מה השיר והסרט האהובים עליכם של ג'ן?

אליעד699

New member
מה השיר והסרט האהובים עליכם של ג'ן?

עליי הסרט האהוב הוא the cell..
והשיר האהוב זה thats not me
נ.ב אתם יודים איזה קטע.. הייתי בבומבמלה והיום כל הבוקר שמו את הדיסק on the 6 התעוררתי איך שהתחיל IYHML עד השיר האחרון ישבתי בפאב שניגן את הדיסק... ובפאב סלסה שמו את NMA הסלסה.. מדהים

ממממ...

השיר האהוב עליי זה waiting for tonight
אבל בכלל, כל הדיסק הראשון שלה שירים טובים... אני אוהב את כולם.... והסרט אתם בטח מתארים לכם
אנקונדה ו.... נלך גם על מארגנת החתונות

ולא לשכוח את יפה במנהטן ../images/Emo99.gif

ראיתי אותו בקולנוע בזמנו... סרט טוב
וגם עד כאן ראיתי בקולנוע, סרט מעולה!!!

חחח ג'ניפר בבומבמלה?

הזוייייי והבחירות שלי---- שיר
love don't cost a thing סרט
אממ אולי "חיים בלתי גמורים"?

oren456

New member
שלי

השיר הכי אהוב: ldcat הסרט הכי טוב: עד כאן וחיים בלתי גמורים.

אליעד699

New member
אני לא ראיתי אותוו..!!

אוףףף... אני מת לראות אותו..!! אה ועוד סרט אהוב עליי... bordertown

QueIronia

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר אהוב אני אכתוב מכל דיסק: On The 6 - Waiting For Tonight, If You Had My Love, No Me Ames JLo - Ain't It Funny
This Is Me... Then - You Belong To Me Rebirth - Get Right, Step Into My World Como Ama Una Mujer - כולם סרט אהוב בסרטים שלה אני פחות מתעניין. ממה שראיתי - סלינה

West Doll

New member
וואו. זה קשה../images/Emo2.gif

חח אני עושה פה חפירה
נו מה, זה קשה לי ובא לי
On The 6- If You Had My Love Feelin' So Good Waiting For Tonight J. Lo- Love Don't Cost A Thing Play Ain't It Funny This Is Me...Then All I Have Jenny From The Block Again Rebirth- Get Right Hold You Down Ryde Or Die Como Ama Una Mujer- עוד אין פייבוריטים, אני אוהבת בינתיים את כולם
וסרט אהוב
גם כאן יש לי הרבה מזה
יש את סלינה שזה
ויש גם את "סיבוב פרסה" ואת "רומן בלתי חוקי" וגם את "תא קטלני" וגם את "אנקונדה" ו-"מארגנת החתונות" ואת "חותנת בהפרעה" ו....טוב דיי, נראה לי שחרגתי יותר מדי מהמותר
אני שונאת כאלה שאלות

nof13

New member
אממממ

יש לי כמה שירים: אני ממש אבל ממש אוהבת את: I'm Glad Get Right ובקושי אני רואה סרטים שלה ראיתי רק איזה 3 או 4 והכי אהבתי את "עד כאן"

NoWords

New member
זה קשה ../images/Emo9.gif

השירים האהובים עליי ביותר הם: Walking On Sunshine
חולה עליו ברמות קשות. Feelin' So Good All I Have I'm Glad (Ric Wake Remix) Baby I Love You (כולל הרמיקס עם R קלי) You Belong To Me
Adios Te Voy A Querer Whatever U Wanna Do Come Over כרגע הוא ברשימה
Dance With Me
בקיצור, לא חסר

NoWords

New member
מבחינת סרטים,

אהבתי את "חותנת בהפרעה", "עד כאן" הכי הרבה. "סלינה" סרט טוב אבל רק כי ג'ניפר משחקת שם... חוצמזה הוא די לא משהו. "מארגנת החתונות" זה סרט די מאוס שערוץ 2 חורשים עליו אז יצא שראיתי אותו זיליון פעם, אז הוא חביב כזה... אבל לא להיט. מה שכן, אני רוצה לראות את "דם ויין", "סיבוב פרסה" ופעם אחת לסיים את "התא" שפעם אחת ראיתי אותו לבד בלילה וזה לא היה חכם כי הוא מזעזע אבל אני רוצה לראות אותו בשלמותו.

West Doll

New member
בואי אליי../images/Emo3.gif

יש לי את "דם ויין" ואת "סיבוב פרסה" וגם את "תא קטלני"

QueIronia

New member
רק תהיו זהירות.

שלא תפיצו לנו מחלות פה בפורום. מספיק וירוס אחד מסתובב פה בלי שליטה (מתן...)

Lopezit

New member
לפחות הוא לא מסתובב אצלך בבצפר\

אוניברסיטה ואתה לא יודע מי זה

למעלה