מה השיר הכי קשה שניגנתם/שרתם???

aviramskate

New member
מה השיר הכי קשה שניגנתם/שרתם???

באיזה גיל זה היה.. ואיך קוראים לו וכו' וכו'..

יש הרבה.....

בגיל 14 אני מניח שזו הייתה Isaac Albeniz - Suite espanola, Op 47 בגיטרה... או לחילופין סוויטות ללאוטה של באך... בפסנתר - אני לא מנגן דברים מסובכים....אני מניח שהכי מסובכך ניגנתי את pyramid song של רדיוהד שהוא מסובך רק בגלל הקצב של הפסנתר והשירה ביחד. אותו הדבר נכון גם ל like spining plates שלהם... אני לא יודע לפי מה מגדירים קשים....השירים בפסנתר דווקא לא היו לי קשים..והגיטרה זה עניין של אימון....לא יודע... למה אתה שואל?

pasiava

New member
עוד לא יצא לי לתופף הרבה שירים אז זה לא יהיה

מסובך מדי: אני חושב שהשיר שהכי היה קשה לי לתופף בזמן הקצר שלי הוא Fat lip - Sum 41. הקטע שיש בשיר הזה מקצב רגיל והמעברים כיום לא יותר מדי מסובכים בשבילי. כשרק התחלתי לעבוד עליו(החלטתי לתופף אותו על דעת עצמי, בלי המורה, מה שמקשה את העבודה) לא הכרתי כל כך את המעברים ותיפוף על סנאר בששעשריות. בנוסף, הוא היה מהיר יותר ממה שתופפתי אי פעם, אז בכלל היה קשה. ללא ספק, השיר הזה שיפר אותי מאוד.

Digdigelo

New member
הכי קשה שניגנתי

ועדיין מנגן זה האדאג'יו ופוגה מהסוויטה הראשונה לכינור של באך (בגיטרה אני מנגן כן?) פשוט הדבר הכי מסובך שיש

Digdigelo

New member
ובפסנתר

אני לא פסתרן גדול אבל ממה שיצא לי לנגן טוקטה ופוגה לעוגב ברה מינור של באך גם חתיכת יצירה מטורפת

מרי לי

New member
AT LAST../images/Emo99.gif

שיר של ETTA JAMES במקור, אבל אני שמעתי אותו בביצוע של כריסטינה אגילרה לראשונה הייתי בת איזה 15, נראה לי, וכששמעתי את הביצוע שלההקלטתי אותו ושרתי והתבנוותי בכל עיוות שלה בזמן השירה ואחרי שלמדתי לשיר אותו, לא היה לי שיר שהיה לי קשה לשיר יותר למדתי המון טכניקה מהביצוע הזה.....

SHEX

New member
המממ../images/Emo95.gif

מבחינת סולו, אני מניח שמה שאני מנגן עכשיו - קונצ'רטו לקרן יער של גורדון ג'ייקוב.

Digdigelo

New member
איזה קטע

אבא שלי ניגן בקרן יער לא ידעתי שעוד קיימים כמוך

SHEX

New member
אני כותב פה כבר כמה חודשים../images/Emo95.gif

והזכרתי את זה מלא פעמים... רק עכשיו זמת לב?

god knows why

New member
אמ

אני לא עושה דברים קשים במיוחד, אולי כי אני מפחדת להיכשל
לאחרונה ניגנתי (בפסנתר) maple leaf rag של סקוט ג'ופלין והחלק השלישי כמעט גרם לי לוותר - אבל בסוף הצלחתי:) והשיר "השמלה הסגולה" של סשה ארגוב (בשירה) היה לי קשה מאוד ללמידה. מבחינת ביצוע, שירי פופ עם אפקטים קוליים "מרשימים" אני לא מצליחה לשיר כראוי.

למעלה