מה השירים המומלצים של שוטי הנבואה??
ה ההילה האדומה New member 23/10/04 #2 לדעתי האישית מהדיסק הראשון: אין אני, דקה בפרד"ס, פה ביפו, במלון ברבת עמון, אח של סאלים מהדיסק השני: אמונה, מי , מי שם ידו
לדעתי האישית מהדיסק הראשון: אין אני, דקה בפרד"ס, פה ביפו, במלון ברבת עמון, אח של סאלים מהדיסק השני: אמונה, מי , מי שם ידו
W w a k e u p m a n New member 23/10/04 #3 עוד מישהו../images/Emo35.gif מישהי../images/Emo35.gif משהו../images/Emo35.gif
N nawa New member 23/10/04 #4 המומלצים שלי מהדיסק ה-I : פאנן, תשאירי לי פרח, אין אני, הייתי מניאק, פרילי, הילדים קופצים, משתוללים בכפר, אח של סאלים, דקה בפרד"ס, במלון ברבת עמון, מה קרה לך מהדיסק ה-II : קול גלגל, מי, אין סופי, מי שם ידו, בבניין
המומלצים שלי מהדיסק ה-I : פאנן, תשאירי לי פרח, אין אני, הייתי מניאק, פרילי, הילדים קופצים, משתוללים בכפר, אח של סאלים, דקה בפרד"ס, במלון ברבת עמון, מה קרה לך מהדיסק ה-II : קול גלגל, מי, אין סופי, מי שם ידו, בבניין
H Holy Man New member 24/10/04 #7 כל השירים שלהם+ כמה שירים שלא מהדיסקים שלהם אלה שהם חידשו או עשו בשיתוף עם אמנים אחרים כמו: שני מקסיקנים, לך עם זה, הבובה זהבה, והגדול מכולם generation
כל השירים שלהם+ כמה שירים שלא מהדיסקים שלהם אלה שהם חידשו או עשו בשיתוף עם אמנים אחרים כמו: שני מקסיקנים, לך עם זה, הבובה זהבה, והגדול מכולם generation
S sHotZy M New member 25/10/04 #8 YE../images/Emo70.gif ../images/Emo91.gif אוקיי... מהדיסק הראשון:"שוטי הנבואה" "מה קרה לך" "אח של סאלים" "משתוללים בכפר" "בפרד"ס" |כן"הכל מן ג'ה" "פנאן" | מהדיסק השני:"מחפשים את דורות" "מי" "אמונה" "אין סופי" "אגם הברברים" "מי שם ידו" YE
YE../images/Emo70.gif ../images/Emo91.gif אוקיי... מהדיסק הראשון:"שוטי הנבואה" "מה קרה לך" "אח של סאלים" "משתוללים בכפר" "בפרד"ס" |כן"הכל מן ג'ה" "פנאן" | מהדיסק השני:"מחפשים את דורות" "מי" "אמונה" "אין סופי" "אגם הברברים" "מי שם ידו" YE
נ נטענטע17 New member 25/10/04 #9 מממ...../images/Emo12.gif בעיקרון...כל השירים שלהם נהדרים!..<--היאח נהדר! היאח! אני אישית..התאהבתי ב"קול גלגל"...היאח קול גלגל!היאח!! חמסה חמסה!...היאח חמסה!
מממ...../images/Emo12.gif בעיקרון...כל השירים שלהם נהדרים!..<--היאח נהדר! היאח! אני אישית..התאהבתי ב"קול גלגל"...היאח קול גלגל!היאח!! חמסה חמסה!...היאח חמסה!