילו בנפש ע"מ להראות עד כמה צד אחד ראוי לגינוי כשהמטרות הן פוליטיות בלבד ? 6. לא הגיע הזמן להפסיק להתמם ? 7. אתה יודע , לפני שנים היו שטענו כי על ידוי אבנים ( לא כל שכן בלוקים/ברזלים/ועוד... ) יש לירות במיידים ע"מ להרוג ???? האם לכך כיוון המשורר ? 8. איני מאמין שאני אומר אתהדברים הללו במיוחד בגלל הקשר ההדוק והחם שיש לי עם לא מעט מתיישבים . אניבז לאותם אלה המשתמשים בהם לצרכים הפוליטיים . הם הורסים את תדמיתם , הם הורסים את האמת עליה חונכו והכי חשוב הם אינם מייצגים את הרוב הדומם !!!!! 9. הגיע הזמן שנבין , הקיצוניות משום צד לא תביא לישועה , היא תביא לחורבן הבית בלבד !!!!!! חשבון הנפש ידידי ראוי שתיעשה ע"י כולם ובימים אלה מוטב שתיעשה מהר לפני שיהיה מאוחר מידי . ההסתה , השנאה והבוז הם אלה שהביאו עלינו את חורבנות הבתים בעבר , לצערי הם גם אלה שיביאו את החורבן בהווה ח"ו . אני בטוח (כך אני מקווה ) שלא לכך כיוונו כשאמרו ישראל ערבים זה לזה . כשתלמיד שוטר אומר : תשמע הם הגיעו עם מבט של רצח בעיניים .... " " אתה לא מאמין איזה אלימות , איך הם זרקו בלוקים בלי לחשוב פעמיים , אחד החברה כמעט חטף את זה לראש , מזל שלא הוה היה מת ... " האם השוטר שנדקר ואושפז ( שוטר מגב נדקר ע"י דוקרן מאחד הנערים ... ) אני מאמין שהיה כמה דקות קודם שומרבאחד המחסומים להגן בגופו ואולי בנשמתו על אלה שכמה רגעים אח"כ יכלו אולי לרצוח אותו מניעים פוליטיים וחבל שכך הדבר . בכל תמונה יש שני צדדים , כל אחד יראה את הצד שלו לגבי הסיפור , וראוי שאת התמונות נלמד ולא נבנה עליהם את מלחמת האחים הבאה !!! המשך יום טוב וכולי תקווה שגם בטוח ושקט

eli3320

New member
אשמח להגיב לך...

אבל כרגע אני מאד עייף והולך לישון... שלא תחשוב שאני מתעלם ממך או משהו.. לא ראיתי את הדברים הנוקבים שכתבת לי ודומני שהגבתי לכל הכותבים שרשמו לי.. מחר אני ארשום תגובה.. לילה טוב!

תמונות השוטר המוכה גם יש לך אלי ?

את הסרטון או התמונות של השוטר בו נעשה פוגרום יש לך ? הייתי שמח לו היית מראהאותם גם . את אותם תמונות של שוטר במדים כחולים המוכה ונגרר על הריצפה ע"י קבוצת מפגינים . אתה יודע ידידי , תמונות מוצגות כפי שאתה היית מעוניין שיראו , העריכה הטובה תראה את התמונות כפי שרציתה ולא תמיד כפי שהיו , או נכון יותר לאמר כפי השתלשלות העניינים באירוע . יום טוב

אשרת

New member
אין להם.

מישהו בפורום שינוי אמר שבדיוק נגמר הפילם במצלמה ולא הצליחו לצלם את השוטרים הפצועים. אז אין כאלו

אשרת

New member
תומכי הפורעים משחקים אותה תמימים

חושבים שאנשים טיפשים ויקנו את הקונספירציה שהם טוענים עליהם. אבל שיהיה, לפחות בזה הם טובים ומשעשעים.

שָׂרָה

New member
התגוננות רחוב, כמה משלמים לך מהמפלג

על הגלישה כאן וכתיבת דיעות ה'עם'?

ysbm

New member
תיתביש להציג מצג שווא

איך יש לך את החוצפה לבוא בטענות אל אלו שבאו לאכוף את החוק? הרי מי שהפורע הם כל ה"ילדים והילדות" שלא בחלו בשום אמצעי על מנת להאבק כנגד החוק. פעם היינו כהורים אנחנו נילחמים כיום ההורים ה"חכמים" שולחים את הפיראי אדם האלו שניקראים ילדים שבינם לבים האלוהים אין קשר . הרי אתם חוליגנים ואתם משניאים את הדת . עופו מיכאן פראים,עופו ותעזבו אותנו את מי שנותן למדינה ושומרים על חוק שניחיה כאן בשלום ובשקט.ואל תחרחרו מילחמת אחים. מי שירים ידו על החוק יש לקצץ את ידו.

guynils

New member
מה זה???

במקום לחקור מי הוא האשם אתם כמו הפולטיקאים הנוכלים מתמקדים בשוטרים הם לא האשמים כלל, הממשלה ובעלי ההון האשמים. יש לכם לחקור את המטריקס ואז תגלו כמה עמוק הבור של האימםפריאליזם.

למעלה