מה השיטה הכי טובה למציאת עבודה ?

robete

New member
מה השיטה הכי טובה למציאת עבודה ?

שלום רב לחברי הפורום רציתי לשאול לדעתכם על השיטה של דור טו דור בחיפוש עבודה פשוט לגשת לחברות שאתם מעוניינים לעבוד בהם להכנס למחלקת כ"א ולשאול את הפקידה (עדיף לא) או את המנהל אם יש גישה חופשית אליו אם הוא מחפש עובד (להביא אתכם את כל הניירת הרלוונטית שלכם תעודות קו"ח וכו האם יש לזה סיכוי ???

cganir

New member
לא.

מנסיון, אצלנו בחברה הקודמת לא ממש התיחסו לאנשים שבא מדלת לדלת עם קורות החיים שלהם. יש בזה משהו משפיל, הן עבור המעסיק והן עבור מחפש העבודה. עצם העובדה שמחפש העבודה כבר הגיע למצב בו הוא צריך ללכת ולהתדפק על דלתות כדי לעבוד - זה מחשיד קצת - אולי הוא לא טוב ?

ומצד שני

זה מראה עם מוטיבציה ורצון לעבוד. מה ז"א "הגיע למצב ש..." ? כל מובטל הגיע למצב הזה, ואם במקום לשבת בבית ולחכות שיענו הוא מחליט לעשות מעשה וללכת בעצמו - זה נראה לי דווקא משהו קונסטרוקטיבי. אני לא רואה שום רע בשיטה הזו.

ליליxx

New member
ניראה לי שלא התייחסו לכך ברצינות

עדיף, אם כבר, לעשות חיפוש של כל החברות הפוטנציאליות, ולשלוח מייל או פקס לכ"א מיוזמתך, ולא כמענה למודעה. לצרף מכתב קצר המסביר כמה אתה מעונין לעבוד בחברה הזאת דווקא (בגלל שזה בדיוק התחום שלך, אתה מתענין מאוד בנושא הספציפי הזה או כל סיבה שלא תהיה), עם בקשה להתקבל לראיון. אם אפשר, לציין את התחום בו אתה מחפש, כדי שהפקידה תדע למי להפנות את הבקשה (הכי קל לה להעיף אותו מעליה )ולמה שווה להם לזמן אותך, ז"א איך שהוא לנסות למשוך את תשומת ליבה, כל זה בדרך הכי מכובדת שאפשר.

למעלה