מה השיר של שייגעצ שאתם הכי אוהבים?
K keeeren New member 28/11/05 #2 ארגגגג../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זה לא אישי אבל נמאס לי מהשאלה הזאת!!
ס סבסטיאן נאבד New member 29/11/05 #9 ../images/Emo121.gifלא רק שזה של אינפקציה בכלל קוראים לשיר "אציטון"
K keeeren New member 29/11/05 #11 חחחחחח נכון.. לא שמתי לב בכלל לזה.. טוב נו כולם יודעים שאני לא ממש גרופית של אינפקציה..
ז ז ו ה ר י ת ת ת New member 29/11/05 #10 בגלל שעושים בחיפוש בקאזה של שייגעצ אז יש שיר של אינפקציה ורשום שהוא של שייגעצ כמו שלי היה רשום ששי גבסו שר את מכה אפורה וילדה מטומטמת מהכיתה שלי רבה איתי שמוניקה סקס שרו את שימלה אדומה של ד"ר קספר כי ככה היה רשום בקאזה (נו אתם מכירים את הפקאצות האלה שחשות פריקיות)....
בגלל שעושים בחיפוש בקאזה של שייגעצ אז יש שיר של אינפקציה ורשום שהוא של שייגעצ כמו שלי היה רשום ששי גבסו שר את מכה אפורה וילדה מטומטמת מהכיתה שלי רבה איתי שמוניקה סקס שרו את שימלה אדומה של ד"ר קספר כי ככה היה רשום בקאזה (נו אתם מכירים את הפקאצות האלה שחשות פריקיות)....
מ מכשפהקטנהזונה New member 30/11/05 #13 פריקצות../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif