מה השירים הכי טובים שהוצאתן מפסקול הסדרה?

NALA95

New member
מה השירים הכי טובים שהוצאתן מפסקול הסדרה?

כמעט בכל סצנה בסדרה יש שירים, והמון פעמים שומעים שירים מדהימים שחייבים להוריד לאייפוד
אילו שירים כאלה מצאתן?

Ayelet 363

New member
הממ... היה שיר בעונה הראשונה שאחותי קראה

מראש שיהיה בסדרה והתלהבה, אבל נדמה לי שכשראינו את הפרק היא לא זיהתה אותו שם... אבל על פי מה שבדקתי הוא היה- על פי מה שקראתי כרגע, בפרק "There Goes The Neighborhood" היה השיר Keanne- Better Than This - זו להקה שהיא בכלל מאוד אוהבת, והרבה זמן קודם היא אמרה לי משהו בסגנון "בפרק 16 יהיה שיר של קין!", ואז המסכנה התאכזבה שהיא לא זיהתה אותו שם בכלל (מה שאפילו גורם לי לחשוד שהוא לא היה אפילו שכתוב. אחותי expert מבחינתי XD). אני אישית התלחתי מחדש לנסות לשמוע שירים שלהם חוץ מהקבוע שלי שבכלל מזכיר לי את אחותי (Somewhere Only We Know), אבל עוד לא הגעתי לשיר שקראתי שהיה בסדרה, אז אין לי דעה- אבל אם אפשר להמליץ על משהו שלא קשור ל-TVD השיר Snowed Under של הלהקה הזו ממש טוב. אחותי אפילו מעדיפה אותו על השיר המפורסם שלהם, שמזכיר לי אותה (הסיפור למה דיי ארוך וחופר
).

NALA95

New member
שירים שאני מצאתי

oneRepublic - Say (All I Need) Parachute - The Mess I Made Snow Patrol - Give Me Strength Barcelona - Come Back When You Can Florence and the Machine - Cosmic Love Kyler England - You Wait for Rain Matthew West - Family Tree Mat Kearney - Here We Go Matt Nathanson - All We Are Ryan Star - Losing Your Memory Sleeperstar - I was Wrong זה מה שאני זוכרת
והיו גם שני שירים של הלהקה האהובה עליי (The Script), איך התלהבתי

shirani2010

New member
היו עוד שירים

מהעונה הראשונה שאנה באה להירשם לבי"ס של ג'רמי כדי לשהות במחיצתו היה one republic -marchinq on ובעונה השנייה היה ג'רמי וטיילר דיברו ביניהם באזכרה של אבא של טיילר אני חושבת היה את hurt - wonderful life וגם היה בפרק אחר את השיר המעולה שלהם stay

NALA95

New member
את stay ממש שמחתי לשמוע

אני מתה על השיר
זאת סדרה עם פסקול מצוין

NALA95

New member
יש עוד שיר

אני לא סגורה על אם הוא היה בסדרה, אבל יש מישהו שהכין סרטון דלנה ביוטיוב השתמש בו בתור השיר בסרטון וממש ממש אהבתי אותו Trading Yesterday - Shattered החלק העיקרי שאהבתי מתחיל מ-2:25, והחלק הטוב במיוחד מתחיל מ-3:25

noam239

New member
קטע מהפרק האחרון לעונה..../images/Emo244.gif../images/Emo58.gif

מצאתי ביו טוב קטע מהפרק האחרון שאמור להיות משודר מחר בארה"ב ואצלנו כמובן יום שישי. שיחה בין דיימון לסטפן הולך להיות ממש מעניין.. http://www.youtube.com/watch?v=XbAmo43Aiqo

NALA95

New member
../images/Emo58.gifדיימון ../images/Emo10.gif

אני מתה על זה שהוא שומר על גישת ה"give 'em hell" אפילו כשהוא גוסס... שיגיע כבררררר

NoaGooDay

New member
מלא שירים טובים

השירים שהכי אהבתי Plumb - Cut מהסצינה שאלנה וסטפן שוכבים Within Temptation - All I Need דיימון
ואלנה רוקדים באירוע(מרוב כל האירועים שלהם אני כבר לא עוקבת חח) Bloodstream - Stateless מהסצינה של דיימון ואלנה, או יותר נכון קתרין מתנשקים, סצינה מדהימה

למעלה