שלום אלי
אתה יודע אלי , קראתי את ההודעות שלך בימים האחרונים . אינני יודע אם אתה מתמם או שאתה באמת ילד תמים . אין לי שמץ של מושג אם כל שאתה אומר נלקח ממסמך שהכינו לך מראש או שאתה באמת חושב על הדברים שאתה כותב . אני מתפלא שאתה ואחרים מגיבים או כותבים רק דברים שאתם מעוניינים לשמוע מסיבות פוליטיות כאלו ואחרות , אבל מתעלמים מעובדות חמורות שבעתיים . שאלתי אותך ואת החברים כאן בפורום שאלות נוקבות אבל אתה ידידי כמו חבריך החלטת להמשיך בדרכך מבלי להתייחס לאותם נקודות מפחידות אותם העליתי . אני רואה ע"פ הכרטיס שלך שאתה נער צעיר , אני שמח שנערים צעירים מגלים אכפתיות והבנה פוליטית , אבל אני כועס על השימוש שנעשה בכם לצרכים אלה . אני כועס כפי שאני כועס על השימוש שנעשה בחברות הצעירות שלך . בחלקן בנות 14 ואולי פחות . השימוש הציני והפוגע שנעשה בהן ובכם למטרות פוליטיות , מפחידות . הן מפחידות במיוחד לאור העובדות שהציג ואשמח אם תגיב עליהם : 1. מדוע נעשה שימוש בבני נוער צעירים , מדוע בעמונה הפגינו ילדים צעירים בני עשרה ואף צעירים מכך . מדוע נשלחתם במקום המבוגרים ובמקום הפוליטיקאים ומנהיגי הציבור הדתי המייצגים אותכם ? 2. גם אם היה ספק או חשש לפגיעה גופנית בנערות צעירות , מדוע הן נשלחו למקום במיוחד שחלקן צעירות מאוד !!!!? ועל אחת כמה וכמה פגיעה מינית ( אם היו כאלה )!!! 3. האם לא נראה בעיניך פסול , מפחיד וראוי לגינוי עניין ההכנות המבצעיות "למלחמה" ? האם הכנות בהם מגיעים נערים רבים עם דוקרנים לארוע שכביכול מתיימר להיות "ללא אלימות מצד ..." מתוכנן לפרטי פרטים מראש ? 4. האם את העדיין מתעקש לאמר שלא היתהאלימות מצד המפגינים , כאשר אנו רואים מראש הכנות מבצעיות הכוללות : בלוקים , כמויות אדירות של אבנים , ברזלים , גדרות תיל , גדרות אש , דוקרנים וניגנות , שמן על הכביש ועודכאלה וכאלה מריעין בישין המסוגלים בנקל לגרום למותו או לפחות לפציעתו של מי מבין החיילים והשוטרים ? 5. האם לא הגיע הזמן לחשוב רגע לפני ולהבין שאתם או למעשה הציבור כולו ממלא תפקיד מיותר במשחק פוליטי מסריח של כאלה ואחרים המיעדים לכם מטרות במשחק , כבמעין "משחק מלחמה" בו מעוניינים שיהיו פגיעות אפילו בנפש ע"מ להראות עד כמה צד אחד ראוי לגינוי כשהמטרות הן פוליטיות בלבד ? 6. לא הגיע הזמן להפסיק להתמם ? 7. אתה יודע , לפני שנים היו שטענו כי על ידוי אבנים ( לא כל שכן בלוקים/ברזלים/ועוד... ) יש לירות במיידים ע"מ להרוג ???? האם לכך כיוון המשורר ? 8. איני מאמין שאני אומר אתהדברים הללו במיוחד בגלל הקשר ההדוק והחם שיש לי עם לא מעט מתיישבים . אניבז לאותם אלה המשתמשים בהם לצרכים הפוליטיים . הם הורסים את תדמיתם , הם הורסים את האמת עליה חונכו והכי חשוב הם אינם מייצגים את הרוב הדומם !!!!! 9. הגיע הזמן שנבין , הקיצוניות משום צד לא תביא לישועה , היא תביא לחורבן הבית בלבד !!!!!! חשבון הנפש ידידי ראוי שתיעשה ע"י כולם ובימים אלה מוטב שתיעשה מהר לפני שיהיה מאוחר מידי . ההסתה , השנאה והבוז הם אלה שהביאו עלינו את חורבנות הבתים בעבר , לצערי הם גם אלה שיביאו את החורבן בהווה ח"ו . אני בטוח (כך אני מקווה ) שלא לכך כיוונו כשאמרו ישראל ערבים זה לזה . כשתלמיד שוטר אומר : תשמע הם הגיעו עם מבט של רצח בעיניים .... " " אתה לא מאמין איזה אלימות , איך הם זרקו בלוקים בלי לחשוב פעמיים , אחד החברה כמעט חטף את זה לראש , מזל שלא הוה היה מת ... " האם השוטר שנדקר ואושפז ( שוטר מגב נדקר ע"י דוקרן מאחד הנערים ... ) אני מאמין שהיה כמה דקות קודם שומרבאחד המחסומים להגן בגופו ואולי בנשמתו על אלה שכמה רגעים אח"כ יכלו אולי לרצוח אותו מניעים פוליטיים וחבל שכך הדבר . בכל תמונה יש שני צדדים , כל אחד יראה את הצד שלו לגבי הסיפור , וראוי שאת התמונות נלמד ולא נבנה עליהם את מלחמת האחים הבאה !!! המשך יום טוב וכולי תקווה שגם בטוח ושקט