מה השורה שלכם?!

איף

New member
מה השורה שלכם?!

טוב, אז כנהוג - יש שיר, יש לו מילים, המילים מרכיבות משפטים , ואתם בוחרים את המשפט (או יותר) שאתם הכי מתחברים אליו מהשיר הבא: בשם האהבה שיר חזק! תתפרעו

חמדמדת1

New member
טובבבבבב

האמת שאני די עייפפה ( כן,כן בעשר בלילה ..) אז אני אגיד את השורה ואם מחר אני אזכור אני אפרט ( א'קיצר לא מבטיחה כלום) השורה שלי היא " למה ככה קורה שמרוב אהבה העולם מתכלה".. חזק ביותר. לילה מצויין וחלומות זהב !!

Growler

New member
ני... זה קל

"למה ככה יוצא/ שמרוב אהבה/ העולם מתכלה" מה? אני באמת צריך להסביר? עצוב איך זה שאנחנו לא מעט פעמים מוצאים את עצמנו עושים את הדברים הכי נוראיים והכל מפני שאנחנו בטוחים שאנחנו צודקים, שמדובר בטובת הכלל, או שבדיעבד אנשים יבינו אותנו. אמנם אני לא בטוח שזהו מסר השיר, כל פעם שאני שומע אותו אני תמיד מגיע לאותה מסקנה... המטרה אינה מקדשת את האמצעים. לא משנה כמה אנחנו אומרים לעצמנו שמה שאנחנו עושים זה מתוך אהבה, צדק או כל סיבה אחרת, המעשים נשפטים בפני עצמם.

odery

New member
ממש יצירתית

אבל באמת המשפט החזק בשיר הוא "למה ככה קורה,למה ככה יוצא שמרב אהבה העולם מתכלה" זה רק כי אנחנו פשוט לא יודעים אהבה מהי. אהבה היא לא להט!!!

ms pizza

New member
נכון..

הבעיה שזה מה שמוכרים לנו בכל מקום ומכל מקום- טלוויזיה , עיתונים וכאלה. צריך באמת להפנים את זה שיש יותר מעבר לזה.להט זה חשוב אבל לא מספיק!!

איף

New member
טוב, באמת נתתי לכם שיר קל הפעם

אני הולכת עם העדר. " למה ככה קורה למה ככה יוצא שמרוב אהבה העולם מתכלה" שאלה קיומית חשובה מאד! השיר הזה הוא שיר מאד ציני. מרגישים את זה במיוחד בהופעות, שרואים את מאיר שר את השיר הזה עם חצי חיוך (במיוחד את הבתים הראשונים). אבל אז מגיע הבית הזה שציטטתי למעלה (ואתם אפילו עשיתם את זה קודם
) ומראה שהציניות הזו מגיעה ממקום מאד כואב.... כאב על מה שנהיה מבני האדם. זה עצוב שכל כך הרבה רוע יוצא מזה שאנשים פשוט מנסים לאהוב ולהגן על מה שחשוב להם עד כדי כך שהם לא מסתכלים על ההשלכות של המעשים שלהם ואיך זה משפיע על הסביבה. זה שיר שהוא כל כך מתאים לכל מה שאנחנו שומעים לאחרונה בחדשות - אב שרוצח את בתו "בשם האהבה" לאשתו שעזבה אותו, איש משפחה שרוצח את אשתו ושני ילדיו "בשם האהבה" שהוא חש לאשתו שאולי בגדה בו.... מפחיד לחשוב לאן זה עוד יכול להגיע. צר לי להגיד, אבל עדיף כבר שפעת חזירים!

למעלה