מה השורה שלכם?

איף

New member
מה השורה שלכם?

והפעם ... והאור בחוץ מה השיר בזה מעורר בכם? לאיזה שורות בשיר אתם הכי מתחברים? ולמה? תהיו יצירתיים כמו שאתם אוהבים
שיהיה שבוע חורפי ומקסים!!!!

איף

New member
אני ראשונה

הימים ההם הרחוקים שהיו כל כך מוארים נעלמו עכשיו מאחור אני מחפש איך לחזור מחשבה כזו שעולה לי לפחות פעם בשבוע בעיקר כשיש יום קשה או עמוס. הרצון הזה לחזור לתקופות טובות יותר...בלי הרבה דאגות. במקרה שלי, אני תמיד רוצה לחזור לגיל 11-12. תחילת תקופת ההתבגרות, אבל לפני כל החוסר ודאות שמלווה את התקופה הזו. היה לי כיף אז
בלי הרבה דאגות, הרבה בילויים עם החבר'ה (בעיקר בגן השכונתי או אם ממש רוצים להתפרע הולכים לפיצה השכונתית
) טוב, חפרתי עכשיו תורכם!

Growler

New member
עכשיו אני

"המציאות כמו החלום והמשמעות לעוד יום היא בלבול נוסף ופחדים השדים כולם כבר ערים" תגידו שזה לא מדכא. הבן אדם הזה הגיע למצב שהוא פשוט לא יכול להמשיך. בשבילו לקום בבוקר זה רק אומר שוב להתמודד עם פחד ובילבול. הוא לגמרי חסר אונים.

הר עיבל

New member
אממ..אהבה נכזבת..

מה קורה פתאום חום הופך לקור כשאני אבוד בשביל כלום לא מסתדר אור הופך לצל משהו נורא מתחיל... וזה אולי בגלל ששמעתי אותו לראשונה לאחר פרידה, הכל מבולבל , השביל מתפתל..ובאמת בהתחלה כלום לא מסתדר... אבל בקשר לשורה "משהו נורא מתחיל" אני דווקא לא מתחבר כי רווקות אחרי קשר ארוך מסתבר כדבר נפלאא...

איף

New member
זה שנוי במחלוקת

תלוי מהי סיבת הפרידה ואם היא היתה מוסכמת על שני הצדדים מה שבטוח - התחלות (וגם סוף) זה דבר מבלבל לפעמים.

ms pizza

New member
אני מתה על השיר..

אבל תלוי באיז תקופה ( למרות שבעיקרון ממש אני נגד שירי דכאון..) - האמת שהשיר מעורר בי עצבות נוראה ,ונראה כאילו בשיר אין תקווה בכלל. נראה כאילו הוא באמת מדבר על בדידות אבל עמוקה בכל מיני תחומים לאו דווקא בזוגיות .. בקיצור עצבות

איף

New member
שזה מוזר

כי המילה אור מתקשרת תמיד לדברים חיוביים
או שאני טועה?

הר עיבל

New member
אבל שימי לב הוא אומר..

שהאור בחוץ משתנה. משמע..לדעתי,היה חיובי וכרגע לא כל כך. וואי יש לי יותר מדיי זמן פנוי עם הגשם הזה.

ms pizza

New member
גם עליי הלוואי!!

אבל היי זה טוב שיש לעיבל זמן פנוי- תוכל להקדיש אותו פה בפורום.. ברוך הבא שוב!!

הר עיבל

New member
נו בחייכם...זמן פנוי זמן פנוי...

אבל מי ישלם בסוף החודש חשבונות, החתול שברח לי...?

איף

New member
ברח לך חתול?../images/Emo12.gif

איזה חתול? איפה הוא נראה לאחרונה? אגב, אני בספק אם הוא היה עוזר עם החשבונות....

הר עיבל

New member
חתול זבל {תרתי משמע}..

שאספתי לא מזמן, האכלתי טיפלתי נקשרתי ונעלם אי שמה ברחבי הקיבוץ..

למעלה