מה השם הכי נפוץ בעולם?

אMור

New member
מה השם הכי נפוץ בעולם?

היום התפרסמו הנתונים הבאים: 7.4 מכל מאה סינים, שם משפחתם: Li. זהו השם הכי נפוץ בקרב מיליארד וחצי הסינים. במקום השני: Wang ובשלישי: Zhang. לידע כללי: סין היא הארץ הראשונה בעולם שהכניסה לשימוש את שם המשפחה, לפני 5,000 שנה. כידוע, ראש השנה הסיני קרב ובא, ועימו טירוף הקניות לקראת החג. החנויות והסופרים מתקשטים באדום ומציעים מאות סוגי שוקולדים, עוגיות ומיני קישוטים דקורטיביים המכילים ברובם איחולי שפע וממון... מסעדה אקסקלוסיבית בעיר HANGZHOU פירסמה דיל מיוחד לארוחת החג המסורתית השנתית של ראש השנה (Reunion dinner) והקציבה חמישה שולחנות בלבד לדיל המיוחד במחיר(נא לשבת): 19.8WAN, שזה בעצם 198,000 יואן שהם $24,500. מי אמר שהאוכל בסין זול? שיקום.

וואו...

איזה כיף לך שאתה שם בראש השנה שלהם... אגב, יפה להם לחגוג פעמיים את ראש השנה באותו חודש

אMור

New member
נו טוב, זה לא דוגמא...

מסתובב בשטח אדם מלוכלך,בלתי מגולח - עם שערות כמו איזו ביטניק. בגילו אנשים בונים להם את החיים,מיסודרים...מה יהיה עליו... הוא מסתובב עם שני פספוסים קטנים שהוא היה יכול להיות אבא שלהם...

A Wang

New member
חחחחח, אMור, יש כאלה שלא ראו מציצים

וחושבים שהבחור בתמונה הוא באמת "אדם מלוכלך,בלתי מגולח - עם שערות כמו איזו ביטניק" רק כדי להסדיר את העניין תמונה נוספת

אMור

New member
תראה איזה תסרוקת עשית -

אתה נראה כמו..... OK OK, צודק, אבל מה שחשוב זה שכל מי שמכיר אותך ולא מכיר את מציצים, יודע שמדובר בבחור נקי, מגולח בעל מודעות היגיינית גבוהה וציפורניים מבריקות ומבהיקות באופן תמידי... באמת מזמן לא ביקרת במכוני הציפורניים למניקור והבהקת הציפורניים... עכשיו הפוכה: מי שלא מכיר אותך עוד יחשוב שאני מסתלבט...
אוהבים אותך, באלאקו
הנה אחת לזכר ימים יפים ("אתה יכול להיות אבא שלה ואתה לא מתבייש?
)

A Wang

New member
היא יותר מבוגרת ממני!!

טוב, אולי לא בדיוק... אבל 24 אביבים כבר יש לה (אחרי תואר ראשון) בדוק!! זה התמונה מעוותת, היא לא כזו קטנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

gao xing

New member
והחמודה הקטנה הזאת עברה לגור בישראל

התחתנה עם ישראלי, לומדת עברית באולפן, מאוהבת מוקסמת מישראל. "איך את יכולה בכלל לחשוב לגור בסין כשיש לכם מדינה כזו מדהימה....." שאלה.... למען האמת, לא ידעתי מה לענות. זה מזכיר לי שההודי במשרד תמיד מצטט לי : "The foolish man seeks happiness in the distance, the wise grows it under his feet" המצחיק הוא- שגם הוא עזב את הודו וגר בסין מחצית משנות חייו......

אMור

New member
כן, באמת 24, נולדה 1824

הילדה יושבת לך על הברכיים ובקושי מגיעה לריצפה, על מי אתה עובד, יא חתיכת פדו... סתם,סתם, האמת? התמונה מעוותת, חופשי... הצלם עיוור צבעים, העדשה מלוכלכת, הזווית מבלבלת ובנוסף לכל, היה היבהוב של battery low... אז בוא ונגלה לכולם את האמת: בעמידה היא עוברת אותך בחצי ראש... וואלה, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי את התמונה שתוכיח את זה... אז מצאתי אחרת. הבעיה היא שאני לא זוכר אם גם כאן הייתה בעיה במצלמה, או שהייתה רעידת אדמה בדיוק ברגע הלחיצה על הכפתור, או שבכלל זו תמונה עם אח של YAO MING בביקורה האחרון בשנחאי...

למעלה