מה השיר האהוב עליכם...?

מה השיר האהוב עליכם...?

של Radiohead כמובן :) אישית אני מאד מתחבר לליריקה של Creep אבל קצת חרוש, לכן אני בוחר ב Karma Police שעוברת בי צמרמורת כל פעם שאני שומע את ההתחלה ובכלל כל השיר - ענק. ואתם?

snowtiger1

New member
הממ

זה משתנה... כרגע זה How to Disappear Completely... לפני כמה זמן זה היה Subterranean Homesick Alien. זה בטח ישתנה עוד שבוע.

יצחק 77

New member
fade out למרות שיש עוד כמה

פשוט יצירה גדולה נוגעת ומרגשת בחיים לא נמאס לי לשמוע את זה

Kyle1729

New member
Street spirit

אני מצטרף ליצחק... אין על Street spirit. פשוט יצירת מופת. נוספים שאני מאוד אוהב: Exit Music, True Love Waits, Bullet Proof So pay me money and take a shot Lead fill the hole in me...

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אוהבת כל כך הרבה שירים של רדיוהד, אפשר אפילו לומר שאת כולם. אבל אין, פשוט אין על סטריט ספיריט. פשוט השיר הכי מרגש שיש

Latisia

New member
אממ... בעקרון קרמה פוליס

כול כמה ימים זה משתנה אבל אני תמיד חוזרת לקרמה פוליס. אבל אני נורא אוהבת את fake plstic tree, lucky ן-paranoid android. אוו וגם nice dream.

birgerking

New member
אני לא מבין

השירים החדשים לא מרגשים אותכם knives out הוא אחד האהובים עליי וגם dollars and cents

Latisia

New member
../images/Emo3.gif

זה.. אני פשוט לא מכירה שירים כול כך מ2 האלבומים האחרונים. אני מכירה רק בודדים
. כמו שכבר כתבתי אני שומעת את הרדיוהד ממש מעט זמן יחסית ולוקח לי זמן להיחשף לכול השירים. אבל ככול שאני שומעת יותר ומכירה יותר אני אוהבת אותם יותר
אני מריחה אובססיביות באויר

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני ככה בדיוק
למרות שיש לי את httt וכבר הספקתי נראה לי לחרוש עליו בצורה מכובדת שאני בקיאה בשירים שבו..
אניוואי, השירים שאמרת, זה פחות או יותר השירים שתמיד מתחרים אצלי במקום הראשון. במיוחד paranoid android שכמו street spirit בשבילי הוא פשוט יצירה בפני עצמה. או אפילו יותר בהתחשב לזה שזה פשוט שיר עם כל כך הרבה... "מצבי רוח" נאמר את זה ככה

Harellevy

New member
אתם חולים!!!! איך לא אמרתם...

פרנואיד אנדרויד!!!!!!!! זה השיר הטוב ביותר בהסטוריה של המוזיקה...

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

פשוט יצירה בפני עצמה. יצירה של 4-5 דקות.

vegetable man

New member
אוףף

יש כ"כ הרבה, אבל אני נהרס מאלה במיוחד: a reminder fog lull Thinking About You street spirit let down (בתקופה מסויימת, הייתי שומע רק את זה - אולי הוא הכי טוב?) How to Disappear Completely Morning bell Idioteque Motion Picture Soundtrack Pyramid song Like spinning plates (גירסת ההופעה, זאת עם הפסנתר) where I end and you begin איכשהו הצלחתי לצמצם את זה ל-13 שירים, וגם זה היה ממש קשה. אולי יוציאו בשבילי אוסף כזה, למרות שאני שונא אוספים.

ברי סחרוף היה עונה על השאלה הזאת

"זה כמו לשאול את מי אתה אוהב יותר; את אבא או את אמא" אבל השיר שהיו ונשארו אצלי הם you & whose army וstreet spirit

למעלה