מה השירים שאתם הכי מזדהים איתם?

איף

New member
מה השירים שאתם הכי מזדהים איתם?../images/Emo79.gif

כמה הודעות שנכתבו פה בפורום בשבוע האחרון גרמו לי קצת להרהר לגבי משמעות השירים של מאיר בשבילי. אז מעניין אותי לדעת - עם איזה שיר/ים של מאיר אתם הכי מזדהים? יש שירים שאתם מרגישים שנכתבו ממש עליכם? ומה אתם חושבים שהסיבה לכך? (אם יש משפטים מסוימים בשיר, זכרונות של תקופות שונות בחיים, או כל דבר אחר.....)

תמרי35

New member
אז ככה...

אני בעיקרון פחות אהבתי את השיר הבא בעבר אבל בזמן האחרון הוא מתנגן לי הרבה - הלילה של אתי נמשך כל הלילה היא לא מנסה להסתיר עם בירה ועארק וכל מה שבא לה בכל מועדון כאן בעיר אני מרגישה שלפעמים מותר גם לא להילחם בדברים אלא פשוט להיכנע להם.. אח"כ - בהמשך תתחיל המלחמה אבל לבינתיים אפשר קצת לזרום

איף

New member
מעניין, גם אני פעם פחות התחברתי לשיר הזה

אבל בשנה האחרונה הצלחתי קצת להתחבר למשמעות שלו. אשה שעוברת ייסורים מתמשכים. לדעתי הפזמון משקף את הייסורים בצורה הכי טובה: "הלילה של אתי נמשך כל הלילה".

איף

New member
יש כמה שירים שאני מרגישה שנכתבו עליי

אחד מהם הוא "מרגישה בסרט". לפעמים אני מרגישה שהחיים שלי הם לא באמת שלי....כאילו אני רק שחקנית והתסריט כתוב מראש. נראה לי שהרבה אנשים מרגישים ככה מידי פעם. יש שם כמה משפטים שאני מזדהה איתם במיוחד: "לא היא לא חושבת שהיא מאושרת ושזה חבל" לדעתי זה מעין מבט חיצוני על עצמנו....לחשוב על הרגשות שלנו ולנתח אותם. אני חושבת שאני עושה את זה הרבה. זה כאילו להסתכל על עצמי מבחוץ באופן אובייקטיבי
"כבר הרבה ימים זה אפור בפנים היא לא צוחקת היא לא בוכה" זו כהות חושים שכזו. לפעמים פשוט לא מרגישים כלום.... זה מוזר. הצחוק ולפעמים גם הבכי , לדעתי, הם יותר טובים מחוסר רגש. הרבה דברים טובים יוצאים גם מבכי

ms pizza

New member
../images/Emo127.gif

הבכי משחרר, מנקה את הכל ( כמו הגשם בשיר של מאיר..) ואפשר לפתוח דף חדש האמת שפעם לא התחברתי לשיר הזה-אבל הייתה תקופה בזמן האחרון שהזדהיתי עם מה שכתבת.זה כ"כ נכון !

ms pizza

New member
שבוע מצויין../images/Emo140.gif

מי המעיין שהסתתרו בתוך גופך / מתפרצים פתאום אתה שוחה בתוכך שב והתבונן העיר הזאת היא כמו מלאך / היא כמו הצער והעונג הנשכח רץ ברחוב מתנשף מאבד את הרחובות / לא תוכל לשחק בחר לך בין העולמות העצים מסביבך מעגל שסובב אותך / והגוף קל עכשיו לך עם קול שעולה ממך ( ירושלים) ---------------------------------------------------------------------------- לא יודעת למה אבל השיר הזה כ"כ מיוחד , אולי כי אפשר להשליך אותו על הרבה מצבים בחיים- כשנמצאים בפרשת דרכים בכל מיני תחומים, צריך לדעת להקשיב לקול הפנימי שלך , לקול האמיתי שלך.גם כשנראה שהכל סוגר עליך החכמה היא לדעת לבחור לפי האני שלך ולא לפי מה שנוח או מה שמתאים יותר לסביבה. הלחן של השיר מוסיף המון והביצוע הכ"כ כן של מאיר פשוט הופכים את השיר למדהים ! ( ויאללה אולי יש מצב שנשמע אותו פעם בהופעה ).

איף

New member
מי עושה את קולות הרקע בשיר?

זה תמיד נשמע לי כמו שלומי שבת. יש מצב? שיר מהמם. מרגש אותי כל פעם מחדש. משום מה זה גם מזכיר לי שירים של להקה אמריקאית - Dream Theatre

למעלה