מה השקט הזה?

מנופ

New member
מה השקט הזה?

נרדמתן? יאלה להתעורר. תביאו קצת אקשן,סיפורים וכו´. אני אביא קצת משלי, חמותי היקרה, בנה היחיד שמשרת את המדינה בשירות מילואים יצא לפני שבועיים, ומאז לא הפסיקה להטריד אותי בטלפונים. ולא שהיה לה מה לומר, אך בכל זאת היתה חייבת להשמיע את קולה, שמה אשכח איך הוא נשמע. ביום שישי האחרון, הבן יקיר לה הגיע לחופשתו הראשונה והיא כבר ניסתה להתעלק עליו, אז כדי להרגיע אמר לה שנקפוץ לבקרם במוצ"ש. (הוא מאוד נחמד שחוסך לאישתו את אירוחם אצלינו). הקיצר ההיא שואלת להזמין את x ו y (אחיו היקרים)הוא מטוב ליבו אמר לה, לא!!! אנו רוצים להיות איתכם בשקט. וכך במוצ"ש אנו יוצאים לדרך, וכשהיגענו מה רואות עינינו? את כל החמולה יושבת ומחכה לנו, ורק לנו, אבל מה, גיסתי וגיסי שהם החתן והכלה של החמות לא הגיעו, בתירוץ של לימודים למבחן (תירוץ מצוץ). המסקנה היא כמו תמיד, לקחת את דבריה בערבון מוגבל, ולימצוא תירוץ שיהיה מספיק מצוץ.

עדי 4

New member
גיסים כמו שלך מוטב שישארו בבית

חבל שגם האחים של בעלך לא נשארו בבית. אני בטוחה שהנכדים הנוספים והאהובים הגיעו לראות את הדוד האהוב,נכון? בינתיים תחזיקי מעמד עד סוף המילואים. אולי נבוא לבקר אותך. ותגידי איפה את בשבת הבאה? רוצה לבוא? לא נגלה למשפוחה שאת פה.

מנופ

New member
ממש אפשר להיתחבא מהם

שכחת שיש לי עסק עם חמות גשש בלש? היא תריח שאני באיזור, ואיך זה שאני לא באה אליה? לגבי הגיסים, והילדים שלהם חוץ מאחד שהוא המעריץ הגדול שלי כולם יכלו להשאר בבית. המעריץ שלי זה הנכד האהוב על חמותי, ולמורת רוחו של אימו רק אני מעניינת אותו, הוא מסתובב עם תמונה שלי בבית, וגיסתי האהובה לא התביישה להגיד "הוא המעריץ שלך, לא אנחנו" . שיזכו להרבה שנים מאושרות, אבל בילעדי

למעלה