מה השיר והאלבום הכי טובים אי פעם?

AKAKAK

New member
מה השיר והאלבום הכי טובים אי פעם?

אני חושב שהאלבום הכי גדול שיצא אי פעם זה: WAR OF WORLDS השיר הכי טוב הוא: EUROPE-THE FINEL COUTDOWN year 1989 למרות שיש לי הרבה שירים ושמעתי המון שירים משנות החמישים ומעלה מעולם מהארץ ועד היום והגעתי למסקנה,שאלא הכי טובים מבחינת שלמות השיר. הכוונה: המילים הולכות בקצב עם המוזיקה,מתאימות בול לכלי הנגינה. יש לחן מעולה לכן אני חושב שאלא הכי טובים בינתיים,עוד לא יצא משהו יותר טוב מאלא. אני יודע שמי שיקרא את זה יחשוב שאלא תקלטים ושירים של זמנים שלא שייכים לי או שלא יכיר אותם בכלל או ששייכים לאבי,אבל מה אתם אומרים על השיר,שציינתי,ועם האלבום ,שציינתי. סביר להניח שיש אנשים שלא יכרו את האלבום והשיר שציינתי ויש להם שירים אחרים שהם אוהבים,אז עם כן מה התקליט שלכם/ן או השיר שלכם/ן ולמה בחרתם דווקא אותם,או שאוהבים משהו אחר?

slowhand1

New member
אממ..זה לא כ"כ קשור לפורום אבל....

שירשור אחד לא קשור עוד לא הרג אף אחד... השיר הכי אהוב עלי הוא hotel california אני יכול לנתח פה שעות את המבנה את הסולואים את הטכניקה או את הטקסט.. אבל הדבר שגרם לי לבחור בו הוא פשוט ההרגשה שהרגשתי כששמעתי אותו בפעם הראשונה..פשוט כ"כ... אממ..הדיסק שלי הוא דיסק הראשון של ג'ימי הנדריקס Are You Experienced פשוט דיסק שכל תו אצלו-בסלע... זהו

AKAKAK

New member
אז לאיזה פורום זה שיש ועוד משהו

מכיר בכלל את השירים שציינתי בהודעה? אני יודע,שהם טיפה ישניים. טוב war od worlds הוא,ענתיקה ורק משהו בן שלושים פלוס יכיר סביר להניח.

slowhand1

New member
פחח..

כ"כ השירים שציינת הם ממש לא ישנים.. ואני בן שבעה עשרה ומכיר את השיר שציינת כבר מגיל אחת עשרה..(השיר הלועזי הראשון שלי...) הבעיה שאני לא אוהב את אירופה כי הם די חדשים בשבילי.. הטעם שלי נגמר איפה שהוא בשנות השבעים...

AKAKAK

New member
טוב אז ככה:

את אירופה אולי יכירו חלק וחלק לא,אבל את מלחמת העולמות יצא בשנות הששים שבעים רוב בני הנוער,שאני מכיר לא זוכרים שירים מעבר לשנת תשעים. לכן ציינתי וציינתי שכמובן יהיו כאלא,שיכירו. מי ששמוע מוזיקה או מחפש שירים ישנים כמוני,יכיר או שיש לו הורים שהשלימו לו את החסר.

למעלה