מה השיר הכי מצליח של מאיר אריאל?

מה השיר הכי מצליח של מאיר אריאל?

כמו לכל זמר, גם למאיר אריאל היו שירים בולטים במיוחד ובולטים פחות.. מהכ לדעתכם השיר/שירים הכי מפורסם/מפורסמים/מצליח/ים של מאיר אריאל?
 
"מה השיר הכי מוצלח"

שואלים על מוזיקאי חולף, כזה שבין שלל הזבל שלו יש משהו אחד או שניים שהחזיק חודש בגלגל"צ
 
יש עוד שירים של מאיר שלא מבוצעים על ידו.

כמו "מתחת לשמיים" שעושה ברוזה "הולכת ממך" שעושה שרון חזיז "אהביני" שעושה רמי קליינשטיין "סוף עונת התפוזים + הולך בטל" שעשו תמוז "ערב כחול עמוק" שעושה ריטה "הלילה לא"שעושה דודו טסה "לא יכול" שעשו כלא 6 שהיה מתחת לכל ביקורת לדעתי חחחח "שלל שרב" שעשה גידי גוב וכן הרשימה ארוכה!..... יש לו מלא להיטים
 
מכופף הבננות

אחד השירים המוחמצים - שמישהו יחפש לי את הביצוע של אריק אינשטיין לשיר המדהים הזה. כנ"ל לגבי כותונת פסים שנעלם לו בנבכי ארכיון ערוץ 1..
 

uridat

New member
כתונת פסים

ממש כאן באתה צינור <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ntDNwr7xI88&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ntDNwr7xI88&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 

uridat

New member
תפוז לא אוהב

את הוידאו המוטמע של הצינור. לכו לקישור...
 
"הולכת ממך"

לא ידעתי... זה שיר שאני מאוד אוהב, והביצוע נהדר... אני זוכר ששמעתי אותו בטלויזיה ומאוד אהבתי אותו זה היה מעט אחרי שעליתי לישראל ועדיין לא ידעתי עברית כל כך טוב
 

dopey_wizard

New member
למיטב ידיעתי

השיר הכי "מצליח" של מאיר אריאל זה נשל הנחש, אבל זה מצליח מבחינת מפורסם.. אני לא בטוח בזה אבל לפני שהיתחלתי "להעמיק" במוזיקה שלו עוד בצבא הייתי מכיר את השיר הזה, בנוסף לזה שאני משכנע חברים לשים קצת מאיר אריאל אז מישהו בדרך כלל יבקש "שים נשל הנחש".. אבל אולי אני טועה.. חוץ מזה יש את אוסף המיטב ובו הרבה להיטים "מצליחים" שכולנו שמענו איפשהו איכשהו גם בלי לדעת מי שר את זה בעיקרון כמו שכבר אמרו פה גם לדעתי השירים היותר איכותיים הם אלה שצריך לשמוע ביותר תשומת לב ולפעמים לדעת משהו על משהו כדי להבין את הכוונה או את המסר.. לדעתי הסיבה של זה היא כמו הסיבה שאנשים מעדיפים לזכות בלוטו במקום לעבוד.. צריך להבין שהאלוהים מדריך אותנו וככה מאיר, לפחות לדעתי, היה יודע לכתוב בצורה שיש בה מעבר לפשטות של המילים ד"א אם אני כבר כותב פה הודעה, הייתי בצפת לפני חודש בערך ובעיר העתיקה היה שם מקום כזה שהכניסה לחנות היא דרך שער אבן ארוך כזה ובו יש רמקולים ומוזיקה, עכשיו, אני לא בטוח שזה קבוע ככה שם אבל עמדתי שם והיתנגנו שירים של מאיר אריאל עד שהלכתי (כ4 שירים רצוף) זה גם מאוד עזר ותרם לתחושת הכיף של הטיול שהייתי בו עם חברים (טיול של שמונה ימים בטבע שהעיר הראשונה שנכנסתי עליה וגם הייתה התחנה האחרונה בטיול) ... סתם משהו שנזכרתי בו.. :)
 
למעלה