מה השם משפחה של בן..? שחכתי!
M maya567 New member 21/11/04 #3 אם כבר בנג'מין מקנזי שמתי לב (ובייחוד בפרקים המתקדמים יותר - וזה לא ספוילר, אז אל תדאגו), שכשמצלמים אותו, הצילום לא ממש בפוקוס - כמו שעושים עם שחקנים מבוגרים יותר. כנראה רואים עליו את הגיל יותר מדי...
אם כבר בנג'מין מקנזי שמתי לב (ובייחוד בפרקים המתקדמים יותר - וזה לא ספוילר, אז אל תדאגו), שכשמצלמים אותו, הצילום לא ממש בפוקוס - כמו שעושים עם שחקנים מבוגרים יותר. כנראה רואים עליו את הגיל יותר מדי...
ד דרוסילה1 New member 21/11/04 #6 יאו אתם מחרפנים אותי זו סיבה לפתוח שירשור חדש?! אני גדלתי בפורום שהמנהלת הייתה נאצית ואם היינו פותחים שירשור על כאלה דברים היו צולבים אותנו.
יאו אתם מחרפנים אותי זו סיבה לפתוח שירשור חדש?! אני גדלתי בפורום שהמנהלת הייתה נאצית ואם היינו פותחים שירשור על כאלה דברים היו צולבים אותנו.
ה השורד שבאמת מגיע לו New member 21/11/04 #7 פחחחחח!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באיזה פורום היית? גם אני הייתי בפורום כזה..
D DreamS_HunteR New member 22/11/04 #11 ../images/Emo121.gifטוב נו.. היא ציידת.. זה עדיין דיקטטורי במעט..
ד דרוסילה1 New member 23/11/04 #13 אוי עידו you know me so well זה לא פאקינג ציידת זה קוטלת. יום טוב.
D DreamS_HunteR New member 23/11/04 #17 ../images/Emo121.gifאה? מה היא לא צדה אותם?../images/Emo3.gif
D dht160 New member 23/11/04 #14 גם אני באתי מפורום ענק אבל פה אנחנו פחות נוקשים. אנחנו משחקים אותה נחמדים כי אין לחץ גיא
D dht160 New member 23/11/04 #16 בעיקרון עדיף אבל לא נרדוף אנשים בגלל זה כרגע. אם זה יהיה באמת יותר מדי נטפל בזה