מה השיר הראשון שהכרתם בספרדית?

maozeitan

New member
מה השיר הראשון שהכרתם בספרדית?

אתם מוזמנים לכתוב מה השיר הראשון שהכרתם, למדתם בספרדית השיר הראשון שאני למדתי הוא DERROCHE של אנה בלן קישור לשיר, כדאי לשמוע למי שלא מכיר http://www.youtube.com/watch?v=AbtAV2uc_co

lo que paso paso

entre tu y yo אח"כ כמובן ven bailalo, ven bailalo....vengo salo, vengo salo, porque la rumbia esta buena, con tigo morena, .... הראשון של daddy yankee , השני של Kris שניהם נראה לי מפוארטו ריקו או משהו כזה, כמובן שסגנון רגאטון !

La nave del olvido

שיר בספרדית ששר זמר בשם ארי סאן, היה להורים שלי טייפ סלילים (לפני שהומצאו הקלטות), וכל היום היינו שומעים את השיר הזה. "ידעתי" לשיר את כל השיר (המצאתי חופשי מילים בספרדית). אני יודעת שחוליו איגלסיאס גם שר את השיר הזה.

Osher191

New member
וואו, הראשון?

נראה לי שזה Fruta Fresca של Carlos Vives. פשוט השיר הזה היה בפרסומת של קסטרו כשהייתי בערך בת 11 ותמיד אהבתי אותו.

Viveme

New member
אני חושבת שהראשון היה...

mori- באמת כשיר לפני עצמו שממש אהבתי כל מילה ומילה... נורא הזכיר לי את סבתא שלי..חחח...זהו :) הנה קישור http://www.youtube.com/watch?v=CVJiFN6YAng לא ידעתי שהוא כזה מכוער...חח טוב נו...

Yali9

New member
olvidarte של ארחונה

ואחר"כ את Pinguinos en la cama גם של ארחונה.

Shir17

New member
Mana - Vivir Sin Aire

אחד השירים הגדולים, שמעתי אותו ביום הראשון שהייתי בפנמה ובהתחלה ממש לא סבלתי אותו. מיותר לציין שהיום הוא אחד השירים המועדפים עליי בעולם, אם לא השיר האהוב עליי ביותר.

כרוני

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif (אני יכול לשים פה עוד מאה כאלה)

אבל אין מקום

InFecTeD LOVER

New member
arrorro mi nene

arrorro mi sol arrorro pedazo de mi corazon este nene lindo se quiere dormir y el picaro suenio no quiere venir

InFecTeD LOVER

New member
ושאף אחד לא יעז לתקן אותי לגבי ה-suenio

אין לי מושג איך לעשות את האניה...

maozeitan

New member
ñññññ&ntil

אז ככה: מתקינים את השפה הספרדית בוינדוס מחליפים לשפה הספרדית ES ע"י alt + shift ואז לוחצים על האות ף (פ' סופית) ומקבלים.... ñ ממש קל לא?

למעלה