מה השיר האהוב עליכם של באסטד?

sparx

New member
מה השיר האהוב עליכם של באסטד?

שלי לעכשיו זה בריטני.. לא יודעת נתקעתי עליו חח ומצחיק אותי כל החיקויי אנסינק ובריטני ושהם השתמשו במילים שלהם בשמות של השירים שלהם.. אין גדול ^___^!

MolsBolsRules

New member
ואי שאלה קשה

כרגע אני חורשת על falling for you אבל בעיקרון השיר שלי היה ויהיה תמיד ALL THE WAY שיר ענקקקקקקקקקקק

inbal287

New member
over now

או לונר אין לאב.... או 3am או איר הוסטס <סליחה אבל אין לי כוח לריב עם המחשב ולהחליף לאנגלית כל שניה...>.

dans girl

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifאני הכי אוהבת נזכרתי בעוד כמה חיחיח../images/Emo9.gif crush and burn 3am falling 4 u air hostess all the way without u crushed the wedding והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שולט בעולם loner in love סורי../images/Emo52.gif פשוט לא../images/Emo128.gif הצלחתי../images/Emo142.gif לבחור../images/Emo172.gif את כתבתי../images/Emo63.gif את אלה שאני הכי אוהבת../images/Emo23.gif...ומזמזמת לעצמי../images/Emo79.gif 24\7 בהתחלה התמכרתי../images/Emo13.gif אליהם בצחוק../images/Emo6.gif כאילו השירים../images/Emo79.gif שלהם עם מסרים../images/Emo98.gifכאלה רדודים../images/Emo6.gif ומפגרים../images/Emo163.gif (עם כל הכבוד, ויש המונייי כבוד../images/Emo99.gif) אבל אני פשוט לא../images/Emo128.gif יכולה להפסיק לשמוע../images/Emo79.gif אותם../images/Emo9.gif... מה שכן../images/Emo45.gif, הגעתי להסכמה../images/Emo127.gif (עם הפיצוליישן שלי../images/Emo48.gif... אני שוב מבהילה../images/Emo5.gif אתכם...אז אני אשתוק../images/Emo11.gif) שאם יום אחד../images/Emo42.gif אני אפסיק לצחוק../images/Emo6.gif מהשירים../images/Emo79.gif שלהם (חוץ מאיזה 3 שהם באמת לגמרי 100% רציניים../images/Emo11.gif), אז אני באמת אצטרך להתחיל לדאוג../images/Emo12.gif....

slallum

New member
crush and burn במקור של

savage garden לא

B182

New member
שלי זה..

LOOSER KID שיר שבאמת אפשר לראות בהרבה אופנים ... וגם זה מן דחיפה לחלום שיום אחד גם אני אולי אצליח ואגיע למקום שבו אנשים יעריכו ת'מוסיקה שלי ויכירו אותי...

DawnR

New member
לא.

וזה Crash & Burn, ד"א. זה השם המקורי והוא שונה ל-You Said No בגלל שהוא יצא כסינגל אחרי תאונת המעבורת קולומביה. מהסינגלים, השירים האהובים עליי הם: What I Go To School For \ Sleeping With The Light On ומכל השירים בכלל...Fall At Your Feet מצוין. חידוש ממש טוב. ואולי Loser Kid... השיר שבשבילי תמיד ייצג את בסטד הוא WIGTSF כמובן. שחר.

DawnR

New member
אין בעד מה. :)

בכלל, לשאלות על בסטד או בכלל, על החיים,
תשימו הודעות אני אענה בשמחה. שחר.

sky44

New member
אין לי ממש...יש כמה

אבל יש לי משו מיוחד ל- crushed the wedding, כי זה השיר הראשון שלהם ששמעתי (ותודה לחברה שלי...)

DesertRose7

New member
Loner In Love

ו 3am falling 4 u loser kid!!! כשלק אוף... יש יותר מדי! קשה לי.. שמתם אותי במצב לא נעים!!

bustedsum41

New member
מממ...

הכל!!..חחח במיוחד u said no britney falling 4 u all the way mummy trade teenage kicks crashed the wedding air hostess nerby

OCֹJB

New member
אמממ..

אני לא יודעת למה.. אבל אפילו שזה חידוש... ואיר איז דה לאו... נראלי... זה פשוט שיר כזה קורע!!!! ואיר איזה דה לאו ג'ימס? אי דונטו נאווו!!! ואיר איז דה טרו ג'ימס? אי דונט נאווו!!! שיר סוף! אממ וגם בילד מי אף... עם מקלפי... וגם הוז דיויד.. וסליפינד וויט ה ליט אונ גם שולט! אויש נאי לא יודעתתתת!!

MolsBolsRules

New member
יאאאאאאאאאא שחכתי את

teenage kicks! שיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק,ראיתן תהופעה שלו? מהממת

Tempest17

New member
אני מסכימה עם שחר...

השיר הטוב ביותר שלהם עד עכשיו לדעתי הוא Fall at your feet. אבל חוץ מזה אני גם מאוד אוהבת את: 3am Better then this Why (כן, כן, השיר הכי underrated של באסטד אם אתם שואלים אותי
) מאיה, XXX

למעלה