מה השיר שבתמונה? נפתח עם אחד קל לחימום
O odery New member 16/6/10 #8 אם אם זה שד-אז זה אצלך בעולם אם זו פיה (שמנסה להגן על עצמה כי אנשים פוגעים בהן) אז זה כשהייתי ילד
G Growler New member 16/6/10 #9 ואם זה לא זה ולא זה? ../images/Emo4.gif הוא רק בן אדם (וזה לא שירו של שפשף! )
G Growler New member 16/6/10 #10 הבהרה קלה: באמת שחשבתי שזה יהיה קל... אין פה יותר מדי מה להסתבך. יש לנו כאן פסל של דמות מאוד מאוד מוכרת. בן אדם עם קשט. כמה אנשים שנהיו מפורסמים כקשטים אנחנו מכירים? אני אתן לכם רמז... זה לא וויליאם טל
הבהרה קלה: באמת שחשבתי שזה יהיה קל... אין פה יותר מדי מה להסתבך. יש לנו כאן פסל של דמות מאוד מאוד מוכרת. בן אדם עם קשט. כמה אנשים שנהיו מפורסמים כקשטים אנחנו מכירים? אני אתן לכם רמז... זה לא וויליאם טל
G Growler New member 16/6/10 #12 זה רק אני או שחם פה... ../images/Emo9.gif נו... יש לך דמויות, עכשיו תחשבי על שירים
G Growler New member 17/6/10 #20 אולי לא הייתי ברור... צודק "אני גונב לא בשביל הכסף" (בתמונה רואים את אנדרטה של רובין הוד הנמצאת בנוטינגהם) עכשיו תורך!
אולי לא הייתי ברור... צודק "אני גונב לא בשביל הכסף" (בתמונה רואים את אנדרטה של רובין הוד הנמצאת בנוטינגהם) עכשיו תורך!
ח חמדמדת1 New member 18/6/10 #21 זה ממש לא היה קל, בכלל !! אני היחידה פה שלא מצליחה לבד?? אני מרגישה לא חכמה במיוחד