מה השיר האהוב עליכם בדיסק החדש ו..

מה השיר האהוב עליכם בדיסק החדש ו..

אני צריכה את המילים לשירים בדיסק.. עם למישהו יש קישור או משהו אז שיודיע לי.. ואצלי ההדרגה שלי זה:GIVE MY NOVOCOIKVOCN או מה שזה לא יהיה לא יכולה לחיות בלי השיר הזה שיר שולט !!! חולה עליו!!!

maxdue

New member
כן באמת שיר טוב...

אם אהבת אותו אני ממליץ לך על macy's day parade מ-warning...אולי משמיעה ראשונה הם לא הכי דומים אבל הם די מזכירים לי אחד את השני בסגנון... ובקשר לליריקס יש את האתר הזה: http://www.oldielyrics.com/g/green_day.html נדמה לי שיש שם את הליריקס של כל הדיסקים.

תודה כבר מצאתי

ויו גם לי זה הזכיר אחד את השני איזה צירוף מקרים אני גם מתה מתה מתה על עוד כמה שירים אבל גם על ג'יסוס ו............................................................... ואטארניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 שיר אייייין עליו

33emily33

New member
../images/Emo9.gif

אז ת'אמת שבקושי שמעתי את גריין דיי אבל אני עכשיו מורידה שירים ובתכנון שלי לקנות את הדיסק אחרי שאני יקנה את גוד שארלוט (אנשים היו אמורים לקנות לי גוד שארלוט ולא מצאו .......באסהההההה) אז בנתיים השיר האהוב עליי זה אמריקן אידיוט!

BlueBeIl

New member
המלצה -

דלגי על גוד שרלוט ותקני מיד גרין דיי

Billy4

New member
מממ...

השיר האהוב עליי הוא-boulevard of broken dreams השיר הכי יפה שיש!

Bassיסט

New member
../images/Emo45.gif גם שלי!!!

בילי אחלה טעם!!! עברתי על כל הדיסק ופשוט ניתקעתי על השיר הזה הוא פשוט מעולה!!!!!!!!! אני אוהב אותו ואת שיר 3 שניקרא: הולידיי שניהם חמודים אבל אין על בולבארד אוף ברוקן דרימס (לא היה לי עצבים לכתוב באנגלית)

למעלה