מה השלב שעלי לעשות לאחר ששלחתי

ענ2ת

New member
מה השלב שעלי לעשות לאחר ששלחתי

מוצר שניקנה ממני באטסי? אני צריכה לעדכן משהו באטסי? לשלוח אינפורמציה כל שהיא ללקוח? באיזה אופן? תודה

milshake

New member
לסמן SHIPPED ב-SOLD ORDERS

אני אישית גם שולח לכל לקוח לאימייל (שממנו שולם ה-PAYPAL) מייל עם פרטים נוספים. כלומר מספר מעקב של הדואר הרשום, לינק לאתר של דואר ישראל באנגלית ומסביר שזה עוקב עד היציאה מהארץ, אם זה לארה"ב או מדינה שתומכת ב-TRACKING גם לינק והסבר איפה עוד ניתן לעקוב אחרי החבילה. חוץ מזה שיש לצפות למוצר תוך 14-21 יום, ואם הוא לא מגיע עד אז נא לפנות אלי וליידע אותי. אפשר לשלוח את זה גם ב-CONVO ב-ETSY, אבל לפעמים משתמשים חדשים לא נכנסים בכלל ל-ETSY לקרוא הודעות או לא מודעים איך בדיוק זה עובד. אבל זה בהחלט יותר מסודר אם רוצים לעקוב אחרי זה.

efratjewelry

New member
כדאי גם להכניס לפייפאל את מספר המעקב ואז הם

שולחים מייל אוטומטי ללקוח עם הפרטים. (יש למטה מקום להכניס את המספר ולעדכן ששלחנו)

milshake

New member
בקשר למספר בפאיפאל

אני לא יודע אם כדאי להכניס, כי זה שולח עוד מייל שאין לי שליטה על התוכן שלו. אני מעדיף לשלוח בעצמי עם כל המידע שאני רוצה ולא להפציץ את הלקוח במיילים מיותרים. גם כדי שהמעקב יעבוד עם חבילות לארה"ב צריך לרשום שהיא נשלחה עם USPS, כשזה לא באמת נכון. הלקוחות יבדקו באתר של USPS ולא יקבלו שום מידע עד שהחבילה תגיע לארה"ב ויהיו מבולבלים. לכן אני מעדיף לתת להם קישור לדואר ישראל, עם כל המידע מתי החבילה בערך צריכה להגיע וכו'. ועוד מגע אישי.

RolyzCreations

New member
למלא את הפרטים בפייאפל

זה סוג של תעודת ביטוח. אם הקונה יפתח דיספיוט יש לך "הוכחה" שהכנסת את מספר המעקב בתאריך בו שלחת את החבילה. לפחות ככה אני מבינה את זה.

efratjewelry

New member
מסכימה עם רוליס. וקישור לדאר ישראל הוא לא

לעניין כי הדבר היחידי שיש שם זה מתי החבילה יצאה מהארץ ואין שום התיחסות למתי תגיע.

milshake

New member
לא מסכים

זה נותן איזשהי אסמכתא שמראה מתי המוצר התקבל ומתי עזב את הארץ.. עם המספר של הדואר באתר של USPS אין להם כלום עד ההגעה.. ומה עם מדינות אחרות שהן לא ארה"ב ואין להן מעקב? האתר של דואר ישראל לפחות מספק איזשהי הוכחה שמשהו נשלח לכלל המדינות.

ענ2ת

New member
אחרי שאני מכניסה את מס' האסמכתא..

איך אני מסמנת שזה נישלח בדואר רשום?usps???

ענ2ת

New member
תודה . זה מה שחשבתי ../images/Emo13.gif

רק הייתי צריכה אישור
לא התחשק לי "להסתבך" עם פייפל

למעלה