מה השיר הכי טוב של פינק פל´ לדעתכם?

matanTs

New member
מה השיר הכי טוב של פינק פל´ לדעתכם?

לדעתי Shine On You Crazy Diamond Wish you were here כמובן האמת שכולם הכי טובים אבל לא משנה. משעמם לי. תודה

CD BOY

New member
לדעתי ---> Pink Floyd - Keep Talkin

שיר ענק !!! קצב של סטלנים !!!

DUDE5

New member
keep talking לדעתי..

הוא ממש לא משהו. אני אפילו לא מחשיב אותו של פינק פלויד, הוא יותר של דייויד גילמור. שיר הכי יפה... אממ.. קשה.. עזבו אתכם זה שאלה מעצבנת, בוא נהפוך אותה לשאלה מהו האלבום הכי יפה של פינק פלויד. אבל אני מנחש ששירשרו משהו כזה בעבר..

CD BOY

New member
בוא שמע...

זה שיר יפה לדעתי ואת הדעה שלי אתה לא תשנה ... ! ! ! ויכול להיות במה שאתה אומר שהוא יותר של דייויד גילמור אתה צודק !!! אני לא רוצה להגיד דברים שאני לא יודע... !!! אז אם כבר אמרת את זה אז תסביר לי למה הוא קשור יותר לדייויד גילמור !!!!!

כי זה מעין אלבום סולו של גילמור

בשיתוף של רייט רק בשיר marooned איך אפשר להגיד שזה השיר הכי יפה!! לך תשמע בריטני!

Nir of GondoliN

New member
תראה אתה רק הכרת את פינק פלויד

אז אולי כשתשמע חומר יותר עמוק ואמיתי שלהם תשנה את דעתך. לא אולי. בטוח!

meandmeandme

New member
סלחו לי... אבל מותר לו...

זכותו לאהוב את השיר הזה וזכותו להגיד שדיוויז´ן בל זה אלבום של גילמור. אני לא מאמין שאתם חושבים על להשעות אותו מהפורום. אישית, זה לא השיר שאני הכי אוהב בעולם, הוא קצת צולע מבחינת הקצב והמילים שלו קצת דביליות וחוזרות על אותו רעיון של wearing the inside out. אני מכבד את השיר כי באמת מעביר הרגשה של ניתוק חושים ומיו מצב כזה של אובדן. זה נכון שגילמור עשה את רוב העבודה בדיסק הזה. כמעט כל השירים שם הם שלו ושל פולי סמסון (חברה שלו) אבל cluster one וmarooned הם בשיתוף של רייט, poles apart הוא בשיתוף של לארד כלויס וwearing the inside out הוא בכלל של רייט ומור בנפרד. ושוב, זכותו לדעה משלו, הגבתם בצורה לא הולמת לחלוטין.

Nir of GondoliN

New member
אני מסכים איתך

בניגוד לכולם לא ירדתי עליו או משהו כזה רק ניסיתי להעביר לו את ההרגשה שלי.

בניגוד לכולם

אני כן ירדתי עליו אולי הגזמתי... אבל השיר הזה דווקא? זה ב חמישיה הפותחת של שירים שאני לא אוהב..

Yael Floyd

New member
אפשר, אבל הוא לא עשה שומדבר רע.

ותרגעו קצת בתגובות שלכם.. אם יש אנשים שלא מכירים את כל השירים ומחליטים ששיר X הוא הכי יפה אתם יכולים להתווכח אבל לא להגזים בבקשה...

Nir of GondoliN

New member
shine, us and them , comfortably

אלה הכי הכי אבל רוב השירים שלהם מדהימים. יש רק שיר אחד שאני מתעב empty spaces אני פשוט לא סובל אותו

אני דווקא אוהב את השיר הזה,

אני אוהב את המעבר (או שמא הלא-מעבר) בינו לבין young lust אני לא סובל את bring the boys back home אבל אני לא יודע אם זה נחשב

Jam Head

New member
זאץ שאלה של חיים ומוות...

LoL אי אפשר לענות אליה , אבל בכל זאת נגיד ש- Time

Yael Floyd

New member
ככה זה מעריצים של פינק פלויד.....

אנשים קרים ומנוכרים.. מפחידים.. מטאליסטים... אוכלי חתולים........ סתם
נשתדל לגרום לפורום להיות יותר מקבלי פנים

Eclipsed 0

New member
לא יפה לדבר עלינו ככה..

אנחנו דווקא די "חנונים" יחסית לשאר ה"רוקיסטים"...

CaerBannog

New member
דווקא שיר טוב

אחד מהאלו בחומה שמראים את ה"בשר" של הדיסק, את האופי האמיתי שלו...

למעלה