מה השיר הכי אהוב עליכם?

מה השיר הכי אהוב עליכם?

תכתבו 2 שירים שאתם הכי אוהבים אחד של שייגעצ והשני מה שתרצו... שלי:ניו יורק רפיח,SOMEWHERE I BELONG של לינקין פארק אז זהו...

טולייצ

New member
שחק את המשחק

ללא ספק,ולועזי/עברי אחר זה קצת קשה מדי,יש כ"כ הרבה שירים שצובטים לי את הלב כל פעם מחדש.

LiLdon

New member
וגם את..אמ

את אינטרקום גם,(חח כי איתי אני מכוונת את הגיטרות שלי.) וגם Scotty dosent know נו,השיר הזה של הסרט יורוטריפ.^_^

sheygetsit

New member
וואי שאלה קשה

הכל אני אוהבת (טוב נו יש כמה שלא..) אבל בעיקרון הכי הכי את משקאות חריפים (גם כי זה השיר הראשון ששמעתי שלהם ולפי דעתי השיר הכי טוב
) ואת ניו יורק רפיח (שיר לימים דיכאוניים ביותר... לא סתם.. אני אוהבת את המילים והכל
)

Michali17

New member
אממ

של שייגעצ אני נורא אוהבת את 'קשה לי לחשוב' והשני אני נורא אוהבת את השיר 'אהבה קטנה' של שירי מימון

G r a i c y

New member
נמממ

שיר הכי יפה שלהם.. נממ.. יש כל מיני אני אוהבת את עושה ביד ושגר פגר.. ונממ. .כל מיני

סתכלו בכינוי...

ולא שלשייגעצ זה מתחלף כל הזמן, עכשיו זה "קיבלתי את הפדל" של פאנקייק ד"א מישו יודע מה שם השיר ושל מי הוא, השיר בפרומות לרנואר "הלילה הזה אני שלך..."

LiLdon

New member
משו בשמיים,אבל אני יודעת מי שר אותו

ברנש, בשם ג'וני שועלי.

טולייצ

New member
ברנש?

ג'וני שועלי הוא מוזיקאי מצויין! ניגן לשעבר ב'רעש',ועבד עם עשרות אומנים שכולנו מכירים
ברי סחרוף,זקני צפת,רע מוכיח,ג'וני שועלי,מאור כהן,ביקיני [הרכב],ועוד רבים וטובים! יש להם שיר שבטוח כולכם מכירים [המבינים שבינינו] - 'לעיתים'. האמת שהכרתי אותם כלהקה ממש לא מזמן [אחרי שהם התפרקו],אבל באמת מומלץ!

למעלה